2011 Nisan Anneleri

canım gözün aydın maaşallah kuzuna. ay bu doktorlarada yaranılmıyor çocuk dönmedi diye stres dönse yine bir stres benimki dönük durumda sen şimdi böyle yazınca ben dedim aha erken gelcek bizim kız
benim doktorda dalga geçti bizle sorma.Dedi hala erkek diyen var mı çevrende karnının şeklinden dolayı falan diye, bende evet var dedim. iddaya girin demez mi. nasıl yani erkek mi yoksa dedim? yok kız, iddayı siz kazanırsınız kesin dedi Allah dedim yaaanne yine değişti bizim kararsızın cinsiyeti
benimde kontrolüm 34te o zaman nst ye alacak sanırım.sonrasında her hafta çağırır artık. Zaman kısaldıkça heyecan başladı bende

Kızlar sizler göğüs pedi aldınız mı...Ben dün eczaneden aldım...Bebedoor marka...40 adet var içinde 6.50 ytl aldım...Birde Wee vardı 7.00 ytl ama Bebedoor tavsiye etti...Acaba pahalı mı aldım derken akşam Carrefour gittim orda eşim çalışıyor...Ordada baktım fiyatlara...Benim aldığım Bebedoor markayı oda 40 adet 15.90 satıyorlar...İçim rahatladı...

normalde eczane pahalıya satar gerip..baya fark var..ben lonciah marka aldım 60 tane 12 tl gibi bişey cnm..

esra cım bu arada doktor hatasımı demişsin nette araştır bak iri bebek diye orda riskler arasında yazar.ben kaan kocatepenin sitesinde okumuştum yanılmıyorsam

ay kızlar geçmişi okuyacağım diye ya kambur olacagım ya kör maş.bu ne hız..kaç saattir okuyorm..

oh oh güle güle kllan cnm aldıklarını,değişiklik inanılmaz iyi geliyor insana emin ol..

kızlarrr daha önce birisi söylemişti son 70 de mi hurma yiyecektik :26:
günde 1 tane mi?? öyle bişi okumuştum sankiiii , hemen aldırayım hurma ona göre

ya hakkaten ne zaman başlıcaktık hurma yemeye acaba,bi ara burda topik vardı araştırıp bakmak lazım,bende ilk doğumda bilmiyordum ama bunda denemek istiyoorum..

maş .bebeğine cnm,,tabi senin terfiyede maş :)

işte benim gibi geç kalan biri daha bende henüz alışveriş yapmadım cnm..boya badana temizlikte cabası,,bakalım hangi ara halledicem bu kadar işi..

cnm büyük geçmiş olsn ya Allah allah bu sefer hep sıkıntılı oldu senin iş..ama her yokuşun sonu düzlüktür,inş.sonu iyi olacak senin işin..rabbim yardımcın olsun,maş. 2 kiloyu geçmiş artık korkma..kız millet daha küçük bile doğruryorda sonradan tosun oluyorlar..

kankiş maş.subanallah diyeceğim valla..m.yusuf hızla rekora koşuyor :90: sanada bravo ya azmettin kilo almadın ne güzel..2 haftada çok iyi kilo almış ama inş. aşırı büyük olmaz yinede çünkü doğrmasıda var anam bunun..

cnm renksiz ve koksuz zararsız evet ama suyun falan azaldıgını düşünüyorsan dr.nla görüş..benimde sarı akıntım hep var hatta mantar olnca açık yeşile çevirdi bi ara,oluyor tabi kadın olmak zor

aysucm geçmiş olsn sana da ya,ay şükür ateşin düşmüş ,aman dikkat et kendine dinlen ..

Yaaa ne oluyor bize böylee...Ben de bugün acayip sıkıldım ama işsizlikten değil,böyleee içim sıkıldı yaa resmen,daraldım niye bilmiyorum.İnş yarın güzel bir gün olur:84:

kızlar benım kasıklarımda sancılarım oldu sızce bu normalmı aranızda sancısı olan varmı

Canım bence artık bu haftalardan sonra normal rahim kendini doğuma hazırlıyor.Yavaş yavaş böyle ağrıları hissetmemiz normal gibi geliyor bana ama farklı bir durumun var mı bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…