2011 Nisan Anneleri

hosgeldın.evet kızlar beklemezmıs banada oyle soyledı doktorum

ne güsseeel

Gece kuşları kaynatmışsınız yine.
Esra o kadar geç yatıp nasıl erken kalkabiliyorsun sen :44:
Bu arada anakucağınız hayırlı olsun.
Bize de arkadaşımız puset, kuvet filan gönderecek.

Bebeğini görenlere maşallah , görmeye gidecekler de hayırlı haberlerle gelsinler inşallah...

günaydın canım hayrılısı olsun seninle günümüz aynıymış önümüzdeki hafta çarşamba benimde 32.haftam ama o gün ben çalışabilir raporu alcam benimki erkek gününü bekler sanırım..ama kızlar dediğin gibi beklemiyor benim kızım 38 haftalık doğmuştu

hosgedlın

hosgeldın canım

Kızlar bizim üst komşulardan hep uygunsuz sesler geliyor.
Ben kafamı koyar koymaz uykuya daldığım için hiç duymuyorum ama hep eşime denk geliyor.
Üstelik onların ev dublex muhtemelen yatak odaları üst katta ama kadın nasıl çığlık atıyorsa eşim çok rahatsız oluyor

annemlerin üst katındada yeni evli çift vardı mutemadiyen bi gece kavga sesleri geliyordu bi gece çığlık sesleri,bide annemlerin evinin duvarları ses geçirmez çocuk ağlama sesi bile duymuyorduk siz düşünün artık gerisini.İnsanda biraz edep olur,başkalarınıda düşünür,sesini kısamıyorsun ağzına yastık kapa o zaman ,bu insanlarda hiç terbiye,düşünce kalmamış

kızlar kusura bakmayınnn, Oha dicem
sarissacım kötüymüş durum yaaa, Allah sabır versin

bende bazen korkuyorum yukarının yada asagının kapı sesı sankı bızım evdeymıs gıbı gelıyor.bırden ırkılıyorum sankı eve hırsız gırmıs gıbı oluyo.

hosgeldın.evet kızlar beklemezmıs banada oyle soyledı doktorum
ben zaten sezaryan düşünüyorum diye 10 gün önceden de olur kısmetse
ewt canım bencede çok güzel darısı başına inş.sen ücretsiz izin düşünmüyormusun canım?
bencede bekler canım.erkek bebişler 40 haftayı tamamlıyor geçen bile oluyr

benımde sezeryan canım.senın kacıncı bebegın olacak kısmetse

dun cok kotuydum bugn ıyıyım cok sukur canım
Hayırdır canım, dün niye kötüydün?
Valla evde bir de çocuk var.
Sanırım 4-5 yaşlarında.
Ne rahat insanlar var.
kızlar kusura bakmayınnn, Oha dicem
sarissacım kötüymüş durum yaaa, Allah sabır versin

Ben hiç duymuyorum da eşim hemen uykuya dalamaz ona denk geliyor işte.
Allah'tan adamın iş yeri ilçede.
Hafta sonları ya da tatillerde filan eve geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…