- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.741
çok geçmişolsun güzelim bol bol dinlen iş falanda yapma kızlar benimde şimdi moralim bozuldu doğum yapıcağım hastanede fiyatlar zamlanmış ya 600 den 1000 liraya fırlatmışlar bu kadar zammı yapılır sinir oldum kocam duyunca ne diyecek acaba homurdanıp duruyodu devletin hastaneleri ne güzel niye özel diye tutturdun falan bende çok sinirli ve nazlıyım benide özelden başka yerde kahrımı çekmezler
yok sekerım ben yaşlıyım.benım 12 yaşında oglum var ablası.kız ben karta kactım artık yaş 34
yok sekerım ben yaşlıyım.benım 12 yaşında oglum var ablası.kız ben karta kactım artık yaş 34
benim elimden su hiç düşmüyor cnm sürekli su içiyorum bugün de hafif kramp şeklinde kasık ağrım var akşama kadar geçmezse dr gitmeyi düşünüyorum
Jojop arkadasım
ah benımde sureklı ıcım yanıyor hatta hayatımda ılk kez dudaklarım kuruyor sankı cölde susuz kalmısım gıbı sureklı su ıcıyorum ama ıcımın yanması dınmıyor bu cok normal tamamen degısen hormonlarımızdan kaynaklanıyor..
Ohhh maşallah tosunaSana da tabi canım
Cnm artık yerleri daralıyor dediğin gibi bundan sonra hareket azalması normal.Çok merak ettiğinde en yakın aile hekimliğine git canım, orda oh bir güzel kalp sesini dinle için rahat etsin.Ben bugün gittim ya keyfim yerine geldi
saol cnm hoşbuldummhosgeldın gecmıs olsun canım
geçmiş olsun canım benim eşimde bulmuş gelmiş gribi onun yüzünden burnum tıkalı geziyorum 20 gündür geceleri çok zor olıuor kbb dende randevu bulamadım gidemedim....
büyük oğlumu 21 martta doğurdum halasıyla aynı gün olsun diye hora bile geçmedi bence bebeğinin sağlığına önem ver gerisi hikaye
karı kendini bişey sandıydı yaptığımız jeste karşılık....
bende geceleri belki 5 kere ağız kuruluğu ile kalkıyorum önce tuvalete sonra su içmeye benimde annem şeker hastası
bide burnum tıkalı geceler bana kabus yani anlayacağınız....
çok saol cnm.bendede oluyo çok su içme isteği ama dediğin gibi sağlıklı bişi.hem vucudumuzun çatlamasından dolayıda ii nem oranı yüksek oluyomuş.
evet cnm suyunda fazlası yararlı mineraller atarmış vücuttan ama napiim.kızım istiyoo
çok saol cnm
cnm çok geçmiş olsun.dikkat et kendini geldimi kayınvaliden yanına.kalkma ayağa artık mecbur olmadıkça bence.
kızınada maşallah kocaman olmuş
cnm hangi hastane senin..benimde 3.5 den 5 bine çıkmış...2 hafta sonra kontrolümü kullanıp hastanemi değiştircem...artık risk bitti sağolsun doktorum baya ilgilendi...doğurcam yerde medicana 2 bin falan olur toplam sanırım yada ona yakın... Ya çok karasızım eşim takmış..türkiye gazetesi hastanesine..devlet hast oda tutarız sana özel diyo onla kandırmay çalışıyo ama işim olmaz..orda kötü bi doktor var...gitmiştim hamiş olmadan önce bi dövmediği kaldı...işimi şansa bırakmam...hoş tek o yok ama ebe hemşirelerde çok önemli...of bi gidip tnışıcam sanırım 1 kutu çikolatayla
Ahh canım ahh ben ne yapayımBenim doğum yapacağım hastane 2500 tl ağlamak istiyorum.Üstelik burdaki en uygun özel hastanelerden biri.Diğerlerini sorma bile.Düşündükçe afakanlar basıyo yaa bi doğuma o kadar verilir mi diyee
3750 debızımkı masraflarla dortmılyarı bulur dıyolar.esım kredı cekecek.ınsallah bebegım saglıklı olsunda aç kalmaya razıyım.hayırlısyla doguralımda baska bısey yok gozumde.ınsallah saglıklı nur topu gıbı dogsun yavrularımız.bız zaten bes ay cok acılar cektık.ınanın parası hıc gozumuzde yok.rabbım saglıklı uzun ömurler versın bebeklerımıze.
Ilkidemi sezaryan oldu..kendi isteğinle... Hayırlısı olsun... Kaderimizde ne varsa o artık..
cnm hangi hastane senin..benimde 3.5 den 5 bine çıkmış...2 hafta sonra kontrolümü kullanıp hastanemi değiştircem...artık risk bitti sağolsun doktorum baya ilgilendi...doğurcam yerde medicana 2 bin falan olur toplam sanırım yada ona yakın... Ya çok karasızım eşim takmış..türkiye gazetesi hastanesine..devlet hast oda tutarız sana özel diyo onla kandırmay çalışıyo ama işim olmaz..orda kötü bi doktor var...gitmiştim hamiş olmadan önce bi dövmediği kaldı...işimi şansa bırakmam...hoş tek o yok ama ebe hemşirelerde çok önemli...of bi gidip tnışıcam sanırım 1 kutu çikolatayla
slm kızlar kaç gündür yazamadım gecenlerde bahsetmiştim kahverengi akıntım oldu diye gecen pazar günü kıpkırmızı kan geldi hemen doktora gittik alttan ve üstten muayene ettirahim boyum biraz daha kısalmış hastaneye yatışım yapıldı.serum verildi.kan tahlili yapıldı kanda enfeksiyon çıktı kanamamın sebebide buymuş.hemen antibiyotiğe başlandı bir gece kaldıktan sonra çıktık şimdi evdeyim yine yatıyorum.doktor 36. haftayı anca görür dedi ama kız çocuğu olduğu için kendini daha ii toplarmış.kızım 2140 gr olmuş.biraz daha dişini sık kızım diyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben kocaelide oturuyorum konak hastanesi ve gittiğim doktorda buranın en ünlü doktoru doktorumdan çok çok memnunum o yüzden doğumumuda onun yapmasını istiyorum sigortayla anlaşmalı o yüzden 1 tl olmuş normali 3ü falan geçiyo benim bütün arkadaşlarımda bu hastanede ve bu doktorda doğum yaptı ve ne fiyat söylendiyse onu ödedlier bakalım akşam kocişe söylicem dua edinde söylenmesin yoksa zaten sinirliyim alırız kızımla ayamızın altına
Sende benim gibi home office yapcan kuzum o zaman... Bende evden çalışcam 4 ay iznim süresince.. Çünkü benden başka dış ticaretçi yok... Müşterilerle irtibatta buluncam.. yani devamlı nette olcam...
canım o yüzden aradaki farkı patrfon versin sana, baksana çalışıcam diyosunn, vermemesi ayıp..
ama benim patron vermez, elinde olsa sigortadan aldığım parayı ister benden poffff:113:
Sen kocişine bizimkileri örnek ver.Bak ankarada istanbulda olsaydık ne yapacaktık de.Doğum fiyatları 2500-5000 tl arası değişiyomuş de.Doktorunda memnunsan bence de en önemlisi o.
Evet canım hrs yi biliyorum.Kuzenim de dışardan doktor getirtmişti oraya,geçen sene 4500 tl civarı vermişti.Kendi doktorlarıyla senin dediğin gibi bir fiyat olur doğru.Ama çok memnun kalmıştı, ilgi alaka çoktu.İnşallah hayırlı doğumlar yaparız...
canım o yüzden aradaki farkı patrfon versin sana, baksana çalışıcam diyosunn, vermemesi ayıp..
ama benim patron vermez, elinde olsa sigortadan aldığım parayı ister benden poffff:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?