2011 Nisan Anneleri

maaşallah yaa, ben de kalabalık aile, çok çocuk seviyorum ama bilemiyorum daha bakabilir miyim.. ilk deneyimimizi bi yaşayalım bakalım ilerde karar veririz

travel system bebek arabaları da çok kullanışlı tabi ama onlar da pahalı yaa.. ben hamile kalmadan önce hiç ilgilenmemişim bunların fiyatlarıyla.. hatta yakın bi arkadaşımın çocuğu var, nasıl bi yatakta yattığını bile bilmiyorum şu anda hiç dikkat etmemişim yaa

kızlar daha hiç mağazaya gidipte bebek arabası bakmadım internette neyse o yani ama sizin beyendiklerinizinde maşallahı var yani . pahalı ama hep kullanacağımız birşey bende kararsız kaldım ama en fazla 600 veririm sanırım üstü aşar beni:76:

aslında almışken iyi bişey almak lazım tabi, uzunca zaman kullanılacak hele bi de gezmeyi seven annesi varsa bebişin çok çok kullanılacak demektir tabi iyi araştırıp kaliteyi uygun fiyata bulmak lazım.. canım hakikaten bu çok güzel de herkesle hemfikirim; pahalı.. bu modelden daha uygun fiyatlılar da var, sen bütün piyasayı biliyosun zaten söylemeye gerek yok

Bebeğim tv var onu izliyorum sağolsun baya bilgilendim bakalım pratiğe döke bilecekmiyim..

ben bebeğe bebek bana bakar kalırız kimse gelmezse

cnm bu fiyatlara bakma en en 200-300 fark eder nekitte..semtine göre vs vs... Bende beğeniyorum..eşim bi işlerini ayarlasa bu aralar şirket devri flan var... Yoksa bende aynı şekilde 700-800 en fazla veririm..bu concord neo nun ikineline bakıyorum Istnbulda olan... Birilerinde var 650 teklif verdik 850 demiş 1500 e lmış.. Bakarız temizze alırız belki... Ama hoş bizimkisi düşünce.. Ama gerçekten iyi modeller...

en mantıklısı aslında temizse neden olmasın

iyi geceler canım hoşgeldin.. ben her gece erkenden uyur kalırdım ama bu gece yok, tutmadı.. senin de mi uykun kaçtı yoksa acıkıp da mı kalktın

Bende saat beşten önce uyumuyorum zaten..Mide ekşimesi çok fena acıktığımı bile anlamıyorum..Leblebi,şurup,soda hiç bir şey yaramıyor..Bebek beslensin diye iki saatte bir şeyler atıştırıyorum..

Esracım bence de temiz olduktan sonra ikinci el neden alınmasın..İnşallah bebek arabasıda gönlüne göre olur..Üç tekerleklinin devrilme sorunu olduğu için çoğu yer satmıyor..Bu arada bebek şekeri aldınız mı kızlar?

Bende saat beşten önce uyumuyorum zaten..Mide ekşimesi çok fena acıktığımı bile anlamıyorum..Leblebi,şurup,soda hiç bir şey yaramıyor..Bebek beslensin diye iki saatte bir şeyler atıştırıyorum..

ayy o mide ekşimesi yok mu kabus gibi, canım çok geçmiş olsun.. şurup da işe yaramıyo demişsin, hangisini kullanıyosun sen? ben henüz kullanmadım ama doktor Rennie verdi. bikaç gündür şikayetim yok çok şükür.. ama lazım olunca işe yaramayacaksa..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…