- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.721
geçmiş olsun canım benim eşimde bulmuş gelmiş gribi onun yüzünden burnum tıkalı geziyorum 20 gündür geceleri çok zor olıuor kbb dende randevu bulamadım gidemedim....merhaba kızlarr
nasılsınız?
ben 5 gündür giremedim baya rahatsızlandım.fena halde üşütmüşüm ateş yaptı gece doktora gittik ciğerlere inmemiş allahtan.ateşimi düşürcez diye çok uğraştık titreme tuttu zaten beni.ilaçlarla rahatladım allahtan.2 gün içinde ateş sorunum geçti ama hala boğazlarım acıyo,kulaklarım bile ağrıyo kızlar.bide kuru ve kötü bi öksürük var malesef.kaç gündür yatıyodum bugün az bi kalktımda sizlere bakıyım dedim.
sizlerde ne var ne yok herkes iyidir inşallah?
büyük oğlumu 21 martta doğurdum halasıyla aynı gün olsun diye hora bile geçmedi bence bebeğinin sağlığına önem ver gerisi hikayeben de canım, sezeryan olucam kısmetse
10-15 nisan gibi olur heralde, doktor gün vermedi ama bakalım..
eşim kendi doğum günü 4 Nisan olduğu için 4 Nisan da istiyor, ama o da çok erken olur yaaa :26:
olmaz dedim, 37+4 oluyor sanırım, erken mi acaba??:26:
selam annişlerr:92:nasısınız valla gelip gittikçe geçmişe bakıyorum ama hızınıza yetişemiyorum maşallahne var ne yok??biz iiyiz kızımla ama kızımın hareketleri baya azaldı gibi bu aralar...korkuyodum ama hiç hareket etmiyor değil...böyle arada karnımda dalgalanmalar oluyor.bi bi taraf kabarıyo bi diğer taraf...ama öyle pat pat değil eskisi gibi.galiba yeri azaldığı için.bilmiyorum sizlerin de öylemi.
bende akıntı oluyo ama öyle su gibi fazla değil.mantar vardı fitil kullandım.artık kaşıntı pek yok şeytan kulağına kurşuninşallah bidaha da olmaz berbat bişey.
skorpioncum bence bi doktoruna sor.bişey olmaz ama gene de nolur nolmaz
aysu geçmiş olsun cnm
başka da havadisler var mı takip edemedim.yetişemiyorumm
bu arada sizlerde de ağız kuruması oluyo mu??şeker 100 lükte normal çıkmıştı.babam şeker hastası sabah ona ölçtürdüm 90 çıktı.gene mi şeker var diye korktum ama sanırım içimin su istemesiyle alakalı.bebiş istiyo ben de habire su içiyommaslında bi bakıma ii oldu hem kilo almam durdu hem de tuzu hiç kesmediğim halde pek şişlik olmadı ama gene de sormak istedim ağız kuruluğu sizde de oluyo mu diye..
kizlar yaa simdi wc ye girdim günlük pedimde akintinin icinde toplu igne basin kadar kan pigtisi vardi moralim bozuldu.kagitla falan sildim baska yok devami gelirmi ki acaba((of yaa
çok saol cnm
maşallah annesi kocaman olmuş mustafa yusuf
çok saol cnm.şekerden dolayı meyve yemem bile kısıtlı aslında ama boğazlarım ağrıdığı için hiç bişi yemiyorum yemek olarak ondan dolayı meyvenin sınırını aştım valla bide mısır gevreği yiyorum sadece.valla şekerimide ölçmüyorum 4 gündür inşallah bebişe bi zararı olmaz.cumartesi gidicem doktora.
slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..
selam annişlerr:92:nasısınız valla gelip gittikçe geçmişe bakıyorum ama hızınıza yetişemiyorum maşallahne var ne yok??biz iiyiz kızımla ama kızımın hareketleri baya azaldı gibi bu aralar...korkuyodum ama hiç hareket etmiyor değil...böyle arada karnımda dalgalanmalar oluyor.bi bi taraf kabarıyo bi diğer taraf...ama öyle pat pat değil eskisi gibi.galiba yeri azaldığı için.bilmiyorum sizlerin de öylemi.
bende akıntı oluyo ama öyle su gibi fazla değil.mantar vardı fitil kullandım.artık kaşıntı pek yok şeytan kulağına kurşuninşallah bidaha da olmaz berbat bişey.
aysu geçmiş olsun cnm
bu arada sizlerde de ağız kuruması oluyo mu??şeker 100 lükte normal çıkmıştı.babam şeker hastası sabah ona ölçtürdüm 90 çıktı.gene mi şeker var diye korktum ama sanırım içimin su istemesiyle alakalı.bebiş istiyo ben de habire su içiyommaslında bi bakıma ii oldu hem kilo almam durdu hem de tuzu hiç kesmediğim halde pek şişlik olmadı ama gene de sormak istedim ağız kuruluğu sizde de oluyo mu diye..
Canım geçmiş olsun... dikkat et kendine ve bebişe...
slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..
bir önce girdigimde wcye normalden biraz daha fazla, baya suyla yikamistim kasimadim ama bilmiyorum artk..
dün de guatrim icin aramistik bugünde aramak istemiyorum sanki zirt pirt rahatsiz ediyomus gibi neyse biraz daha bekliyim bakalim durum ne göstercek.
slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. Haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..
benim elimden su hiç düşmüyor cnm sürekli su içiyorum bugün de hafif kramp şeklinde kasık ağrım var akşama kadar geçmezse dr gitmeyi düşünüyorum
AKLINA GETİRME ÖYLE ŞEYLERİ CNM... UFAK BİŞEYDİR...RAHAT OL..canim yaa bunun icinde doktor aranirmi bilmiyorum ki cok kücüktü takipteyin yine olursa hemen giderim doktora yada hastaneye zaten.insallah ni$an falan gelmiyodur..
İLK BEBİŞİN DİMİ CNM...TERCİHİNMİ SEZARYAN YOKSA MECBURİMİ... 4-4.5 NORMAL OLUR CNM DEDİĞİN GİBİ ÇATI MÜSAİTSE Tabi..aman masallah tosunumuza.oh oh ne guzel masallah.bence cok kılo alırsa normal dogum zorolur ama dort kıloyla normal doguranda cok duydum.ama ben sezeryancıyım ya.normale yanasamıyorum ıste.
maşallah mustafa yusuf a cnm seninde kilo almaman çok güzel bakalım bizler nasılız salı gününü iple çekiyorum
sağol cnm maşallah iyi kilo almış... pozisyonunuda almış..hayırlısı bakalım..çok saol cnm
maşallah annesi kocaman olmuş mustafa yusuf
çok saol cnm.şekerden dolayı meyve yemem bile kısıtlı aslında ama boğazlarım ağrıdığı için hiç bişi yemiyorum yemek olarak ondan dolayı meyvenin sınırını aştım valla bide mısır gevreği yiyorum sadece.valla şekerimide ölçmüyorum 4 gündür inşallah bebişe bi zararı olmaz.cumartesi gidicem doktora.
çok çok geçmiş olsun cnm....kabus gibi geçmiştir... keşke yanında olup sana destek verebilseydik..iyi olmana sevindim... knda ne enfeksiyonu buldular sebebi ne idi..yediklerin falanmı? bebişinin kilosuda iyi cnm...34. haftadan sonra küveze bile girmeden bebekler sağlıkla doğa biliyo..içini rahat tut...RABBİNDEN HAYIRLISI İNŞ CNM..slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ohhh maşallah tosunaSana da tabi canım
Cnm artık yerleri daralıyor dediğin gibi bundan sonra hareket azalması normal.Çok merak ettiğinde en yakın aile hekimliğine git canım, orda oh bir güzel kalp sesini dinle için rahat etsin.Ben bugün gittim ya keyfim yerine geldi
Hoşbulduk hatunlar...
Maşallah tosun paşaya...Bu Nisan bebekleri acaba gününü doldurup doğacaklar mı...Ben hiç sanmıyorum yaaa...Bence erkenci çıkacaklar...Sağlıklı doğsunlarda varsın erken gelsinler...Sanada maşallah canım...Geçen ay bende 4 kilo almıştım bakalım bu ay nekadar aldım...
Canım beşikleri alanlar oda yapanlar var...Karışık olarak fotoğrafları oraya buraya eklenmişti şimdi topiğimiz açılınca oraya koyuyorlar fotoğraflarını...Bende Mart ayına girdimi beşiği aldığımız yerden getirteceğim...Gönül isterdiki alayım kurdurayım hemen ama çatı olmadığından evde bazı yerlerde rutubet oldu tavana badana olacak...
kuzum onlar ne oldum delisi olmuşlarşaka bir yana bi tanıdığımla konuştum dün kız 34.haftada doğum yapmış,erken doğum falan olursa oğlumda bende çıplak kalıcaz:18:beşiğimizde yok pusetimizde yok kıyafetimizde yok
1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu. . 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...
aysu geçmiş olsun cnm
Canım bozma moralini bence rahim açılıyorya ondandır ama sen yine de doktorunu bi ara.
gecmıs olsun canım.takıp et bence.daha sonra olursa ara doktorunu
Panik yapma takip et.. tekrarlarsa doktoruna danış hemen...
çok geçmişolsun güzelim bol bol dinlen iş falanda yapma kızlar benimde şimdi moralim bozuldu doğum yapıcağım hastanede fiyatlar zamlanmış ya 600 den 1000 liraya fırlatmışlar bu kadar zammı yapılır sinir oldum kocam duyunca ne diyecek acaba homurdanıp duruyodu devletin hastaneleri ne güzel niye özel diye tutturdun falan bende çok sinirli ve nazlıyım benide özelden başka yerde kahrımı çekmezler
çok geçmişolsun güzelim bol bol dinlen iş falanda yapma kızlar benimde şimdi moralim bozuldu doğum yapıcağım hastanede fiyatlar zamlanmış ya 600 den 1000 liraya fırlatmışlar bu kadar zammı yapılır sinir oldum kocam duyunca ne diyecek acaba homurdanıp duruyodu devletin hastaneleri ne güzel niye özel diye tutturdun falan bende çok sinirli ve nazlıyım benide özelden başka yerde kahrımı çekmezler
AKLINA GETİRME ÖYLE ŞEYLERİ CNM... UFAK BİŞEYDİR...RAHAT OL..
İLK BEBİŞİN DİMİ CNM...TERCİHİNMİ SEZARYAN YOKSA MECBURİMİ... 4-4.5 NORMAL OLUR CNM DEDİĞİN GİBİ ÇATI MÜSAİTSE Tabi..
sağol cnm.... darısı senin başına..ama yüzünü asla göstermedi...pozisyonu kfası rahime dayalı... pozisyonunu almış yani...
sağol cnm maşallah iyi kilo almış... pozisyonunuda almış..hayırlısı bakalım..
çok çok geçmiş olsun cnm....kabus gibi geçmiştir... keşke yanında olup sana destek verebilseydik..iyi olmana sevindim... knda ne enfeksiyonu buldular sebebi ne idi..yediklerin falanmı? bebişinin kilosuda iyi cnm...34. haftadan sonra küveze bile girmeden bebekler sağlıkla doğa biliyo..içini rahat tut...RABBİNDEN HAYIRLISI İNŞ CNM..
SAĞOL CNM....EVET YERLERİ DARALIYO VE HAREKETLERİ DAHA YOĞUN OLUYO PIT PIT DİE DEĞİL..TEKME FAZLA OLM DİE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK..
CNM BENDE GEÇEN 2 HAFTA ÖNCE 4 ALMIŞTIM... BU HAFTA ALMADIM...YANİ 1 AYDA 4 OLUYO YİNE...AMA ALMAMAY ÇALIŞACAM BAKALIM NELER OLUCAK.... BANADA 38 DEN ÖNCE OLMASINDA HAYIRLISIYLA 38 GİBİ GELSİN TAM 9 AYLIK OLUYO..10 GÜNÜ ANNESİYLE DIŞARDA GEÇİRSİN YAVRUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?