2011 Nisan Anneleri

EVET ŞEKERİMMM
canım sen Allahın izniyle, sezeryan mı düşünüyorsun Normal doğum mu??

Sezeryan olucam ben canım :18: Sen peki?

tiancuAyy şu "öyle bir geçer zamanki" deki helvacı şarkısına taktım yaa habire onu dinliyorum

ay hiç gülesim yoktu benimde dilime dolandı

Heheh baya eski şarkılar ama bieden tekrar moda oldular

e napcaz kuzum biz ya sinir oluyorum bende offffffffffff
sen isteyecekmisin işyerinden aradaki farkı

yok canım yaaa ben benim patronu biliyorum, günahını vermez...
onu bile parayla satmaya kalkar
ona sorsam aradaki farkı verir misiniz diye herhalde uzaydan geldiğimi düşünür, öyle bir kişiliği var
bir de dönmemi bekliyo, buldu benim gibi köle izaurayı...

hosgeldın bebek nasıl bakalım
hoşbulduk cnm bebişimde ii çok şükür salı günü görcem inş çok özledim yaaa
Canım hiç okumaya girişme, benim gibi yap aradan dal muhabbete

artık öle yapıyım bari gerçi ozamnda muhabbetleri kaçırıyorum neler konuşuldu bilemem ama ne yapalım elbet yakalarız bi yerden

ama ozamanda ne olup bıttıgınden haberdr olamıyoruz.bazen bıze yazılan seylerde oluyo.goremıyoruz.ben hızlıca bakıyorum hemen.

Ben işte o yüzden birçok konudan geri kalıyorum,çoğu olanı biteni bilmiyorum.Saf saf soruyorum öyle Biraz bakıyorum ama yetişemiyorum bırakıyorum napiim. Valla bana yazılanlar varsa da kusura bakmayın arada gözümden kaçanlar için.

merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben 5 gündür giremedim baya rahatsızlandım.fena halde üşütmüşüm ateş yaptı gece doktora gittik ciğerlere inmemiş allahtan.ateşimi düşürcez diye çok uğraştık titreme tuttu zaten beni.ilaçlarla rahatladım allahtan.2 gün içinde ateş sorunum geçti ama hala boğazlarım acıyo,kulaklarım bile ağrıyo kızlar.bide kuru ve kötü bi öksürük var malesef.kaç gündür yatıyodum bugün az bi kalktımda sizlere bakıyım dedim.
sizlerde ne var ne yok herkes iyidir inşallah?

Sezeryan olucam ben canım :18: Sen peki?

ben de canım, sezeryan olucam kısmetse
10-15 nisan gibi olur heralde, doktor gün vermedi ama bakalım..
eşim kendi doğum günü 4 Nisan olduğu için 4 Nisan da istiyor, ama o da çok erken olur yaaa :26:
olmaz dedim, 37+4 oluyor sanırım, erken mi acaba??:26:

anacım benimkide dönmemi bekliyor ama o iş biraz zor yaniiii

canım hoşgeldin çoook geçmiş olsun..
Dün de Mesa sormuştu sanırım seni, nerde bu kız diyeee

hoşgeldin tatlımmmmmmmmm
bende aynı şekilde hastayım kuru öksürük bendede var 2 gün yattım sonra iş başı ilaç filanda içmedim ıhlamurla filan toparlamaya çalışıyorum allah bizede bebişlerimizede sağlık versin
sanada çoook geçmiş olsun

vallahi kızlar okuyum derken sayfalar acayip ilerliyor bu ne hız...Şu izin konulaırnı okuyordum...
Ben patronumla hiç konuşmadım bu konuyu of nasıl olucak bilemiyorum işleri yine ben takip edeceğim demiştim çünkü benden başkası yok ama nasıl olucak ben bile bilmiyorum...O biliyormudur bana sormuyordur...Ne zaman dogum yapacagımı biliyor ama..Nisana kadar olan işleri halledersin diye konuşmuştuk bende dedim evd efırsat buldukça yine takip ederim...Ofiste bir ben varım....

canım allah şifalar versin tez zamanda atlatırsın inşallah

Aaa çok geçmiş olsun canım ya nasıl üşütmüşsün öyle.İşte ne kadar dikkat etsen de kapabiliyosun. En kısa zamanda geçer inşallah.

Bana da doktorum 10 nisan gibi alırız dedi.Aslında 4 nisan da güzel bir tarih hani 04.04.2011 olur.Ama sorman lazım tabi canım.Aslında 36 dan sonra bebekler doğuma tamamen hazır oluyomuş artık, yine de doktora danışman da fayda var.

gecmiş olsun canım

mrb cnm hoşgeldin geçmiş olsun öksürük bendede var ya 2 haftadır geçmedi aman dikkat et kendine bol bol dinlen ve ılık şeyler tüket ii geliyo.

selam hosgelmissin cokkkkkk gecmis olsun canim.tez zamanda iyilesirsin insallah

Güzel anneler merhaba bır ara yazmıstım sıze cok yazmaya fırsatım olmuyor ama sureklı takıpteyım bısey sorucam benım akıntım ara ara su gıbı gelıyor cok az ve kokusuz...
Doktoruma sordum normal dedı ama ıcım rahat etmedı sızede sormak ıstedım eşimde doktor oldugu ıcın sankı endişelenmeyeyım dıye benden bazı şeylerı gızlıyorlarmıs gıbı gelıyor..
Bu annelık ne paranoyak bişeymiş ya

geçmiş olsun tatlım merak ettik seni şu sıralar herkes hasta aman dikkat edelim ilaç da alamıyoruz

Canım ben de renksiz ve kokusuz akıntının normal olduğunu okumuştum.Sen rahat ol, kötü birşey olsa neden senden saklasınlar, neticede o eşinin de bebeği, böyle rahat olabilir mi kötü bişeyde? Kocan duymasın adam kaç yıl okumuş ona inanmıyosun bize inanıyosun
Bende hep sarı akıntı var ben napayım (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…