- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.361
ayy canım o takıntı bende de vardı. halbuki istediğim gelinliği de giydim ama niyeyse bakmadan duramıyordum. doğuma gelinliklemi gitsek marjinal olur işte fotoğraflarda
ayy canım o takıntı bende de vardı. halbuki istediğim gelinliği de giydim ama niyeyse bakmadan duramıyordum. doğuma gelinliklemi gitsek marjinal olur işte fotoğraflarda
masallah sen bızden once doguracaksın ne guzel.bıze tecrubelerını yazarsın artık.allah yardımcımız olsun.ıkı haftada bır gorecekmıssın bebısı ne guzel.gel benım kızlasenın oglanı besık kertmesı yapalım
Teşekkürler tatlımMaşallah canım
ben bırakın gelınlıklere bakmayı nerde gelın gorsem dıkkatle bakıyorum.gece kıyafetlerıne gelınlıklere bayılıyorum.d smartta gelınlıklerle ılgılı bır program var.suanda yayında d smartta dıscovery travel lıvıng
İyi fikir etek açmaya da gerek yok.
Yatınca tarlatan havaya kalkar zaten
ben hacı sakır lavanta aldım.sabun tozu.çok guzel.ben ılkındede hacı sakırle yıkıyodum zaten.çok memnunum
Canım ben hacışakir aldım...Yıkadım pakladım minnoşumun kıyafetelerini... Gayet memnun kaldım...
Ben de hacı şakir aldım. Dalin'e hiç güvenmiyorum
İyi fikir etek açmaya da gerek yok.
Yatınca tarlatan havaya kalkar zaten
evettt biliyorum o programı. ben de müptelasıydım bi ara
ohhh doğru valla başımıza da lohusa tacı yerine duvak takarız
selam kızlar nasılsınız bakalım bende bugun öyle bir ağırlık varki kafamı zor kaldırıyorum sabah hastanye gittim 10yaşındaki oğlum için kan tahlili falan verdi doktor tam oğlumun kanını aldı hemşireler koridora çıktığımız gibi benim oğlan hoop yerde bayıldı ay baya bir korktum aslında biliyorum huyunu 2defa daha böyle olmuştu ama genede telaş yaptım neyseki yatırdılar ayaklar falan havaya kaldırıldı su falan derken kendine geldi yavrum şimdi iyi şükür.
selam kızlar nasılsınız bakalım bende bugun öyle bir ağırlık varki kafamı zor kaldırıyorum sabah hastanye gittim 10yaşındaki oğlum için kan tahlili falan verdi doktor tam oğlumun kanını aldı hemşireler koridora çıktığımız gibi benim oğlan hoop yerde bayıldı ay baya bir korktum aslında biliyorum huyunu 2defa daha böyle olmuştu ama genede telaş yaptım neyseki yatırdılar ayaklar falan havaya kaldırıldı su falan derken kendine geldi yavrum şimdi iyi şükür.
slm canım hoşgeldin
şekeri filanmı düşüyo kan verince yada stresmi yapıyoki allahtan bi sorun olmamış geçmiş olsun tatlım
kızlar nasılsınız bakim.bebeğinize oyun halısı almayı düşünüyormusunuz aslında aktiviteler açısından yarralı gibi geliyor bana ama şuanda almaya gerek varmı bilmiyorum.bende bebeğime başta annemle beraber salonda bakıcaz yatağıda orda olucak ama yatağını yatak odama geçirdiğimde bebeğimi nereye koyucam nerde yatırıcam yanımdan ayırmadan salondayken falan b,lemiyorum yaaa.bunu taktım bugunlerde kafama.oyun halısını oyuzden düşündüm...
evet canım stres yapıyo birde aç karınla olunca tabi kan şekeri düşüyo yüzünün rengini hala ununtmuyorum.
evet canım stres yapıyo birde aç karınla olunca tabi kan şekeri düşüyo yüzünün rengini hala ununtmuyorum.
arkadaşlar herkese selamlar..bn ara ara yazsamda genelde sizlerin yazılarınızı vakit buldukça takip ediyorum..dün doktora gitim herşey yolunda görünüyor dedi şükürler olsun ama son anda plasentanın serviksi yani rahim ağzını kapatmış olduğunu gördü..31. haftamdayım şuan..ve 34. haftaya kadar yukarı kalkmasını beklicez dedi..34.haftada vajinal muayene yapıcak..yukarı kalkmamışsa sezeryan yapıcaz dedi..bu durumu yaşayan varmı aranızda acaba arkadaşlar..yardımmmmm
kızlar merhaba..umarım hepiniz iyisinizdir..
ben de biraz önce doktordan geldim..moralim çok bozuk..bebeğin gelişimi gayet iyi dedi..bebeğim 1650 olmuş..benim karnımdaki su biraz fazlaydı ve erken doğum riski olabilir demişti doktorum..o yüzden 2 haftada bir gidiyorum..şimdi ise bu su seviyesi normale dönmüş..ama daha kötüsü olmuş şimdi de ya duyunca çok üzüldüm..bebeğin kafasında su miktarı 11 çıktı yani tam sınırda..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..çok korkuyorum ya bu su artar da bebeğimi kaybedersem..nolur cevaplarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?