2011 Nisan Anneleri

ah sorma canım bendede ar o su gıbı akıntı.sankı kıloduma su dokmusum gıbı oluyo.doktora soyledım onemsemedı bıle.benım coktandır var o su seklınde akıntı

canım hoşgeldin çoook geçmiş olsun..
Dün de Mesa sormuştu sanırım seni, nerde bu kız diyeee

canım allah şifalar versin tez zamanda atlatırsın inşallah

gecmiş olsun canım

mrb cnm hoşgeldin geçmiş olsun öksürük bendede var ya 2 haftadır geçmedi aman dikkat et kendine bol bol dinlen ve ılık şeyler tüket ii geliyo.

selam hosgelmissin cokkkkkk gecmis olsun canim.tez zamanda iyilesirsin insallah

geçmiş olsun tatlım merak ettik seni şu sıralar herkes hasta aman dikkat edelim ilaç da alamıyoruz

çok saolun kızlar ne kadar dikkat etsemde yakalandım valla.geçen haftada eşim hastaydı yaklaşmadım fazla ama ne kadarda olsa aynı havayı soluduk ondanda bulaşmış olabilir.ilaç kullanmak zorunda kaldım malesef çünkü ateşim düşmedi başka türlü halada içiyorum.
öksürüğe bal ve limonu karıştırıp yemek iyi geliyo ama bende şeker var yitemiyorum malesef sizler deneyin derim kızlar.

cok sagol canım gecmıs olsun sanada benım normal akıntım olsaydı senınkı gıbı gebelık akıntısı derdım su gıbı olunca acaba suyummu azalıyor dıye endişelenıyordum ıcımı rahatlattın ınsan eşini hekım olarak goremıyor bılıyormusun kızıyo zaten bana sen bana mermer ustası muamelesı yapıyosun dıyor (mermer ustalarını kucumsemek ıcın segıl lutfen yalnıs anlasılmasın eşim cerrah oldugu ıcın oyle bır baglantı kuruyo meslegıyle) benım doktorum baska bırısı oda en yakın arkadasımız :) dusun yanı...
Yınede benı en cok benımle aynı durumda olan gebe arkadaslarım rahatlatabılıyor cokkkkkk sagol ıcıme soguk su serptin...

kızlar acıkhavada bısey olmuyo ben alısverısmerkezınde kapmısım.yanı kapalı havasız yerlerde oluyomus bu mıkrop.en ıyı ornegı benım ıste.doktorumda kesınlıkle onayladı.alısverısmerkezlerınde hava olmadıgı ıcın kapalı oldugu ıcın herkesde hapsurup oksurdugu ıcın malesef mıkrop kaynıyo oralar

kizlar yaa simdi wc ye girdim günlük pedimde akintinin icinde toplu igne basin kadar kan pigtisi vardi moralim bozuldu.kagitla falan sildim baska yok devami gelirmi ki acaba((of yaa

Ah canım valla tadını çıkar bence.Ne güzel kafana takılan herşeyi her an sorabileceğin birileri var.Ben bazen bişey sormak için aradığımda doktoruma ulaşamıyorum bile.Elbette zor yanları vardır ama güzel yanları daha çoktur.Hatta kafamıza takılan olunca biz sana soralım, sen bizim yerimize doktoruna sor :)))

Walla ben şunu duydum. Bazı firmalar maaşı tam yatırmaya devam ediyor, yani çalışanı mağdur etmiyor. Borçlanıyorsun şirkete ve en sonunda sgkdan aldığın toplu parayı şirkete yatırıyorsun. bende sordum bizim patrona ayarlarız tabi fln dedi... Tekrar konuşcam tabi...

geçmiş olsun cnm benim.... Inş tez zamanda iyi olursun
kizlar yaa simdi wc ye girdim günlük pedimde akintinin icinde toplu igne basin kadar kan pigtisi vardi moralim bozuldu.kagitla falan sildim baska yok devami gelirmi ki acaba((of yaa

dünürüm doktora sorsana.... B danış bakalım.. şansa bırakma..eminim ciddiye alıncak bi durum değildir..sebebsiz yere lekelenme bile olabilirmiş..bebek hareketlerinden dolayı bazı yerlede okudum çünkü... Ama kontrol et kendini arada... Içini ferah tut ama telaş yapma ok..

he heee benimkiler öldürsen öyle bişey yapmaz

Canım sen yinede iste ne olur ne olmaz belki verirler

kızlar mayıs annelerı bolumune bakıyorum arada bırde.ordakıler sankı yarın doguracakmıslar gıbı hazırlanıyolar.herseylerı hazırlamıslar.gun sayıyolarmıs bazıları.bızım bölük yani biz tembellık edıyoruz kımse besık falan almadımı bızde kızlar.sureklı aldıkları besıklerden bebek odalarından dogum yapacakları hastanelerden bahsedıyolar.

1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...

canim yaa bunun icinde doktor aranirmi bilmiyorum ki cok kücüktü takipteyin yine olursa hemen giderim doktora yada hastaneye zaten.insallah ni$an falan gelmiyodur..

evet cnm haklısın.bende evi havalandoroyorum sürekli ama eşim hastayken yanındaydım sürekli.bide hastanelere çok gittim bu ara şeker yüzünden felan derken oralardada hasta insanlar çok.

cnm yaa hemen moralini bozma bişi yoktur inşallah.hem silincede gelmemiş.benim bi kere vajinamda sivilce çıkmış ve patlamış bende pedimde görünce şok olmuştum kaşımış felan olabilirmisin?

cnm bizde beşik park yatak alan çok kişi var die biliyorum... Ben aldım mesela...odasıda azır...ev tipi ana kucağına kadar.. Eksik hiç bişeyim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…