- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.761
canım o yüzden aradaki farkı patrfon versin sana, baksana çalışıcam diyosunn, vermemesi ayıp..
ama benim patron vermez, elinde olsa sigortadan aldığım parayı ister benden poffff:113:
aynen zaten elimizi cebimize attığımız yok herşeyi ailelerimiz yaptı bugüne kadar bebişe 50 tl falan harcamışımdır doğumada söylenmesin yani
Ay daha ne olsun. Enişte kızdırmasın bizi :) Yok yok canım şaka bir yana o da birşey demeyecektir eminim.
valla desede değiştirmem orda yapıcam çok kararlıyım kızlar bide bişey danışıcam bebişin odasını ben beyaz aldım odanın rengide kese kağıdı değitirsemmi odnını rengini böle beya dönükmü yapsam yoka kese kağıdı iyimi beyaz mobilyayaAy daha ne olsun. Enişte kızdırmasın bizi :) Yok yok canım şaka bir yana o da birşey demeyecektir eminim.
ay sanki benimkilerden bahsediyon kız yoksam aynı işyerinde çalışıyozda haberimizmi yok
var şekerim var... daha neler yaptı da söyleneyeyim, gıcık oluyorum :84:Böyle uyuz patronlarda da var maalesef... :113:
Of sizin sıkıntılar da büyük,Allah yardımcınız olsun valla.Özel sektör zor.İnşallah gönlünüze göre olur herşey.
valla desede değiştirmem orda yapıcam çok kararlıyım kızlar bide bişey danışıcam bebişin odasını ben beyaz aldım odanın rengide kese kağıdı değitirsemmi odnını rengini böle beya dönükmü yapsam yoka kese kağıdı iyimi beyaz mobilyaya
valla desede değiştirmem orda yapıcam çok kararlıyım kızlar bide bişey danışıcam bebişin odasını ben beyaz aldım odanın rengide kese kağıdı değitirsemmi odnını rengini böle beya dönükmü yapsam yoka kese kağıdı iyimi beyaz mobilyaya
bıze bır battanıye bıle alan yok.anneannesı burda babannesı halası burada.ıkı tane dayısı var ama kımse daha bır çöp almadı bıze.allahıma cok sukurkı kımseye muhtac degılız.bız herseyımızı alıyoruz allaha sukur.ama yazıklar olsun hepsıne.ben onlara boylemı yaptım.ben dogumuma bıle gelmelerını ıstemıyorum hıcbırının.kendı annemın bıle.
2 yeer tabi..bakalım eşim 3 diyoda bismillah birini bi çıkaralımda bakarız...hepinize teşekkür ederim kızlar benim enfeksiyon olma sebebi rahimdeki dikişler 28. haftada rahmime dikiş atılmıştı enfeksiyon kapmaya çok müsait miş.malesef bendede oldu .ağrım sancım olmadı şükür olmamasıda benim için çok iyi çünkü erken doğum olma riski yüksekti.şimdi hep yatıyorum sağolsun kayınvalidem yine geldi bu sefer gitmez herhalde..doktor 36. haftaya kadar dayansa sonrasında inş sorun olmaz dedi.oyyy hele bi sağlıklı doğsun bir daha çocuk düşünmüyorum:))))2 tane yeter:))
ben kocaelide oturuyorum konak hastanesi ve gittiğim doktorda buranın en ünlü doktoru doktorumdan çok çok memnunum o yüzden doğumumuda onun yapmasını istiyorum sigortayla anlaşmalı o yüzden 1 tl olmuş normali 3ü falan geçiyo benim bütün arkadaşlarımda bu hastanede ve bu doktorda doğum yaptı ve ne fiyat söylendiyse onu ödedlier bakalım akşam kocişe söylicem dua edinde söylenmesin yoksa zaten sinirliyim alırız kızımla ayamızın altına
2 yeer tabi..bakalım eşim 3 diyoda bismillah birini bi çıkaralımda bakarız...
inş cnm kabul eder.. bin tl ise hiç düşünmesin bak biz burd neler çekiyoruz...illa kocaelinemi gelelim doğurmak için
120 tl idi şimdide zamn gelmiş 130 tl yapmışlar muayene parasını ay ne sinir..değiştirmem için bi sebeb daha... yazık günah ya..
bıze bır battanıye bıle alan yok.anneannesı burda babannesı halası burada.ıkı tane dayısı var ama kımse daha bır çöp almadı bıze.allahıma cok sukurkı kımseye muhtac degılız.bız herseyımızı alıyoruz allaha sukur.ama yazıklar olsun hepsıne.ben onlara boylemı yaptım.ben dogumuma bıle gelmelerını ıstemıyorum hıcbırının.kendı annemın bıle.
kızlar ben bıraz cıkıyorum.sabahtan erı burdayım.azıcık uzanayım.hepınız allaha emanet olun canlarım
bende beyaz istiyorum ama kararsız kaldım mobilya daha gelmedi 18 inde arıcaklar işte acaba oda gelincemi boyasak bizimkiler herşeye muhalefet oldukları için oda beyaz mobilya beyaz göstermez falan diyolara bu renk iyi diyolar foto eklicem ben ekleme özürlüyüm
Bizim oda da beyaz,ben de takımı beyaz yaptırıyorum.Halıyla falan renklenir diye düşünüyorum ama bakalım .Daha çok var bizim mobilyaların gelmesine.
Neyse kızlar ben de çıkıyorum biraz.Gözlerim ağrıdı.Öptüm hepinizi...
cnm hangi hastane senin..benimde 3.5 den 5 bine çıkmış...2 hafta sonra kontrolümü kullanıp hastanemi değiştircem...artık risk bitti sağolsun doktorum baya ilgilendi...doğurcam yerde medicana 2 bin falan olur toplam sanırım yada ona yakın... Ya çok karasızım eşim takmış..türkiye gazetesi hastanesine..devlet hast oda tutarız sana özel diyo onla kandırmay çalışıyo ama işim olmaz..orda kötü bi doktor var...gitmiştim hamiş olmadan önce bi dövmediği kaldı...işimi şansa bırakmam...hoş tek o yok ama ebe hemşirelerde çok önemli...of bi gidip tnışıcam sanırım 1 kutu çikolatayla
hay allah.kız nerdeyse doguracaz hıcbısey almadınmı sen.mayıs annelerını ornek al bence.sureklı aldıklarından bahsedıyolar ordakıler.konusacak baska konuları yok galıba.masallah bızım nısan annelerıne.kıskananlar catlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?