2011 Nisan Anneleri

bir oklava alıp tavna vurun utansınlar....Allah Allah ya ne ayıp ama... bizim üst kattaki saba 8.00 de elektrik süpürgesi çalıştırır halı siler gacırt gucurt diye sinir olurduk eşimle hele pazar sabahları ama bundan sonra bizim yukardaki temizlik hastasına tek laf etmem valla beteri varmış demekki

Doğum olunca ne zaman olacağı pek belli olmuyor.
Görümcemin kızı 41. haftada suni sancıyla dodu.
Arkadaşımın oğlu 2 hafta önce dünyaya geldi.
Mart annelerinde de erken doğan bebekler erkek sanırım.
Hiç ona güvenmeyin yani.

Apartmanın cilveleri işte.
Bir şekilde gürültü oluyor ama en kötüsü bu tabii.
İnsan acaba bizim de duyuluyor mudur diye de korkuyor.
Gerçi biz şimdilik tatildeyiz ama

Hoşbulduk canım
Töbe estağfirullah ..ne azgın çiftler var hee birde utanmaz

sagol canım.dun butun gun nabız yukseklıgıyle ugrastım.tansıyonum bır cıktı bır ındı bayagı korkuttu benı.terler ıcındde kaldım.sımdıde sıcaklık gelıyor ustume yıne korkuyorum

katılıyorum bi kere tavana vursanız anlarlar heralde

Apartmanın cilveleri işte.
Bir şekilde gürültü oluyor ama en kötüsü bu tabii.
İnsan acaba bizim de duyuluyor mudur diye de korkuyor.
Gerçi biz şimdilik tatildeyiz ama

canım sesinin ayarıı bildikten sonra niye duyulsun,normal konuşmalarınız duyulmuyorsa o seslerde duyulmuyordur.Çok ateşli olmamak lazım

Çok geçmiş olsun canım..Gittin mi kontrole falan

yok canım gıtmedım.bakalım ınsallah bırdaha olmaz.artık ıyıce buyuduler bebkler.hamılelıgımızın sıkıntılı donemlerıne gırıyoruz.hayırlısıyla atltırız ınsalah bu donemlerıde sag salım dogururz bebeklerımızı

kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs

slm hanımlarrrrrrrrrrr
bugün işbaşı yaptım ama ben çok kötüyüm hala

hoşgeldin şekerim

güzel annelerrrr günaydınnnn
Nasılsınız bakalımmm??

iyiyiz tatlım sen nasılsın

kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs

amanın çok dikkatli olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…