- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.701
kizlar yaa simdi wc ye girdim günlük pedimde akintinin icinde toplu igne basin kadar kan pigtisi vardi moralim bozuldu.kagitla falan sildim baska yok devami gelirmi ki acaba((of yaa
e napcaz kuzum biz ya sinir oluyorum bende offffffffffff
sen isteyecekmisin işyerinden aradaki farkı
merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben 5 gündür giremedim baya rahatsızlandım.fena halde üşütmüşüm ateş yaptı gece doktora gittik ciğerlere inmemiş allahtan.ateşimi düşürcez diye çok uğraştık titreme tuttu zaten beni.ilaçlarla rahatladım allahtan.2 gün içinde ateş sorunum geçti ama hala boğazlarım acıyo,kulaklarım bile ağrıyo kızlar.bide kuru ve kötü bi öksürük var malesef.kaç gündür yatıyodum bugün az bi kalktımda sizlere bakıyım dedim.
sizlerde ne var ne yok herkes iyidir inşallah?
1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu. . 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...
kizlar yaa simdi wc ye girdim günlük pedimde akintinin icinde toplu igne basin kadar kan pigtisi vardi moralim bozuldu.kagitla falan sildim baska yok devami gelirmi ki acaba((of yaa
1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu. . 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucam die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...rabbim hayırlısını versin inş... Maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... Doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... Toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... Doktor yine dedi nasıl doğurcaksın die ama 4.5 dan fazla olmaz herhalde çatım müsaitse doğururum allahın izniyle... Ha olmadı sezeryanlık bi durum var nasip npalım... Sağlıklı olsunlarda yeter...
merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben 5 gündür giremedim baya rahatsızlandım.fena halde üşütmüşüm ateş yaptı gece doktora gittik ciğerlere inmemiş allahtan.ateşimi düşürcez diye çok uğraştık titreme tuttu zaten beni.ilaçlarla rahatladım allahtan.2 gün içinde ateş sorunum geçti ama hala boğazlarım acıyo,kulaklarım bile ağrıyo kızlar.bide kuru ve kötü bi öksürük var malesef.kaç gündür yatıyodum bugün az bi kalktımda sizlere bakıyım dedim.
sizlerde ne var ne yok herkes iyidir inşallah?
selam annişlerr:92:nasısınız valla gelip gittikçe geçmişe bakıyorum ama hızınıza yetişemiyorum maşallahne var ne yok??biz iiyiz kızımla ama kızımın hareketleri baya azaldı gibi bu aralar...korkuyodum ama hiç hareket etmiyor değil...böyle arada karnımda dalgalanmalar oluyor.bi bi taraf kabarıyo bi diğer taraf...ama öyle pat pat değil eskisi gibi.galiba yeri azaldığı için.bilmiyorum sizlerin de öylemi.
bende akıntı oluyo ama öyle su gibi fazla değil.mantar vardı fitil kullandım.artık kaşıntı pek yok şeytan kulağına kurşuninşallah bidaha da olmaz berbat bişey.
skorpioncum bence bi doktoruna sor.bişey olmaz ama gene de nolur nolmaz
aysu geçmiş olsun cnm
başka da havadisler var mı takip edemedim.yetişemiyorumm
bu arada sizlerde de ağız kuruması oluyo mu??şeker 100 lükte normal çıkmıştı.babam şeker hastası sabah ona ölçtürdüm 90 çıktı.gene mi şeker var diye korktum ama sanırım içimin su istemesiyle alakalı.bebiş istiyo ben de habire su içiyommaslında bi bakıma ii oldu hem kilo almam durdu hem de tuzu hiç kesmediğim halde pek şişlik olmadı ama gene de sormak istedim ağız kuruluğu sizde de oluyo mu diye..
geçmiş olsun cnm benim.... Inş tez zamanda iyi olursun
1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu. . 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin.Dikkat et kendine canım c vitaminli meyvelerden ye bol bol.
vallahi kızlar okuyum derken sayfalar acayip ilerliyor bu ne hız...Şu izin konulaırnı okuyordum...
Ben patronumla hiç konuşmadım bu konuyu of nasıl olucak bilemiyorum işleri yine ben takip edeceğim demiştim çünkü benden başkası yok ama nasıl olucak ben bile bilmiyorum...O biliyormudur bana sormuyordur...Ne zaman dogum yapacagımı biliyor ama..Nisana kadar olan işleri halledersin diye konuşmuştuk bende dedim evd efırsat buldukça yine takip ederim...Ofiste bir ben varım....
selam annişlerr:92:nasısınız valla gelip gittikçe geçmişe bakıyorum ama hızınıza yetişemiyorum maşallahne var ne yok??biz iiyiz kızımla ama kızımın hareketleri baya azaldı gibi bu aralar...korkuyodum ama hiç hareket etmiyor değil...böyle arada karnımda dalgalanmalar oluyor.bi bi taraf kabarıyo bi diğer taraf...ama öyle pat pat değil eskisi gibi.galiba yeri azaldığı için.bilmiyorum sizlerin de öylemi.
bende akıntı oluyo ama öyle su gibi fazla değil.mantar vardı fitil kullandım.artık kaşıntı pek yok şeytan kulağına kurşuninşallah bidaha da olmaz berbat bişey.
aysu geçmiş olsun cnm
bu arada sizlerde de ağız kuruması oluyo mu??şeker 100 lükte normal çıkmıştı.babam şeker hastası sabah ona ölçtürdüm 90 çıktı.gene mi şeker var diye korktum ama sanırım içimin su istemesiyle alakalı.bebiş istiyo ben de habire su içiyommaslında bi bakıma ii oldu hem kilo almam durdu hem de tuzu hiç kesmediğim halde pek şişlik olmadı ama gene de sormak istedim ağız kuruluğu sizde de oluyo mu diye..
cnm yaa hemen moralini bozma bişi yoktur inşallah.hem silincede gelmemiş.benim bi kere vajinamda sivilce çıkmış ve patlamış bende pedimde görünce şok olmuştum kaşımış felan olabilirmisin?
Cnm evet doktorunu ara bi bence.Ama önemli olduğunu sanmıyorum ben de.Devamı gelmemiş ne de olsa.Ama telaşlanmakta haklısın.O yüzden ara ki için rahat etsin.
cnm bizde beşik park yatak alan çok kişi var die biliyorum... Ben aldım mesela...odasıda azır...ev tipi ana kucağına kadar.. Eksik hiç bişeyim yok...
kızlar mayıs annelerı bolumune bakıyorum arada bırde.ordakıler sankı yarın doguracakmıslar gıbı hazırlanıyolar.herseylerı hazırlamıslar.gun sayıyolarmıs bazıları.bızım bölük yani biz tembellık edıyoruz kımse besık falan almadımı bızde kızlar.sureklı aldıkları besıklerden bebek odalarından dogum yapacakları hastanelerden bahsedıyolar.
Bende akıntı oluyo ama öyle su gibi fazla değil.mantar vardı fitil kullandım.artık kaşıntı pek yok şeytan kulağına kurşuninşallah bidaha da olmaz berbat bişey.
aysu geçmiş olsun cnm
Bu arada sizlerde de ağız kuruması oluyo mu??şeker 100 lükte normal çıkmıştı.babam şeker hastası sabah ona ölçtürdüm 90 çıktı.gene mi şeker var diye korktum ama sanırım içimin su istemesiyle alakalı.bebiş istiyo ben de habire su içiyommaslında bi bakıma ii oldu hem kilo almam durdu hem de tuzu hiç kesmediğim halde pek şişlik olmadı ama gene de sormak istedim ağız kuruluğu sizde de oluyo mu diye..
kızlar mayıs annelerı bolumune bakıyorum arada bırde.ordakıler sankı yarın doguracakmıslar gıbı hazırlanıyolar.herseylerı hazırlamıslar.gun sayıyolarmıs bazıları.bızım bölük yani biz tembellık edıyoruz kımse besık falan almadımı bızde kızlar.sureklı aldıkları besıklerden bebek odalarından dogum yapacakları hastanelerden bahsedıyolar.
bir önce girdigimde wcye normalden biraz daha fazla, baya suyla yikamistim kasimadim ama bilmiyorum artk..
dün de guatrim icin aramistik bugünde aramak istemiyorum sanki zirt pirt rahatsiz ediyomus gibi neyse biraz daha bekliyim bakalim durum ne göstercek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?