2011 Nisan Anneleri

kizlar yaa simdi wc ye girdim günlük pedimde akintinin icinde toplu igne basin kadar kan pigtisi vardi moralim bozuldu.kagitla falan sildim baska yok devami gelirmi ki acaba((of yaa

Cnm evet doktorunu ara bi bence.Ama önemli olduğunu sanmıyorum ben de.Devamı gelmemiş ne de olsa.Ama telaşlanmakta haklısın.O yüzden ara ki için rahat etsin.

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin.Dikkat et kendine canım c vitaminli meyvelerden ye bol bol.

selam annişlerr:92:nasısınız valla gelip gittikçe geçmişe bakıyorum ama hızınıza yetişemiyorum maşallahne var ne yok??biz iiyiz kızımla ama kızımın hareketleri baya azaldı gibi bu aralar...korkuyodum ama hiç hareket etmiyor değil...böyle arada karnımda dalgalanmalar oluyor.bi bi taraf kabarıyo bi diğer taraf...ama öyle pat pat değil eskisi gibi.galiba yeri azaldığı için.bilmiyorum sizlerin de öylemi.

bende akıntı oluyo ama öyle su gibi fazla değil.mantar vardı fitil kullandım.artık kaşıntı pek yok şeytan kulağına kurşuninşallah bidaha da olmaz berbat bişey.

skorpioncum bence bi doktoruna sor.bişey olmaz ama gene de nolur nolmaz

aysu geçmiş olsun cnm

başka da havadisler var mı takip edemedim.yetişemiyorumm

bu arada sizlerde de ağız kuruması oluyo mu??şeker 100 lükte normal çıkmıştı.babam şeker hastası sabah ona ölçtürdüm 90 çıktı.gene mi şeker var diye korktum ama sanırım içimin su istemesiyle alakalı.bebiş istiyo ben de habire su içiyommaslında bi bakıma ii oldu hem kilo almam durdu hem de tuzu hiç kesmediğim halde pek şişlik olmadıama gene de sormak istedim ağız kuruluğu sizde de oluyo mu diye..

aman masallah tosunumuza.oh oh ne guzel masallah.bence cok kılo alırsa normal dogum zorolur ama dort kıloyla normal doguranda cok duydum.ama ben sezeryancıyım ya.normale yanasamıyorum ıste.

maşallah mustafa yusuf a cnm seninde kilo almaman çok güzel bakalım bizler nasılız salı gününü iple çekiyorum

Canım geçmiş olsun... dikkat et kendine ve bebişe...

hosgeldın gecmıs olsun canım

geçmiş olsun cnm benim.... Inş tez zamanda iyi olursun

çok saol cnm

maşallah annesi kocaman olmuş mustafa yusuf

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin.Dikkat et kendine canım c vitaminli meyvelerden ye bol bol.

çok saol cnm.şekerden dolayı meyve yemem bile kısıtlı aslında ama boğazlarım ağrıdığı için hiç bişi yemiyorum yemek olarak ondan dolayı meyvenin sınırını aştım valla bide mısır gevreği yiyorum sadece.valla şekerimide ölçmüyorum 4 gündür inşallah bebişe bi zararı olmaz.cumartesi gidicem doktora.

slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sende benim gibi home office yapcan kuzum o zaman... Bende evden çalışcam 4 ay iznim süresince.. Çünkü benden başka dış ticaretçi yok... Müşterilerle irtibatta buluncam.. yani devamlı nette olcam...

Ohhh maşallah tosuna Sana da tabi canım

Cnm artık yerleri daralıyor dediğin gibi bundan sonra hareket azalması normal.Çok merak ettiğinde en yakın aile hekimliğine git canım, orda oh bir güzel kalp sesini dinle için rahat etsin.Ben bugün gittim ya keyfim yerine geldi

bir önce girdigimde wcye normalden biraz daha fazla, baya suyla yikamistim kasimadim ama bilmiyorum artk..
cnm yaa hemen moralini bozma bişi yoktur inşallah.hem silincede gelmemiş.benim bi kere vajinamda sivilce çıkmış ve patlamış bende pedimde görünce şok olmuştum kaşımış felan olabilirmisin?

dün de guatrim icin aramistik bugünde aramak istemiyorum sanki zirt pirt rahatsiz ediyomus gibi neyse biraz daha bekliyim bakalim durum ne göstercek.
Cnm evet doktorunu ara bi bence.Ama önemli olduğunu sanmıyorum ben de.Devamı gelmemiş ne de olsa.Ama telaşlanmakta haklısın.O yüzden ara ki için rahat etsin.

kuzum onlar ne oldum delisi olmuşlar şaka bir yana bi tanıdığımla konuştum dün kız 34.haftada doğum yapmış,erken doğum falan olursa oğlumda bende çıplak kalıcaz:18:beşiğimizde yok pusetimizde yok kıyafetimizde yok

Jojop arkadasım
ah benımde sureklı ıcım yanıyor hatta hayatımda ılk kez dudaklarım kuruyor sankı cölde susuz kalmısım gıbı sureklı su ıcıyorum ama ıcımın yanması dınmıyor bu cok normal tamamen degısen hormonlarımızdan kaynaklanıyor..

benim elimden su hiç düşmüyor cnm sürekli su içiyorum bugün de hafif kramp şeklinde kasık ağrım var akşama kadar geçmezse dr gitmeyi düşünüyorum

Hoşbulduk hatunlar...

Maşallah tosun paşaya...Bu Nisan bebekleri acaba gününü doldurup doğacaklar mı...Ben hiç sanmıyorum yaaa...Bence erkenci çıkacaklar...Sağlıklı doğsunlarda varsın erken gelsinler...Sanada maşallah canım...Geçen ay bende 4 kilo almıştım bakalım bu ay nekadar aldım...

Canım beşikleri alanlar oda yapanlar var...Karışık olarak fotoğrafları oraya buraya eklenmişti şimdi topiğimiz açılınca oraya koyuyorlar fotoğraflarını...Bende Mart ayına girdimi beşiği aldığımız yerden getirteceğim...Gönül isterdiki alayım kurdurayım hemen ama çatı olmadığından evde bazı yerlerde rutubet oldu tavana badana olacak...

gecmıs olsun canım.takıp et bence.daha sonra olursa ara doktorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…