2011 Nisan Anneleri

Kızlar Merhaba,
Şöyle bir geriye doğru okudum da, anca geldim son sayfaya... Zaman daraldıkça bende artık gerilmeye başladım... İnsan ister istemez düşünüyor nasıl olcak vs. diye. Birde ben normal doğum düşünüyorum...:44: Şuan Normal doğuma engel birşey yok tabi 37-38.hafta çatı kontrolünde daha da netleşecek doğum şeklim...:18: İster istemez heycanlanıyor ve geriliyorum... Sonrada kendimi rahatlatıyorum... Herkes doğuruyor sen mi doğuramican takma kafana diye.. Sizde de öyle oluyor mu?

sagol canım.dun butun gun nabız yukseklıgıyle ugrastım.tansıyonum bır cıktı bır ındı bayagı korkuttu benı.terler ıcındde kaldım.sımdıde sıcaklık gelıyor ustume yıne korkuyorum

adaşım bol bol dinlen canım canını da hiçbir şeye sıkma...bir de doktorunu ara anlat durumunu bakalım belki bir tavsiyesi olur...çok dikkat et kendine

Merhaba canım,hoşgeldin...hepimiz aynı durumdayız ama haklısın herkes doğuruyor hayırlısıyla biz de sağ salim kurtulcaz inşallah...bebişleri kucağımıza alınca tüm sıkıntılar geçecek inşallah

kızlar forumun ana sayfasında hamılelerden haberler bolumu varya oraya gırın.orada lıste varya hani.oradan bebgı kucuk olup ıkıncıye hamıle kalanlar dıye bır topıc var oraya gırın bakın.kımısının bebegı 7 aylıkken hamıle kalmıs kımı kırkı cıkar cıkmaz kalmıs.kımı tup bebekmıs ıkıncıye olmaz dıye korunmamıs ve kendılıgınden hamıle kalmıs falan.hepsı gercek ıste

hayırlısı olsun ınsallah

Amin canım inşallah..ama dediğin gibi artık sıkıntılı dönemlerdeyiz..Sanırım hamilelikte 2. Trimester dönemimiz diğer dönemlerden daha rahat geçti..1.trimesterı bulantıyla halsizlikle zor atlattım ben..3.trimesterde ağırlaştığımız için hareketlerimiz yavaşladığından + sıkıntı sıcaklıklar basmasından ayrı bir şekilde geçiyor..Rabbim, hayırlısıyla kolaycana doğum yapmamızı da nasip eder
kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs
Allahım sen koru..korunmamışlar heralde o hışımla o özlemle
Merhaba canım Hoşgeldin,
Allah nasip ederse bende normal istiyorum..ama senin de dediğin gibi şu aralar brz endişeliyim brz korkuyorum acaba nasıl olacak diye..aklıma ne kadar getirmemeye çalışsam da işte insan düşünmeden edemiyor

Hoş geldin.
Benim daha çok o nedenle şimdilik korku aklıma gelmiyor ama zaman daraldıkça olacaktır mutlaka.
Sağlıklı bebekler dünyaya getiririz inşallah.

sen epıdurallemı dogum yapacaksın.yanı sancısız normal dogumlamı.yoksa o sancıya dayanırımmı dıyosun:26:

ilk doğumum olacak bu benim sanırım brz da ondan cahil cesareti var üstümde..ben sancıyı çeker doğurabilirim diyorum ama herşey nasip kısmet ve o ana bağlı bakalım

ben o sancyı altı saat yasadımda o yuzden.ben dayanamadım ama herkesın agrı katsayısı farklı.bırde bazısı dogum masasına yatar yatmaz doguruyo.benım bır arkadasım vardı.ıkı kızıznıda nasıl dogurdum anlamadım dıyordu.herkesın farklı tabıkı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…