- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.281
ben kacıyorum kızlar sırtım cok agrımaya basladı yine biraz uzanayım..
gelirim yine
gelirim yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 defaya mahsus 28 temmuz gittiğimiz rize gezisinde 21 temmuz son regl tarihim... kayınvalidemin köy yatağında..bizimkisi döşek kadın bize eski yatağını verdi belim ağrıyo die kendine almıştı yatak..bende anlayış gösterdim yoksa rezil olurdu akrabalarına neyse o ayrı bi konu.. rizede köyde kalmaya çıktığımızda orada 3 ağustos yaptığımız 1 defalık kaçaktan yusufum geldi...ramazanda süpriz yaptı...yine 28 ağustos sabah 8.30 da şüphelerim üzerine gittiğim nöbetçi ezcaneden aldığım testle öğrendim..9u bekleyemedim yanımızda eczane açılsın... eşime söylediğimde tepki bile veremedi adam malum 16 ay istedik hiç umut yokken süpriz yapmıştı bize.. o gün onunle iş yerine gittim... ruh gibi gezmiştik ikimizde..ama tam bi sevinç yaşayamamıştık malum bi düşük vardı... çok şükür şuan rabbim bize erşeyin güzelini tam yaşatıyo...[/QUO
inşallah yusufumuzda karadeniz insanı gibi sağlıklı ve uzun yaşar![]()
bizde şimdi kocaelideyiz,burdan önceki yer kıbrıs tı,kıbrıstan hamile gelmişim türkiyeye haberim yok valla,o kadar 2 sene istedim çocuk ama eşim istemiyodu,tayin çıktı artık düşünmüyoduk çocuk ama oluvermiş bile
hatta adını ada bile koymayı düşündük bi ara ama o kadar da belli etmeyelim dedik nerde yaptığımızı
![]()
gelirim yine![]()
ben vermeyi düşünmüyorum, su vermemek gerek değil de, vermeye gerek yok diye biliyorum çünkü anne sütü bebeğin tüm ihtiyacını karşılıyo zaten..
Kızlar bebişlere su vermeyin anne sütü yeter diyorlar ne düşünüyorsunuz
selam kızlar.bır saattır gıremıyorum sıteye.bakım var dıyordu.çok suskur gelebıldım yanınıza![]()
gelirim yine![]()
AMİN CNM..İNŞ TÜM BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI SIHHATLİ GELİRLER....1 defaya mahsus 28 temmuz gittiğimiz rize gezisinde 21 temmuz son regl tarihim... kayınvalidemin köy yatağında..bizimkisi döşek kadın bize eski yatağını verdi belim ağrıyo die kendine almıştı yatak..bende anlayış gösterdim yoksa rezil olurdu akrabalarına neyse o ayrı bi konu.. rizede köyde kalmaya çıktığımızda orada 3 ağustos yaptığımız 1 defalık kaçaktan yusufum geldi...ramazanda süpriz yaptı...yine 28 ağustos sabah 8.30 da şüphelerim üzerine gittiğim nöbetçi ezcaneden aldığım testle öğrendim..9u bekleyemedim yanımızda eczane açılsın... eşime söylediğimde tepki bile veremedi adam malum 16 ay istedik hiç umut yokken süpriz yapmıştı bize.. o gün onunle iş yerine gittim... ruh gibi gezmiştik ikimizde..ama tam bi sevinç yaşayamamıştık malum bi düşük vardı... çok şükür şuan rabbim bize erşeyin güzelini tam yaşatıyo...[/QUO
inşallah yusufumuzda karadeniz insanı gibi sağlıklı ve uzun yaşar![]()
bizde şimdi kocaelideyiz,burdan önceki yer kıbrıs tı,kıbrıstan hamile gelmişim türkiyeye haberim yok valla,o kadar 2 sene istedim çocuk ama eşim istemiyodu,tayin çıktı artık düşünmüyoduk çocuk ama oluvermiş bile
hatta adını ada bile koymayı düşündük bi ara ama o kadar da belli etmeyelim dedik nerde yaptığımızı
![]()
ADA..YOK BE ANLAYAN OLMAZ BENCE...
KANDIRMIŞLAR SENİ CNM..BAKIM FALAN YOKselam kızlar.bır saattır gıremıyorum sıteye.bakım var dıyordu.çok suskur gelebıldım yanınıza![]()
![]()
benimki doğuma girmek istiyor ama daha konuşmadık hastaneyle. sanırım bizim hastane almıyomuş içeri.ben travma geçiriyormuş bazı eşler kadınları o halde görünce girme dedim ama dinletemedim. ben zaten aşağı bakmamki sadece o an elini tutmak istiyorum diyor. benim müdürümün işte 10 gün önce bebişi oldu. doğuma girmiş. aşime kesinlikle ne yap yap gir inanılmaz bir tecrübe baba için diyor. bizimki herhalde almazlarsa bile ameliyathaneyi bascak
neeee ayda 1 miiiiyazıkk bebişe kurdeşen olur valla. bebekleri ne kadar küçükken çok yıkarsan o kadar alışırlar büyürler, serpilirler diye biliyorum ben. görürler canım merak etme. saçmalık yani
1 defaya mahsus 28 temmuz gittiğimiz rize gezisinde 21 temmuz son regl tarihim... kayınvalidemin köy yatağında..bizimkisi döşek kadın bize eski yatağını verdi belim ağrıyo die kendine almıştı yatak..bende anlayış gösterdim yoksa rezil olurdu akrabalarına neyse o ayrı bi konu.. rizede köyde kalmaya çıktığımızda orada 3 ağustos yaptığımız 1 defalık kaçaktan yusufum geldi...ramazanda süpriz yaptı...yine 28 ağustos sabah 8.30 da şüphelerim üzerine gittiğim nöbetçi ezcaneden aldığım testle öğrendim..9u bekleyemedim yanımızda eczane açılsın... eşime söylediğimde tepki bile veremedi adam malum 16 ay istedik hiç umut yokken süpriz yapmıştı bize.. o gün onunle iş yerine gittim... ruh gibi gezmiştik ikimizde..ama tam bi sevinç yaşayamamıştık malum bi düşük vardı... çok şükür şuan rabbim bize erşeyin güzelini tam yaşatıyo...
heryerde okudum verilmemesi gerekiyor bir de eğitim programına da gitmiştim doktor vermeyin zaten anne sütünde var demişti
tabıkı sık sık yıkanacak bebek.ama hergun degıl.hle kırkında cok yıkanırsa dahada serpılır gelısır derler.benımkı kısın oldugu ıcın toplam ya ıkı kez ancak yıkamıstık.lojman sobalıydı bırde.korkuyoduk yıkamaya.sımdı kısmet olursa uc gunde falan yıkarız dıyorum
bende öyle duymuştum..anne sütü onun bu tarz tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yetermiş..Kızlar bebişlere su vermeyin anne sütü yeter diyorlar ne düşünüyorsunuz
bakalım aslolan hangisi olacak..tarih önemli değil pek..sağlıklı sıhhatli olsunlar , bizde kolay doğum yapalım en önemlisi bu20 nisan diyor benim drm canım sen benden öndesin aslında:44:
DİNLEN CNM..GELİRSİN YİNE...
hay allahım arada bır oluyo bu bakımlar.temızlıkmı yapıyolar acaba sıteyeAMİN CNM..İNŞ TÜM BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI SIHHATLİ GELİRLER....ADA..YOK BE ANLAYAN OLMAZ BENCE...
KANDIRMIŞLAR SENİ CNM..BAKIM FALAN YOK![]()
![]()
benım sutum azdı bız mama verıyoduk.bızede doktor su vermeyın demıstı.zavallı yavrumun cıgerlerı yanıyomusda haberımız yokmus.cahıllık ıste su vermedık bızde salak gıbı.annem gızlı gızlı cay kasıgıyla su verıyodu ona bıle nasıl kızmıstık kocamla bır olup.artık tecrubelendık bebek hıc susuz bırakılırmı
benimki doğuma girmek istiyor ama daha konuşmadık hastaneyle. Sanırım bizim hastane almıyomuş içeri.ben travma geçiriyormuş bazı eşler kadınları o halde görünce girme dedim ama dinletemedim. Ben zaten aşağı bakmamki sadece o an elini tutmak istiyorum diyor. Benim müdürümün işte 10 gün önce bebişi oldu. Doğuma girmiş. Aşime kesinlikle ne yap yap gir inanılmaz bir tecrübe baba için diyor. Bizimki herhalde almazlarsa bile ameliyathaneyi bascak
Neeee ayda 1 miiiiyazıkk bebişe kurdeşen olur valla. Bebekleri ne kadar küçükken çok yıkarsan o kadar alışırlar büyürler, serpilirler diye biliyorum ben. Görürler canım merak etme. Saçmalık yani