- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.101
benim kızçem var kuzucumseninkide kız dimiii
Kızlar bizim üst komşulardan hep uygunsuz sesler geliyor.
Ben kafamı koyar koymaz uykuya daldığım için hiç duymuyorum ama hep eşime denk geliyor.
Üstelik onların ev dublex muhtemelen yatak odaları üst katta ama kadın nasıl çığlık atıyorsa eşim çok rahatsız oluyor
bir oklava alıp tavna vurun utansınlar....Allah Allah ya ne ayıp ama... bizim üst kattaki saba 8.00 de elektrik süpürgesi çalıştırır halı siler gacırt gucurt diye sinir olurduk eşimle hele pazar sabahları ama bundan sonra bizim yukardaki temizlik hastasına tek laf etmem valla beteri varmış demekki
Hoşbulduk canımhosgedlın
Töbe estağfirullah ..ne azgın çiftler var hee birde utanmazKızlar bizim üst komşulardan hep uygunsuz sesler geliyor.
Ben kafamı koyar koymaz uykuya daldığım için hiç duymuyorum ama hep eşime denk geliyor.
Üstelik onların ev dublex muhtemelen yatak odaları üst katta ama kadın nasıl çığlık atıyorsa eşim çok rahatsız oluyor
Hayırdır canım, dün niye kötüydün?
Valla evde bir de çocuk var.
Sanırım 4-5 yaşlarında.
Ne rahat insanlar var.
Ben hiç duymuyorum da eşim hemen uykuya dalamaz ona denk geliyor işte.
Allah'tan adamın iş yeri ilçede.
Hafta sonları ya da tatillerde filan eve geliyor.
sagol canım.dun butun gun nabız yukseklıgıyle ugrastım.tansıyonum bır cıktı bır ındı bayagı korkuttu benı.terler ıcındde kaldım.sımdıde sıcaklık gelıyor ustume yıne korkuyorum
bir oklava alıp tavna vurun utansınlar....Allah Allah ya ne ayıp ama... bizim üst kattaki saba 8.00 de elektrik süpürgesi çalıştırır halı siler gacırt gucurt diye sinir olurduk eşimle hele pazar sabahları ama bundan sonra bizim yukardaki temizlik hastasına tek laf etmem valla beteri varmış demekki
Apartmanın cilveleri işte.
Bir şekilde gürültü oluyor ama en kötüsü bu tabii.
İnsan acaba bizim de duyuluyor mudur diye de korkuyor.
Gerçi biz şimdilik tatildeyiz ama
sagol canım.dun butun gun nabız yukseklıgıyle ugrastım.tansıyonum bır cıktı bır ındı bayagı korkuttu benı.terler ıcındde kaldım.sımdıde sıcaklık gelıyor ustume yıne korkuyorum
canım sesinin ayarıı bildikten sonra niye duyulsun,normal konuşmalarınız duyulmuyorsa o seslerde duyulmuyordur.Çok ateşli olmamak lazım
Apartmanın cilveleri işte.
Bir şekilde gürültü oluyor ama en kötüsü bu tabii.
İnsan acaba bizim de duyuluyor mudur diye de korkuyor.
Gerçi biz şimdilik tatildeyiz ama
Belki ateşli bir anımıza denk gelir
Geçmiş olsun canım.
Doktorunla görüştün mi?
uzunca bir süre gelmez artık heraldemalum tatil dönemi arkasından bide 40lık dönemi derkeeeennnnn bayağı uzayacak ondan sonra da onlar şikayete gelirler
Çok geçmiş olsun canım..Gittin mi kontrole falan
kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs
slm hanımlarrrrrrrrrrr
bugün işbaşı yaptım ama ben çok kötüyüm hala
güzel annelerrrr günaydınnnn
Nasılsınız bakalımmm??
kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs
HiiiiAllah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?