- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.121
kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs
sagol canım.dun butun gun nabız yukseklıgıyle ugrastım.tansıyonum bır cıktı bır ındı bayagı korkuttu benı.terler ıcındde kaldım.sımdıde sıcaklık gelıyor ustume yıne korkuyorum
kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs
Kızlar Merhaba,
Şöyle bir geriye doğru okudum da, anca geldim son sayfaya... Zaman daraldıkça bende artık gerilmeye başladım...İnsan ister istemez düşünüyor nasıl olcak vs. diye. Birde ben normal doğum düşünüyorum...:44: Şuan Normal doğuma engel birşey yok tabi 37-38.hafta çatı kontrolünde daha da netleşecek doğum şeklim...:18: İster istemez heycanlanıyor ve geriliyorum... Sonrada kendimi rahatlatıyorum... Herkes doğuruyor sen mi doğuramican takma kafana diye.. Sizde de öyle oluyor mu?
adaşım bol bol dinlen canım canını da hiçbir şeye sıkma...bir de doktorunu ara anlat durumunu bakalım belki bir tavsiyesi olur...çok dikkat et kendine
Kızlar Merhaba,
Şöyle bir geriye doğru okudum da, anca geldim son sayfaya... Zaman daraldıkça bende artık gerilmeye başladım...İnsan ister istemez düşünüyor nasıl olcak vs. diye. Birde ben normal doğum düşünüyorum...:44: Şuan Normal doğuma engel birşey yok tabi 37-38.hafta çatı kontrolünde daha da netleşecek doğum şeklim...:18: İster istemez heycanlanıyor ve geriliyorum... Sonrada kendimi rahatlatıyorum... Herkes doğuruyor sen mi doğuramican takma kafana diye.. Sizde de öyle oluyor mu?
Amin canım inşallah..ama dediğin gibi artık sıkıntılı dönemlerdeyiz..Sanırım hamilelikte 2. Trimester dönemimiz diğer dönemlerden daha rahat geçti..1.trimesterı bulantıyla halsizlikle zor atlattım ben..3.trimesterde ağırlaştığımız için hareketlerimiz yavaşladığından + sıkıntı sıcaklıklar basmasından ayrı bir şekilde geçiyor..Rabbim, hayırlısıyla kolaycana doğum yapmamızı da nasip ederyok canım gıtmedım.bakalım ınsallah bırdaha olmaz.artık ıyıce buyuduler bebkler.hamılelıgımızın sıkıntılı donemlerıne gırıyoruz.hayırlısıyla atltırız ınsalah bu donemlerıde sag salım dogururz bebeklerımızı
Allahım sen koru..korunmamışlar heralde o hışımla o özlemlekızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs
Merhaba canım Hoşgeldin,Kızlar Merhaba,
Kızlar Merhaba,
Amin canım inşallah..ama dediğin gibi artık sıkıntılı dönemlerdeyiz..Sanırım hamilelikte 2. Trimester dönemimiz diğer dönemlerden daha rahat geçti..1.trimesterı bulantıyla halsizlikle zor atlattım ben..3.trimesterde ağırlaştığımız için hareketlerimiz yavaşladığından + sıkıntı sıcaklıklar basmasından ayrı bir şekilde geçiyor..Rabbim, hayırlısıyla kolaycana doğum yapmamızı da nasip eder
Allahım sen koru..korunmamışlar heralde o hışımla o özlemle
Merhaba canım Hoşgeldin,
Allah nasip ederse bende normal istiyorum..ama senin de dediğin gibi şu aralar brz endişeliyim brz korkuyorum acaba nasıl olacak diye..aklıma ne kadar getirmemeye çalışsam da işte insan düşünmeden edemiyor
sagol canım adaşmıydık bız.ne guzel
ilk doğumum olacak bu benim sanırım brz da ondan cahil cesareti var üstümde..ben sancıyı çeker doğurabilirim diyorum ama herşey nasip kısmet ve o ana bağlı bakalımsen epıdurallemı dogum yapacaksın.yanı sancısız normal dogumlamı.yoksa o sancıya dayanırımmı dıyosun:26:
yeşimcim ne çabuk unuttun...senin 12 yaşında oğlun benim 12 yaşında kızım var şimdikiler da tam tersi
kızlaar bunu okuyanınız hıccc oldu muu :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/415313-dogum-sancisi-tarih-oldu.html
Dianatal obstetrik jel
acaba nedir kii:26:
ilk doğumum olacak bu benim sanırım brz da ondan cahil cesareti var üstümde..ben sancıyı çeker doğurabilirim diyorum ama herşey nasip kısmet ve o ana bağlı bakalım
gerçek olabilir mi acaba eğer oyle ise yer yerinden oynaması gerekmez mi böye sessiz sedasız mı öğrenmek bu iş de bir tuhaflık var keşke doğru olsa
kızlaar bunu okuyanınız hıccc oldu muu :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/415313-dogum-sancisi-tarih-oldu.html
Dianatal obstetrik jel
acaba nedir kii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?