2011 Nisan Anneleri

ayy canım o takıntı bende de vardı. halbuki istediğim gelinliği de giydim ama niyeyse bakmadan duramıyordum. doğuma gelinliklemi gitsek marjinal olur işte fotoğraflarda

ben bırakın gelınlıklere bakmayı nerde gelın gorsem dıkkatle bakıyorum.gece kıyafetlerıne gelınlıklere bayılıyorum.d smartta gelınlıklerle ılgılı bır program var.suanda yayında d smartta dıscovery travel lıvıng

kısmet bakalım bende çok merak ediyorum ilk önce kim doğum yapacak diye. Sağlıcakla gelsin bebişlerimizde en önemlisi o. 32 haftadan sonra kontroller 2 haftaya düşüyor canım. Yapalım canım dünür olalım

Maşallah canım
Teşekkürler tatlım

evettt biliyorum o programı. ben de müptelasıydım bi ara

İyi fikir etek açmaya da gerek yok.
Yatınca tarlatan havaya kalkar zaten

ohhh doğru valla başımıza da lohusa tacı yerine duvak takarız

ben hacı sakır lavanta aldım.sabun tozu.çok guzel.ben ılkındede hacı sakırle yıkıyodum zaten.çok memnunum

Canım ben hacışakir aldım...Yıkadım pakladım minnoşumun kıyafetelerini... Gayet memnun kaldım...

Ben de hacı şakir aldım. Dalin'e hiç güvenmiyorum

ya benim sabuna alerjim var kızdada olurmu acep diyorum o yüzden dalini düşündüm napsam ki

selam kızlar nasılsınız bakalım bende bugun öyle bir ağırlık varki kafamı zor kaldırıyorum sabah hastanye gittim 10yaşındaki oğlum için kan tahlili falan verdi doktor tam oğlumun kanını aldı hemşireler koridora çıktığımız gibi benim oğlan hoop yerde bayıldı ay baya bir korktum aslında biliyorum huyunu 2defa daha böyle olmuştu ama genede telaş yaptım neyseki yatırdılar ayaklar falan havaya kaldırıldı su falan derken kendine geldi yavrum şimdi iyi şükür.

evettt biliyorum o programı. ben de müptelasıydım bi ara

ohhh doğru valla başımıza da lohusa tacı yerine duvak takarız

kızlar kadınlar kulubunde bır topıc vardı orada bır anne yenı dogmus bebegının kınasını yaptıgını soylemıstı.resımlerını falanda yuklemıs.onların adetıymıs.bebek kınası.ben ılk defa gordum sızde bılen duyan varmı

Son düzenleme:

slm canım hoşgeldin
şekeri filanmı düşüyo kan verince yada stresmi yapıyoki allahtan bi sorun olmamış geçmiş olsun tatlım

ay canım cok gecmıs olsun.tansıyonumu dusmus oglunun.ıgnedenmı korkmus acaba.cok gecmıs olsun

cok geçmiş olsun canım cım

Canım ben aldım oyun halısı. Normal fiyatı 149.90 dı. Ben unnadodo kampanya vardı 89.90 a aldım. Kampanya var diye kaçırmayayım dedim. Yoksa doğumdan sonrada alınabilir. Bizim oyun halımız bu

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese selamlar..bn ara ara yazsamda genelde sizlerin yazılarınızı vakit buldukça takip ediyorum..dün doktora gitim herşey yolunda görünüyor dedi şükürler olsun ama son anda plasentanın serviksi yani rahim ağzını kapatmış olduğunu gördü..31. haftamdayım şuan..ve 34. haftaya kadar yukarı kalkmasını beklicez dedi..34.haftada vajinal muayene yapıcak..yukarı kalkmamışsa sezeryan yapıcaz dedi..bu durumu yaşayan varmı aranızda acaba arkadaşlar..yardımmmmm

canım bende aynı durumdayım bende sezeryan olucam benim 20.haftadan beri belli benimki plesentanın yukarı çıkmasını bırak dahada aşşağıya indi dün kontrolüm vardı doktorum artık yukarı çıkma şansı çok çok az dedi sezeryana kesin gözüyle bakıyoruz artık ama plesenta aşşağıda olduğu zaman vajinal muayene riskli diye biliyorum ben.

kızlar merhaba..umarım hepiniz iyisinizdir..

ben de biraz önce doktordan geldim..moralim çok bozuk..bebeğin gelişimi gayet iyi dedi..bebeğim 1650 olmuş..benim karnımdaki su biraz fazlaydı ve erken doğum riski olabilir demişti doktorum..o yüzden 2 haftada bir gidiyorum..şimdi ise bu su seviyesi normale dönmüş..ama daha kötüsü olmuş şimdi de ya duyunca çok üzüldüm..bebeğin kafasında su miktarı 11 çıktı yani tam sınırda..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..çok korkuyorum ya bu su artar da bebeğimi kaybedersem..nolur cevaplarınızı bekliyorum..

canım hoşgeldin maşallah bebişine ama morelinin bozma bebişide üzme rabbim tam zamanında bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bozma morelini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…