- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.501
evet çok güzel bende olmuşken iyisi olsun istiyorum benim ikinci çocuk olacak ama üçüncüyüde düşünmüyoruz değil yani . ilkinde annemler almışlardı tabi acemilik ikinci hiç aklıma gelmeyince verivermiştim birine
bende burdakilerden birini alicam.Baby Strollers, Car Seats, Travel Systems & More - Chicco | Babies"R"Us
:26: BAKTIĞIM MODELLER HEP BU FİYAT... EŞİM BİŞEY DEMİYO HATTA BİZİM NİYETİMİZDEKİ BEBEK ARABASI Concord Neo Ts Travel Sistem Bebek Arabası 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri AMA HERKES ÇOK PAHALI DİYO... ARKADAŞIM KULLANIYO MÜKEMMEL BİŞİ...BİLMİYORUZ ZAMAN NE GÖSTERİR BİLMEM...BELKİ 40 IMA TAKILANLARDAN BİZ ALIRIZ BİRAZ DEDE DESTEĞİYLE BİZ TAMALARIZ ÜSTÜNÜ..NASİP DAHA BELLİ DEĞİL.AMA BENİM TERCİHİM ANA KUCAĞI APARATI YRI TAKILAN BU MODELLERDEN... GÖVDELERİ ÇIKIYO
Bebeğim tv var onu izliyorum sağolsun baya bilgilendim bakalım pratiğe döke bilecekmiyim..
kızlar daha hiç mağazaya gidipte bebek arabası bakmadım internette neyse o yani ama sizin beyendiklerinizinde maşallahı var yani . Pahalı ama hep kullanacağımız birşey bende kararsız kaldım ama en fazla 600 veririm sanırım üstü aşar beni:76:
# blues13
# sueylul
# esrayagmur
# ESRAesn iyi geceler nöbetçi anneler...
# blues13
# sueylul
# esrayagmur
# esraesn iyi geceler nöbetçi anneler...
esra canim skorpion dan haberin varmi.ben bayadir goremedim burda.merak ettim bugun aklima geldi.
# blues13
# sueylul
# esrayagmur
cnm bu fiyatlara bakma en en 200-300 fark eder nekitte..semtine göre vs vs... Bende beğeniyorum..eşim bi işlerini ayarlasa bu aralar şirket devri flan var... Yoksa bende aynı şekilde 700-800 en fazla veririm..bu concord neo nun ikineline bakıyorumIstnbulda olan... Birilerinde var 650 teklif verdik 850 demiş 1500 e lmış.. Bakarız temizze alırız belki... Ama hoş bizimkisi düşünce.. Ama gerçekten iyi modeller...
ay aşkolsun beni görmedin miiiii?
Canım aşağıdan direk kopyaladım ,kusura bakma lütfen sanada iyi geceler nöbetçi anne...[/QUOT
gündüz uyuyunca kocişte daha gelmedi takılıyorum bakma sen bana sanada iyi geceler canım hoşgeldin
iyi geceler canım hoşgeldin.. ben her gece erkenden uyur kalırdım ama bu gece yok, tutmadı.. senin de mi uykun kaçtı yoksa acıkıp da mı kalktın
Canım aşağıdan direk kopyaladım ,kusura bakma lütfen sanada iyi geceler nöbetçi anne...[/QUOT
gündüz uyuyunca kocişte daha gelmedi takılıyorum bakma sen bana sanada iyi geceler canım hoşgeldin
Senin eşinde mi benimki gibi gececi...
Bende saat beşten önce uyumuyorum zaten..Mide ekşimesi çok fena acıktığımı bile anlamıyorum..Leblebi,şurup,soda hiç bir şey yaramıyor..Bebek beslensin diye iki saatte bir şeyler atıştırıyorum..
# blues13
# sueylul
# esrayagmur
ne güzel sohbet ederkene kociş geldibende kaçıyım artık herkese tatlı rüyalaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?