- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.541
AMAN dkkat et canm bende lavobaya gderken yanma oluyrdu 2 gundur ve idrarımdan kan gelmeye başladıdun dr a gttim sag böbreğimde genişleme varmış bende de hep bi ağrı we yanma var dr agrın çok fazla olrsa katedral denen bi tel varmış ondan takarız dedi çunku agrnn fazla olması erken doğuma sebep olablrmiş..15 gun takip edecek ürolog..baklaım 15 gun bekleyecegiz...kendi dr uma gttk daha sonra otrmayacaksn uzanacaksın dnleneceksn dedi eşiem yemek yapmayı bile yasakladı yatış halindeyiz...bebişin başı ve ayakları 1 hafta önden gdyr ama karın çewresi 1 hafta geriden gelyrmş..dr direk dnlenmyrmsn diye sordu dnlenyrm dedim hamielnn dnlenmesi otrmak deildir uzanacaksın yan yat bol bol dedi önce braz acnm skıldı ama şimdi iyiyim ii düşünyrz kıızmla
Günaydın fıstığım nasıl oldun?günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
cimcime tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişinede bol bol dinlen
günaydınn güzel anneler ve tatlı bebişler:79:
çok güzel birgün çok şükür nefes alıyoruz sağlıklıyız bebişlerimiz karnımızda, şu ana kadar herşey yolunda. daha ne isterki bi insan
Günaydın fıstığım nasıl oldun?
aman dıkkat et.çok çok gecmıs olsun canım.allah ıyılık sıfa versın
saolun kızlar dinkenyrz bizde bol bol artıkgünaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
benim de başı 10 gün önde cnm doktorum normal oldugunu soyledi
günaydınn güzel anneler ve tatlı bebişler:79:
çok güzel birgün çok şükür nefes alıyoruz sağlıklıyız bebişlerimiz karnımızda, şu ana kadar herşey yolunda. daha ne isterki bi insan
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün daha iyiyim tatlım saol sadece genzim tıkalı oda deniz suyu kullanıyorum iyi geliyogunaydın canım nasılsın ıyımısın bugun
Günaydın herkese
saolun kızlar dinkenyrz bizde bol bol artık
önde olması normal tabi canm başı benmkide önde karun cewresi geri kalmş çok dnlenmediğim için..sordum beslenmenle bi ilgisi yok dedi ben çok dkkat edyrm çunku beslenmeme.dnlenmen gerkr dedi o kadr..
pofpof,dscopur+,dorti,Sarissa+,tuykuziz,KEJA,brcncvk86,cmleyrtsvr,ayca22,mesa,
gunaydın şeker anneler hepnize
pofpof,dscopur+,dorti,Sarissa+,tuykuziz,KEJA,brcncvk86,cmleyrtsvr,ayca22,mesa,
gunaydın şeker anneler hepnize
bugün daha iyiyim tatlım saol sadece genzim tıkalı oda deniz suyu kullanıyorum iyi geliyo
sen nasılsın
günaydın hoşgeldinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?