2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım benim eşimde bulmuş gelmiş gribi onun yüzünden burnum tıkalı geziyorum 20 gündür geceleri çok zor olıuor kbb dende randevu bulamadım gidemedim....
büyük oğlumu 21 martta doğurdum halasıyla aynı gün olsun diye hora bile geçmedi bence bebeğinin sağlığına önem ver gerisi hikaye
karı kendini bişey sandıydı yaptığımız jeste karşılık....

bende geceleri belki 5 kere ağız kuruluğu ile kalkıyorum önce tuvalete sonra su içmeye benimde annem şeker hastası
bide burnum tıkalı geceler bana kabus yani anlayacağınız....

evet canım sende şeker problemi var birde,neyseki evdesin bol bol yat uyu dinlen,süt falan iç o zaman canım boğazlarını yumuşatır

cok gecmıs olsun canım.saglıklı olsunlar bebeklerımız ınsallah.ay az kalmıs sızınkı.hadı hayırlısı olsun ınsallah.

çok saol cnm.bendede oluyo çok su içme isteği ama dediğin gibi sağlıklı bişi.hem vucudumuzun çatlamasından dolayıda ii nem oranı yüksek oluyomuş.

Canım geçmiş olsun... dikkat et kendine ve bebişe...

çok saol cnm

cnm çok geçmiş olsun.dikkat et kendini geldimi kayınvaliden yanına.kalkma ayağa artık mecbur olmadıkça bence.
kızınada maşallah kocaman olmuş

Canım ya çok geçmiş olsun.Ama bak ne dicem sakın moralini bozma.Geçen benim doktorumun facede fan sayfasında bir fotograf gördüm.Bebek 31. haftada 650 gr doğmuş.Gelişmiyomuş.Doktorun elinde nasıl biliyor musun parmak bebek gibi.Ama şimdi 6-7 aylık olmuş ve nasıl tatlı nasıl tosuncuk Sağlığı da iyiymiş annesi yazmış.Seninki maşallah 2 kiloyu geçmiş.Hiiç bişey olmaz Allahın izniyle

Haklısın canım sana diyorum ama ben de çekiniyorum öyle zırt pırt aramaya.

geçmiş olsun cnm inşallah vaktinde gelir allah yardımcın olsun peki bu lekelerden başka belirti varmıydı herhangi bir sancı vs

Geçmiş olsun canım...Dinleneceksin ozaman bol bol...

Ay canım çok geçmiş olsun... Nerden geliyor bu hastalıklar yaa... Doğurana kadar bekleyemiyor mikroplar... Dikkat et kendine...

çok geçmişolsun güzelim bol bol dinlen iş falanda yapma kızlar benimde şimdi moralim bozuldu doğum yapıcağım hastanede fiyatlar zamlanmış ya 600 den 1000 liraya fırlatmışlar bu kadar zammı yapılır sinir oldum kocam duyunca ne diyecek acaba homurdanıp duruyodu devletin hastaneleri ne güzel niye özel diye tutturdun falan bende çok sinirli ve nazlıyım benide özelden başka yerde kahrımı çekmezler

canim yaa bunun icinde doktor aranirmi bilmiyorum ki cok kücüktü takipteyin yine olursa hemen giderim doktora yada hastaneye zaten.insallah ni$an falan gelmiyodur..
AKLINA GETİRME ÖYLE ŞEYLERİ CNM... UFAK BİŞEYDİR...RAHAT OL..
aman masallah tosunumuza.oh oh ne guzel masallah.bence cok kılo alırsa normal dogum zorolur ama dort kıloyla normal doguranda cok duydum.ama ben sezeryancıyım ya.normale yanasamıyorum ıste.
İLK BEBİŞİN DİMİ CNM...TERCİHİNMİ SEZARYAN YOKSA MECBURİMİ... 4-4.5 NORMAL OLUR CNM DEDİĞİN GİBİ ÇATI MÜSAİTSE Tabi..
maşallah mustafa yusuf a cnm seninde kilo almaman çok güzel bakalım bizler nasılız salı gününü iple çekiyorum
sağol cnm.... darısı senin başına..ama yüzünü asla göstermedi...pozisyonu kfası rahime dayalı... pozisyonunu almış yani...
sağol cnm maşallah iyi kilo almış... pozisyonunuda almış..hayırlısı bakalım..
çok çok geçmiş olsun cnm....kabus gibi geçmiştir... keşke yanında olup sana destek verebilseydik..iyi olmana sevindim... knda ne enfeksiyonu buldular sebebi ne idi..yediklerin falanmı? bebişinin kilosuda iyi cnm...34. haftadan sonra küveze bile girmeden bebekler sağlıkla doğa biliyo..içini rahat tut...RABBİNDEN HAYIRLISI İNŞ CNM..
SAĞOL CNM....EVET YERLERİ DARALIYO VE HAREKETLERİ DAHA YOĞUN OLUYO PIT PIT DİE DEĞİL..TEKME FAZLA OLM DİE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK..

CNM BENDE GEÇEN 2 HAFTA ÖNCE 4 ALMIŞTIM... BU HAFTA ALMADIM...YANİ 1 AYDA 4 OLUYO YİNE...AMA ALMAMAY ÇALIŞACAM BAKALIM NELER OLUCAK.... BANADA 38 DEN ÖNCE OLMASINDA HAYIRLISIYLA 38 GİBİ GELSİN TAM 9 AYLIK OLUYO..10 GÜNÜ ANNESİYLE DIŞARDA GEÇİRSİN YAVRUM...

hay allah.kız nerdeyse doguracaz hıcbısey almadınmı sen.mayıs annelerını ornek al bence.sureklı aldıklarından bahsedıyolar ordakıler.konusacak baska konuları yok galıba.masallah bızım nısan annelerıne.kıskananlar catlasın

Kızlar doktorunuzu aramayı ıhmal etmeyın ve hıc cekınmeyın bu onların işi inanın aramanızdan asla rahatsız olmazlar sızın gebelıgınızle ılgılı herseyı bılmeerı gerekıyor sızın es gectıgınız bırsey bebegınız ıcın hayatı bır onem tasıyor olabılır hem sonra sı suclu olursunuz soylemedınız dıye hıc cekınmeyın arayın adı ustunde onlar bızım doktorlarımız onlar bunun ıcın varlar...

dünü$ masallah tosuncuguna
selam canim hosgeldin.bakalim duruma göre ariycam canim.
canima aman rahimim mümkünse acilmasin acilirsa erken dogum riskim var(acilmamasi lazim yat dedi doktor ya ama hic yatamadim ki ondan mi oldu acaba yatmadigim icin..
Canım bozma moralini bence rahim açılıyorya ondandır ama sen yine de doktorunu bi ara.

cok gecmis olsun canim.ah bende 36 yi bir görsem baska birsey istemiyorum..
cok sagol canim.öyle yapicam bakalim.
gecmıs olsun canım.takıp et bence.daha sonra olursa ara doktorunu

panil yapmadim da ama moralim bozuldu yüzüm düstü hayirlisi bakalim artik..
Panik yapma takip et.. tekrarlarsa doktoruna danış hemen...

Ahh canım ahh ben ne yapayım Benim doğum yapacağım hastane 2500 tl ağlamak istiyorum.Üstelik burdaki en uygun özel hastanelerden biri.Diğerlerini sorma bile.Düşündükçe afakanlar basıyo yaa bi doğuma o kadar verilir mi diyee

Bende sırf bu nedenle bıraktım özel hastaneyi canım...Zaten burda 1 tane özel hastane var...Toplam sezeryan veya normal doğum 1 milyar dedi...Araştırdım sonra orda doğum yapanları 1 milyar diyorlarmış ama 1.5 milyarı buluyormuş...Ödememekte olmaz...Gönderirler eve kağıdı uğraş dur...Bende bıraktım...

yok sekerım ben yaşlıyım.benım 12 yaşında oglum var ablası.kız ben karta kactım artık yaş 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…