2011 Nisan Anneleri

bende soruym bakıym varmıymış hastanenin öyle bi fotoğrafçısı yani 200 tl filan dese fit atlarım da daha fazlada vermem

ohh gözün aydın canım, ne güzel bebişini de gördün geldin.. maaşallah kocaman olmuş, Allah nazarlardan korusun

Teşekkürler canım. Hepimizin bebişlerine maşaallah

Hoşgeldin tatlım,ay ay ne gsl desene bebişini çoook gzl besliyorsun.. acaba benim kızım kaç kilo oldu 20 gündür görmüyorum prensesimi

bende soruym bakıym varmıymış hastanenin öyle bi fotoğrafçısı yani 200 tl filan dese fit atlarım da daha fazlada vermem

haklısın canım bende o cıvarda olursa tutarım.bızım cekmemızle onlarınkı cok farklı tabı.aynı dugun fotografcları gıbı.aman neler var ayol.eksık bıtmıyokı.herseyı ıstıyoruz bızde

kızlar ben kızın kıyafetlerini yıkamak için dalin sıvı deterjan alıcam sizce iyimidir kullananlar hep memnun kalmış

Ne güzelde yazmışsın... Bunlar gerçekten önemli anlar... Okurkene bile heycanlandım

Hoşgeldin tatlım,ay ay ne gsl desene bebişini çoook gzl besliyorsun.. acaba benim kızım kaç kilo oldu 20 gündür görmüyorum prensesimi

Hoşbulduk canım. Büyümüştür annesi. En hızlı kilo aldıkları dönem artık. Hafta 200 gr alıyorlarmış. Bundan sonra 2 haftaya düştü kontrollerimiz. Daha sık görücem oğluşumu

Kızlar ben kocişten hamilelik hediyesi olarak fotoğraf makinası istemiştim oda paraya kıymış çok güzel fotoğraf makinası almıştı bana,ablamın eline veririm çeksin dursun bide hastane fotoğrafçısına o kadar para vermemem,benim ablamda güzel foto çeker

ayy şu epiduralle doğum videosunu seyrettimde ayyyy yavrumun bir an öle yanımda usul usul durmasını hayal ettim,çok güzel bir duyguuuuuuuuu

Hoşbulduk canım. Büyümüştür annesi. En hızlı kilo aldıkları dönem artık. Hafta 200 gr alıyorlarmış. Bundan sonra 2 haftaya düştü kontrollerimiz. Daha sık görücem oğluşumu

masallah sen bızden once doguracaksın ne guzel.bıze tecrubelerını yazarsın artık.allah yardımcımız olsun.ıkı haftada bır gorecekmıssın bebısı ne guzel.gel benım kızlasenın oglanı besık kertmesı yapalım

sağol canım benimben de fotolara bakarken acaip duygulandım. iş yerinde bakıyorum bir debiri odaya girse bu kız niye ağlıyor derAllah ım hepimize sağ salim nasip etsin bu duyguyu

Amin....
Bana da oluyor o şirkette bazen bakıyorum böyle nette doğum anı veya duygusal anlara gçözlerim doluyor hemen... Sonra hemen etrafıma bakıyorum biri görürümü die... Hemen toparlıyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…