2011 Nisan Anneleri

bende sanci yok canim.ama sIzI gibi oluyo dudum ara ara benim doktor yatak vermisti hic yatamamistim bugün akintimda toplu igne basi kadar kan pigtisi görünce yatmaya karar verdim..erken dogum olmasin diye bu sizi devam ederseyarin bir giderim doktora bakalim haftaya randevum var ama bekleyebilirsem.sende bir doktora görünseydin ne kadar araliklarla oluyo
kızlar benım kasıklarımda sancılarım oldu sızce bu normalmı aranızda sancısı olan varmı

Son düzenleme:
kızlar benım kasıklarımda sancılarım oldu sızce bu normalmı aranızda sancısı olan varmı

benimde oluyo cnm.özellikle ayağa kalkarken yatakta sğdan sola dönerken baskı sancı gibi oluyo.sonlara yaklaştıımız içiin normal olduunu düşünüyorum bebek baskı yapıyo bi anda doğrulamıyorum ayağa kalkarken.artık rahat dönemlerimiz bitti 8. aydayız ağrıların olması sanırım normal:18:

bugun 2 3 keere oldu canım dr pazartesı randevum var ben herhalde tersemı dondu dye dusunuyorum ama bılmıyorum hanı o yuzden baskı falanmı yapıyor bılmıyorum ben 31+1 gunluk oldum

Ya gerçekten doktorun dediklerini ciddiye almak lazım..En azından dinlene dinlene iş yap canım..Bu gün biz Agora alışveriş merkezine gittik,birde EYVAH EYVAH ı izledik..10 dakika yürümedim bile baktım kasılıyorum.Doktor dikkat et diyorsa boşa değil bugün tamamen emin oldum..Geçmiş olsun güzel haberlerle gel canım...

öyle 2,3 kere olduysa normal canim 15 dk bir sik olursa iyi degil.bence seninkinde korkulcak birsey yok.arkadaslarin dedigi gibi rahim kendini doguma hazirliyor.
bugun 2 3 keere oldu canım dr pazartesı randevum var ben herhalde tersemı dondu dye dusunuyorum ama bılmıyorum hanı o yuzden baskı falanmı yapıyor bılmıyorum ben 31+1 gunluk oldum

Gelip geçen sancılardan,kasılmalardan doktor korkmayın diyor..Eğer sürekli olursa yani bir saat içinde 2-3 geçiyorsa muhakkak doktorum beni ara diyor..Başı aşağıya döndüğü zamanda baskı yapıyor o da ağrı yapıyor..Böyle olduğu zaman muhakkak dinlen,ayakta dolaşma lütfen..

sagol canim yatamadim ki tam doktor yat dedi koci$ menüsküs ameliyati oldu al sana aksilik iste bütün i$ bana kaldi.oglan var durmuyo anne anne diye onu bunu istiyo mecbur kalkiyon,ee yemegi var bulasigi,camasiri kim yapicak gecmis olsuna misafir gelir süpürge cekmesen toplamasan olmaz yardim eden olmayinca nasil yaticam.esim biraz daha iyi artik sira bana geldi yatmaya

Gerçekten sıra sende bunun burasında çok kalmadı zaten..Sende sezeryan olacaktın tarih belli mi?Birde ben doktora sordum doğumdan bir hafta on gün önce saçını oriyal hariç boyatabilirsin dedi,,Çok sevindim..

yok canim sazeryan falan degil baskasiyla karistirdin:)) ben oglumu normal dogurdum 2 saattekismetse bundada düsüncem tabi hersey yolunda giderse normal. sacin icinde gözün aydin boyatirsin güzelce
Gerçekten sıra sende bunun burasında çok kalmadı zaten..Sende sezeryan olacaktın tarih belli mi?Birde ben doktora sordum doğumdan bir hafta on gün önce saçını oriyal hariç boyatabilirsin dedi,,Çok sevindim..

aynen bende oturamıyorum hiç hele bugün eşim böbrek taşı düşürüyo sabahtan beri sancı çekiyo hastaneden 10 da geldik serum takıldı.bide kızım ilgi bekliyo haklı olarak gelen giden.

cok zor canim seni cok iyi anliyorum.. e$inede acil $ifalar.$u günler cabucak gecsede en azindan 36. haftayi görsekah ahh
aynen bende oturamıyorum hiç hele bugün eşim böbrek taşı düşürüyo sabahtan beri sancı çekiyo hastaneden 10 da geldik serum takıldı.bide kızım ilgi bekliyo haklı olarak gelen giden.

Geçmiş olsun..Seninde işin zor..Hem hasta hemde gelen giden nasıl dinlanacaksin ki..Allah'tan bana gelen giden de yok

slm canlarım... ya ben şükredim ozaman...4 aya kadar yattım ama çok şükür ayaklandığımdan bu yana ayağı yanmış it gibi geziyorum.. çok şükür aman nazarım değmesin... inş böyle güzel güzel giderde ardından zamanında sancılarla açılmam olur bebişimi güzelce doğururum..ozaman 2-. 3. çocuk korkytmaz beni....inş hepimizin öyle olur kızlar..sizlerle kaç aydır burdayım küçük bi rhatsızlığınızdan bile etkileniyorum üzülüyorum sizin adınıza önemsiyorum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…