2011 Nisan Anneleri

Bana müsade kızlar...sabah kahvaltı falan hazırlıcam 10 olmadan evden çıkcağım için erken kalkmam lazım...az uykum geldi kaçırmadaan yatim...dua edin benim için bebişimle iyi heberlerle dönelim...

ne güzel sohbet ederkene kociş geldi bende kaçıyım artık herkese tatlı rüyalaaaar

sana da tatlı rüyalar canım

Bana müsade kızlar...sabah kahvaltı falan hazırlıcam 10 olmadan evden çıkcağım için erken kalkmam lazım...az uykum geldi kaçırmadaan yatim...dua edin benim için bebişimle iyi heberlerle dönelim...

iyi geceler canım, dualarımız seninle.. bekliyoruz güzel haberlerini inşallah..

herkeseeeeeee gunaydn artık sabahları uyuyamyrzzz benm kız aclıktan uyutmuyr beni kahvaltya bi saldırıyorum sormayın gitsin

dünden beri hafif ağrım var tarif edilmez ve dayanılmaz değil bazen kasıklarımda bazen böbreklerime doğru bazen de bel kısmımda sanki üşütünce böbreklerin ağrır ya ona benziyo

AMAN dkkat et canm bende lavobaya gderken yanma oluyrdu 2 gundur ve idrarımdan kan gelmeye başladı dun dr a gttim sag böbreğimde genişleme varmış bende de hep bi ağrı we yanma var dr agrın çok fazla olrsa katedral denen bi tel varmış ondan takarız dedi çunku agrnn fazla olması erken doğuma sebep olablrmiş..15 gun takip edecek ürolog..baklaım 15 gun bekleyecegiz...kendi dr uma gttk daha sonra otrmayacaksn uzanacaksın dnleneceksn dedi eşiem yemek yapmayı bile yasakladı yatış halindeyiz...bebişin başı ve ayakları 1 hafta önden gdyr ama karın çewresi 1 hafta geriden gelyrmş..dr direk dnlenmyrmsn diye sordu dnlenyrm dedim hamielnn dnlenmesi otrmak deildir uzanacaksın yan yat bol bol dedi önce braz acnm skıldı ama şimdi iyiyim ii düşünyrz kıızmla

Günaydın kızlar
Yaa benim de garibim yavrum wc de şekil değişikliğine uğruyor.Bi yerde toplanıp kalıyor.Ben klozete oturamıyorum sevmiyorum yani hiç.O yüzden hala alaturka wc ye gidiyorum.Bir zararı olur mu ki bebeğime yaa

aman dıkkat et.çok çok gecmıs olsun canım.allah ıyılık sıfa versın

dünden beri hafif ağrım var tarif edilmez ve dayanılmaz değil bazen kasıklarımda bazen böbreklerime doğru bazen de bel kısmımda sanki üşütünce böbreklerin ağrır ya ona benziyo

kız bebekler daha karnımızdayken nazlılar.bıze cok cektırıyolar.hele bı dogsunlar ısırırız onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…