- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.341
benım hastanemın anlasmalı fotografcısı var.kısmet olursa onu ıstıyecegım ama fıyatını sormadım.cok pahalıysa zor tabı.ama orada cok guzel örnek albumle koymuslar.ınsan heveslenıyo ıste.gozumuz doymuyo
senın kontrol ne zaman canım.
ohh gözün aydın canım, ne güzel bebişini de gördün geldin.. maaşallah kocaman olmuş, Allah nazarlardan korusun
hoşgeldin tatlımmmmm
maşallah oğluşun kocaman olmuş sen kaçıncı haftaya kadar çalışacaksın ben izne ayrılıcam direk 32 haftada sadece vizite kağıdı istediler hastaneden foto lazım olmaz sanırım istemediklerine göre
Sağol canım. Bir problem olmassa 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. Çünkü yaz tatili ile doğum iznim birleşsin oğlumla daha çok vakit geçireyim istiyorum. Şimdi izne ayrılsam 5 haftam açıkta kalıyor. O kadar süre için rapor almakta zor olabilir. Ufacık bebişi bırakıp okula gitmektense dayanabildiğim yere kadar dayanayım diyorum. Sen izne ayrılacaksan resime gerek yok. Çalışabilir raporu için istiyolar fotoyu
masallah bebegıne canım.hadı bakalım bebekler buyuyo artık.ne guzel.allah kavustursun hepımızı bebklerımıze
Teşekkürler tatlım. Amin inşaallah
Maşallah artık 2 kilolardan bahsetmeye başladınız.
Ben en son gittiğinde 660 gr. dı
İkiye katlamış olmamız gerekiyor normalde.
Bakalım kaç çıkacak.
Hiç kilo almamayı nasıl başardın yaa :44: bir haftalık hastalıkla olacak şey değil.
Ben bu ay çok hamur işi ve tatlı yedim.
Kesin 3-4 kilo almış çıkıcam.
Tartılmaya da korkuyorum.
Teşekkürler canım. Senin bebişinde almıştır annesi. Ben hamurişi ve tatlı hiç yemedim gibi. Normalde en az 2 kilo alıyordum. Birazda dikkat etmeye çalıştım. Gerçi hep dikkat ediyordum ama gene alıyordum. Hastalığın etkisi var diye düşünüyorum ama bilemem yinede.
anam anam maşallahh minnoşaaannesi ne güzel de bakmış ona tebrikler canım darısı başımıza inş. ne yedin ne içtin bebişe yaradı?biz de yapalım bari. bide kaç haftada 800 gram aldı?
Teşekkürler canım. Yaklaşık 4 haftada 800 gr almış. Meyve ve süt ürünleri çok kilo aldırıyor diye biliyorum. Onları yemeğe çalışıyorum. Onun dışındada özel olarak yaptığım birşey yok. Hele bu 1 hafta 10 gündür doğru düzgün bir şey yiyemedim. Sadece meyve yedim, çorba içtim. Senin prensesinde büyümüştür merak etme annesi
Hoşgeldin tatlım,ay ay ne gsl desene bebişini çoook gzl besliyorsun..Kızlar biz geldik kontrolden. Oğluşum 2 kilo olmuşBende 800 gr almışım. Daha doğrusu hepsini oğluşum almış. En son 1200 gramdı çünkü. En az kilo aldığım ay çok mutlu oldum. Aslında 1 haftadır feci hastaydım ondan almadım biliyorum. Bebişim beslenmişmidir diye endişe ediyordum çok şükür almış bebişim. Merak edenler için söyleyeyim çalışabilir raporu için sadece 2 resim aldı doktorum. Cuma günüde gidip raporu alıcam. Kolaymış hiç uğraşmadık. Şimdilik bizden haberler bu kadar.
bende soruym bakıym varmıymış hastanenin öyle bi fotoğrafçısı yani 200 tl filan dese fit atlarım da daha fazlada vermem
kızlar biraz alakasız olacak ama doğum fotoğrafları sitesini inceledim epeydir. Birkaç izlenimim var. Paylaşmak istedim sizinle. Ben de nasip olursa bunları uygulayacağım:
1. Bebiş karındayken mutlaka son pozlar verilmeli. Babayı da olaya dahil etmeli. Mesela babanın anneye arkadan sarılıp ikisinin de göbüşü tuttuğu pozlar çok güzel oluyor.
2. Çok hafif makyaj ve fön fotoğraflarda çok güzel duruyor.
3. Eşiniz ve bebişinize ne giydirecekseniz onunla aynı renklerde olmasa bile uyumlu renklerde giyinmeye çalışın. Fotoğraflarda o zaman çok güzel çıkıyor.
4. Baba anneyi doğuma uğurlarken mutlaka bir poz olsun.
5. Baba dışarda beklerken mutlaka çekilmeli. O anı daha sonradan görebilmek ve bebişle de ilerde paylaşıp hatırlayabilmek için çok güzel bir anı.
6. Annenin bebeği ilk gördüğü ve kucağına verildiği an atlanmamalı kesinlikle. O kadar duygusal kareler vardı ki. O an mutlaka unutulmaz bir anne tarafından ama sonradan bebişle ve diğer insanlarla paylaşmak için gerekli.
7. Babanın bebeği ilk gördüğü ve kucağına verildiği an. O kadar güzel gözüküyor ki belki de eşlerinizi hiç o ifadeyle görmemişsinizdir.
8. Babanın anneyi ilk karşıladığı an. Gerçekten eşler bebişler kadar hanımlarını da merak ediyorlar. Hayatta kaç kere yaşanır ki. Bunu da ölümsüzleştirmekte fayda var.
9. Siyah beyaz fotoğraflar mutlaka olmalı. Ayrı bir güzellik katıyor.
10. Bebişin kordonu kesilirken.
11. Bebişin sadece çıplak ayak tabanını ve ayrıca sadece yumuk ellerini çekmişler. Kartpostal gibi olmuş.
12. Tabiki anne baba bebiş yan yana ve ayrı ayrı bol bol çekilmeli. Bunun yanı sıra aile büyükleri atlanmamalı.
13. Hastane odası detayları mesela kapı süsü, bebek şekeri gibi.
14. Bir de baba doğumdan sonra anneyi alnından öperken çekilmeli. Gerçekten masum ve bir o kadar da duygulu duruyor bu poz.
Benden bu kadar kızlar. Çoğunuz mutlaka incelemiştir ama derleyeyim dedim.
Hoşgeldin tatlım,ay ay ne gsl desene bebişini çoook gzl besliyorsun..acaba benim kızım kaç kilo oldu 20 gündür görmüyorum prensesimi
kızlar ben kızın kıyafetlerini yıkamak için dalin sıvı deterjan alıcam sizce iyimidir kullananlar hep memnun kalmış
Ne güzelde yazmışsın...Bunlar gerçekten önemli anlar... Okurkene bile heycanlandım
kızlar ben kızın kıyafetlerini yıkamak için dalin sıvı deterjan alıcam sizce iyimidir kullananlar hep memnun kalmış
Hoşbulduk canım. Büyümüştür annesi. En hızlı kilo aldıkları dönem artık. Hafta 200 gr alıyorlarmış. Bundan sonra 2 haftaya düştü kontrollerimiz. Daha sık görücem oğluşumu
Yakında doğum yapıcam ben hala sitedeki geliklik modellerine bakmadan duramıyorum
sağol canım benimben de fotolara bakarken acaip duygulandım. iş yerinde bakıyorum bir de biri odaya girse bu kız niye ağlıyor der Allah ım hepimize sağ salim nasip etsin bu duyguyu
Hoşbulduk canım. Büyümüştür annesi. En hızlı kilo aldıkları dönem artık. Hafta 200 gr alıyorlarmış. Bundan sonra 2 haftaya düştü kontrollerimiz. Daha sık görücem oğluşumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?