2011 Nisan Anneleri

cnm hangi hastane senin..benimde 3.5 den 5 bine çıkmış... 2 hafta sonra kontrolümü kullanıp hastanemi değiştircem...artık risk bitti sağolsun doktorum baya ilgilendi...doğurcam yerde medicana 2 bin falan olur toplam sanırım yada ona yakın... Ya çok karasızım eşim takmış..türkiye gazetesi hastanesine..devlet hast oda tutarız sana özel diyo onla kandırmay çalışıyo ama işim olmaz..orda kötü bi doktor var...gitmiştim hamiş olmadan önce bi dövmediği kaldı...işimi şansa bırakmam...hoş tek o yok ama ebe hemşirelerde çok önemli...of bi gidip tnışıcam sanırım 1 kutu çikolatayla

Neyse kızlar ben çıkıyorum...Babamızı uyandıralım oğluşumla...Saat 15:00 işe gidecek...Sonra gireriz yine...Zaten evde yapacak bişeyde yok...Aslında pazar var ama bizimki salmazki yalnız...

benim elimden su hiç düşmüyor cnm sürekli su içiyorum bugün de hafif kramp şeklinde kasık ağrım var akşama kadar geçmezse dr gitmeyi düşünüyorum

aynen canım bende de oturuup kalkarken yatarken sağdan sola dönerken acayip kasıklarımda baskı oluyo.normal olduğunu düşünüyorum doktora da daha yeni gittim biliyosun normaldir inşallh.bebek baskı yapıyo artık rahat günlerimiz bitti tabi.

dudaklarım benim de çatlak çatlak gece bi tuvalet bi su yoruldum valla.uyku muyku kalmadı.wc ile kanka oldum.sırf gece 1.5 litre falan su içiyorum.uykumun arasında düşün

evet cnm haklısın hareket var ama artık az olmassa ben de öyle yaparım o alet de ii bi alet.keşke ilk 3 ayımda keşfetseydim demiştim hatta ilk aile hekimine gidişimde.o zaman ii mi ki yaşıyo mu ki falan diye pinpirik geziyodum ortada.
hosgeldın gecmıs olsun canım
saol cnm hoşbuldumm

aynen cnm artık geceleri eşime şart koydum nolur sende uyuma diyetabi umrunda diil.bari ben uyuduktan sonra uyu diyorum.zaten zor uyuyorum bide tuvalet ve su kankam oldu 4 kere falan kalkıyorum yoruldum.galiba tuvalete ve suya çok gittiğim için kilo almıyorum yürüyüş oluyo

İşi ticarete dökmüşler ya soyuyolar resmen bu kadar olmaz ya ...Bak sinirlendim şimdi ne yapıyolarmış da bu kadar istiyolar acabaa

3750 debızımkı masraflarla dortmılyarı bulur dıyolar.esım kredı cekecek.ınsallah bebegım saglıklı olsunda aç kalmaya razıyım.hayırlısyla doguralımda baska bısey yok gozumde.ınsallah saglıklı nur topu gıbı dogsun yavrularımız.bız zaten bes ay cok acılar cektık.ınanın parası hıc gozumuzde yok.rabbım saglıklı uzun ömurler versın bebeklerımıze.

hepinize teşekkür ederim kızlar benim enfeksiyon olma sebebi rahimdeki dikişler 28. haftada rahmime dikiş atılmıştı enfeksiyon kapmaya çok müsait miş.malesef bendede oldu .ağrım sancım olmadı şükür olmamasıda benim için çok iyi çünkü erken doğum olma riski yüksekti.şimdi hep yatıyorum sağolsun kayınvalidem yine geldi bu sefer gitmez herhalde..doktor 36. haftaya kadar dayansa sonrasında inş sorun olmaz dedi.oyyy hele bi sağlıklı doğsun bir daha çocuk düşünmüyorum:))))2 tane yeter:))

Evet canım hrs yi biliyorum.Kuzenim de dışardan doktor getirtmişti oraya,geçen sene 4500 tl civarı vermişti.Kendi doktorlarıyla senin dediğin gibi bir fiyat olur doğru.Ama çok memnun kalmıştı, ilgi alaka çoktu.İnşallah hayırlı doğumlar yaparız...

Ilkidemi sezaryan oldu..kendi isteğinle... Hayırlısı olsun... Kaderimizde ne varsa o artık..

evet canım ılkde sezeryan benım.ama sancı cektım ben altı saat.sunı sancı ve sancı sıddetlendırıcı serum takıldı bana.ben cok korkmustum ve tecrubesızdım.yapamadım.aslında doktorumun hatası oldu.ben ona normal ıstemedıgımı soylemıstım.fakat o yaparım sandıgı ıcın bana okadar sancı cektırdı

ben kocaelide oturuyorum konak hastanesi ve gittiğim doktorda buranın en ünlü doktoru doktorumdan çok çok memnunum o yüzden doğumumuda onun yapmasını istiyorum sigortayla anlaşmalı o yüzden 1 tl olmuş normali 3ü falan geçiyo benim bütün arkadaşlarımda bu hastanede ve bu doktorda doğum yaptı ve ne fiyat söylendiyse onu ödedlier bakalım akşam kocişe söylicem dua edinde söylenmesin yoksa zaten sinirliyim alırız kızımla ayamızın altına

çok geçmiş olsun tatlımmm
inşallah sağsalim gelir bebişin sen içini ferah tut annesi allah hepimizin bebişlerimizin yüzüne baksın yardımcımız olsun

Sen kocişine bizimkileri örnek ver.Bak ankarada istanbulda olsaydık ne yapacaktık de.Doğum fiyatları 2500-5000 tl arası değişiyomuş de.Doktorunda memnunsan bence de en önemlisi o.

Sende benim gibi home office yapcan kuzum o zaman... Bende evden çalışcam 4 ay iznim süresince.. Çünkü benden başka dış ticaretçi yok... Müşterilerle irtibatta buluncam.. yani devamlı nette olcam...

canım o yüzden aradaki farkı patrfon versin sana, baksana çalışıcam diyosunn, vermemesi ayıp..
ama benim patron vermez, elinde olsa sigortadan aldığım parayı ister benden poffff :113:

canım o yüzden aradaki farkı patrfon versin sana, baksana çalışıcam diyosunn, vermemesi ayıp..
ama benim patron vermez, elinde olsa sigortadan aldığım parayı ister benden poffff :113:

Of sizin sıkıntılar da büyük,Allah yardımcınız olsun valla.Özel sektör zor.İnşallah gönlünüze göre olur herşey.

Sen kocişine bizimkileri örnek ver.Bak ankarada istanbulda olsaydık ne yapacaktık de.Doğum fiyatları 2500-5000 tl arası değişiyomuş de.Doktorunda memnunsan bence de en önemlisi o.

aynen zaten elimizi cebimize attığımız yok herşeyi ailelerimiz yaptı bugüne kadar bebişe 50 tl falan harcamışımdır doğumada söylenmesin yani

evet canım allah yuzume baktıda hrs hastanesını buldum.cok memnunum.ınsallah sonuna kadar hep memnun kalırız.gercekten ılgı alaka hersy dortdortluk orada.ınsallah fıyatıda cok ucurmazlarda eşim beşe kadar yolu var dıyor.bakalım kısmet.ama allah korusun kötu bısey olmasında hayırlısıyla oradan sag salım cıkayımda ısterse onmılyar olsun ne yapalım.hepımız rabbımıze emanetız.o ne derse o olur netıcede.allah hepımızın yardımcısı olsun.can yerıne gelmıyo sonucta.para nasılolsa gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…