- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.081
güzel annelerrrr günaydınnnn
nasılsınız bakalımmm??
günaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür.haftaya çarşamba günü 32.haftamıza girecez inşallah.çalışamaz raporu almayı düşünüyürum.aktarmayacağım.sonradanda allah kısmet ederse 6 ay ücretsiz izin alımayı planlıyorum.bu yüzden ayrılayım izne diyorum zaten kız bebişler 40 haftayı tamamlamıyormuş.37.haftaya kadarda çalışmak çok zor geliyor bana.eşim yoldamı doğuracan ayrıl izne diyor diye ayrılacam inş
doktora gitmedim tatlım gitsemde bi işe yaramıyo boğaz spreyi burun spreyi o kadar yani gitme ihtiyacı duymadım yanicok gecmıs olsun.doktora gıtmedınmı canım
hoşbuldum canımmmmmmmmmmmhoşgeldin yavruuuu
geçmiş olsun cnm benim...
günaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür.haftaya çarşamba günü 32.haftamıza girecez inşallah.çalışamaz raporu almayı düşünüyürum.aktarmayacağım.sonradanda allah kısmet ederse 6 ay ücretsiz izin alımayı planlıyorum.bu yüzden ayrılayım izne diyorum zaten kız bebişler 40 haftayı tamamlamıyormuş.37.haftaya kadarda çalışmak çok zor geliyor bana.eşim yoldamı doğuracan ayrıl izne diyor diye ayrılacam inş
Günaydın tatlı anneler :119::119::118:
geçmişi okumaya çalışayım dedim ama ne mmkün kaynamış yine burası maşallah
Esracım , oğlunun odası için yaptırdığın dolabı güle güle kullanın canım..epey büyük gözüküyor..bebişin tüm cicilerini iyi toparlayacak ne gzl:81::81:bizim ev küççük olduğu için ben yatak odamıza sadece park yatak alacağım..cicişlerimizi de artık komodinlerde yer açıyorum oralara parça parça sığdıracağım..hamilelikten önce giydiğim nerdeyse tüm kıyafetlerimide katlayıp vakumlayıp kaldıracağım nasılsa epey bi süre giyemem gibi geliyoreski gömleklerimin göğüs kısımlarını bile kapatamıyorum
ana kucağında gayet temiz ve şeklide gzl fiyatını da iyi kapatmışsın..verdiğin siteleri bende araştırıyorum inş bende birşeyler düşürürüm..şu aralar avent süt pompasına sardım bende ama istediğim model bu
Philips Avent ISIS IQ UNO Elektronik Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
şöyle 150 ye temiz bulsam kaçırmadan alırdım..
Polyanna , komşunla olan stressli sıkıntılı durumunuzu okudum..terbiyesiz insanlarmış yaaainsanın arsızından korkarım ben ne o o yle kadındaki küfürler falan valla insanın içinden ,direk gidip o kadının saçını başını yolası geliyor
Doktora gidip bebişlerini gören annişlerinde gözü aydın olsun..okuduğum kadarı ile eğer gözümden kaçmamışsa herkesin bebişinin durumları gayet iyi..maşallah sübhanallah
Gece kuşları kaynatmışsınız yine.
Esra o kadar geç yatıp nasıl erken kalkabiliyorsun sen :44:
Bu arada anakucağınız hayırlı olsun.
Bize de arkadaşımız puset, kuvet filan gönderecek.
Bebeğini görenlere maşallah, görmeye gidecekler de hayırlı haberlerle gelsinler inşallah...
gunaydın canım hosgeldınız:90::90:
günaydın canım hoşgeldin
gündaşım hoşgeldiiiinn
Kızlar bizim üst komşulardan hep uygunsuz sesler geliyor.
Ben kafamı koyar koymaz uykuya daldığım için hiç duymuyorum ama hep eşime denk geliyor.
Üstelik onların ev dublex muhtemelen yatak odaları üst katta ama kadın nasıl çığlık atıyorsa eşim çok rahatsız oluyor
Hoş bulduk canım.
Nasılsın?
Ben kafamı koyar koymaz uykuya daldığım için hiç duymuyorum ama hep eşime denk geliyor.
Üstelik onların ev dublex muhtemelen yatak odaları üst katta ama kadın nasıl çığlık atıyorsa eşim çok rahatsız oluyor
hoşbulduk güzelllerrr
kepeklicim gündaşım, senin kız mıydı erkek miydi :44: unuttum
annemlerin üst katındada yeni evli çift vardı mutemadiyen bi gece kavga sesleri geliyordu bi gece çığlık sesleri,bide annemlerin evinin duvarları ses geçirmez çocuk ağlama sesi bile duymuyorduk siz düşünün artık gerisini.İnsanda biraz edep olur,başkalarınıda düşünür,sesini kısamıyorsun ağzına yastık kapa o zaman ,bu insanlarda hiç terbiye,düşünce kalmamış
ben zaten sezaryan düşünüyorum diye 10 gün önceden de olur kısmetsehosgeldın.evet kızlar beklemezmıs banada oyle soyledı doktorum
ewt canım bencede çok güzel darısı başına inş.sen ücretsiz izin düşünmüyormusun canım?ne güsseeel
bencede bekler canım.erkek bebişler 40 haftayı tamamlıyor geçen bile oluyrgünaydın canım hayrılısı olsunseninle günümüz aynıymış önümüzdeki hafta çarşamba benimde 32.haftam ama o gün ben çalışabilir raporu alcam benimki erkek gününü bekler sanırım..ama kızlar dediğin gibi beklemiyor benim kızım 38 haftalık doğmuştu
ben zaten sezaryan düşünüyorum diye 10 gün önceden de olur kısmetse
ewt canım bencede çok güzel darısı başına inş.sen ücretsiz izin düşünmüyormusun canım?
bencede bekler canım.erkek bebişler 40 haftayı tamamlıyor geçen bile oluyr
Hayırdır canım, dün niye kötüydün?dun cok kotuydum bugn ıyıyım cok sukur canım
Valla evde bir de çocuk var.annemlerin üst katındada yeni evli çift vardı mutemadiyen bi gece kavga sesleri geliyordu bi gece çığlık sesleri,bide annemlerin evinin duvarları ses geçirmez çocuk ağlama sesi bile duymuyorduk siz düşünün artık gerisini.İnsanda biraz edep olur,başkalarınıda düşünür,sesini kısamıyorsun ağzına yastık kapa o zaman ,bu insanlarda hiç terbiye,düşünce kalmamış
kızlar kusura bakmayınnn, Oha dicem
sarissacım kötüymüş durum yaaa, Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?