- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.481
bugün kutlama günüm oleyyy.30 lu haftalara girmiş bulunuyorum şıkıdım şıkıdım oh ohh yandan yandan
cnm dediğin gibi elimizde değilki.. Ama inş allahım 3.500 4000 arası olursa fena olmaz hani..ele gelir yıkamasıda kolay olur...yoğururuz bi güzel...
pozisyonu neydi enson... Popoda olabilir dediğin gibi başıda...tepiklerden ayıra bilirsin ama denk gelcek işte..Az poposuna vur cnm..şimdiden alışsınlar
Bugün kutlama günüm oleyyy.30 lu haftalara girmiş bulunuyorum şıkıdım şıkıdım oh ohh yandan yandan
Bugün kutlama günüm oleyyy.30 lu haftalara girmiş bulunuyorum şıkıdım şıkıdım oh ohh yandan yandan
ayy inşallah, ele gelsinler gerçekten yoksa babası tutamaz bizim kızıAnnem beni premature doğurmuş tabi 1,5 kg. Ohh kolayca doğmuşum
tebrikler canımBen de sevinmiştim 30. Haftaya gelince ama şimdi gözümü 35 üstüne diktim
ya bugunlerde hic yeni cici ekliyen yokmu.ekleyinde bakalim biras ama.
cnm alcak bişey kalmadı benim...Olurda farklı bişeye denk gelirsem alır eklerim...
aa baya ufak doğmuşsun ya... Maşallah sağlıklada büyümüşsün... Neden erken doğdun..bide ne gibi zorluklar gekmiş annecin...
kızlar şu 3 tekerlekli bebek arabaları var ya onlarsizce kullanışlı mıdır görünüşleri çok hoşuma gidiyor ama bebek için nasıl olur ki?
kesinlikle hayır diyorum...denge merkesleri bouk onların... Bebek büyüdükçe ağırlık öne doğru oluyo arabanın düşme olyı olabilir... Sürüşünü zorlar...çok güç sarfedersin vs vs cnm..uygun görmüyolar pek..
kesinlikle hayır diyorum...denge merkesleri bouk onların... Bebek büyüdükçe ağırlık öne doğru oluyo arabanın düşme olyı olabilir... Sürüşünü zorlar...çok güç sarfedersin vs vs cnm..uygun görmüyolar pek..
bu bilgi benim de çok işime yaradı çünkü 3 tekerlek bana çok sempatik geliyodu şu an itibariyle vazgeçtim, teşekkür ediyorum efenimm
NİDEMEK... EFENDİM... BENDE BU MODELLERİ SEVİYORUM CNM... Graco Symbio ift Ynl Kullanml Bebek Arabas Yeni 2010 | | Bebefix.com
NİDEMEK... EFENDİM... BENDE BU MODELLERİ SEVİYORUM CNM... Graco Symbio ift Ynl Kullanml Bebek Arabas Yeni 2010 | | Bebefix.com
evet model çok güzel, zaten çift yönlü olması şart, hem rüzgardan korumak hem de bebişimizin şeker yüzünü görebilmek için.. yalnız bu çok pahalı yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?