2011 Nisan Anneleri

yok canim allaha sükür arada sIzI oluyo altta belkide psikolojiktiryatiyorum tirstimda birazama birdaha kanli birsey gelmedi sükür..

cnm ya toplu iğnesi kadar diyosun... o kadarki minik bişey... bi arkadaşın bildiğin kanaması gelmişti burdan doktor bakmış bakmış bişey yok bulamamış ya... hoş senin öyle bi durumun bile yok... takılma fazla cnm nişan falan diyosun bide senin eş yukarı çıkmışmıydı cnm?

e$i yukari cikmisti canim.toplu igne basi gibi baslayip devam ederse diye korktum benim ilkinde nisan gelmisti cünkü.2 gün sonrda dogum olmustu.

yarin ola hayrola bakalim durum ne göstercek ona göre hareket edicem imkanim var ama ben o kadarda yinede tela$ etmiyorum ..duruma göre harekete gecicemistesem simdide hastaneye giderim dogum kismi 24 saat acik
cnm imkanın varsa git doktoruna... randavu veriyolarsa falan... için rahat etsin..bundan sonra önemli sonuçta...

canim pek gelmiyorum artik gelincede son sayfaya bakiyorum bazen yaziyorum bazen yazmiyom gecmisi hele hic okumuyon:))ondan..

anladim canim.aman kotu bisiy olmasinda.bende pek gelemiyorum artik.sana bisiy sorucam.bu emzirme sutyeni nasil sence.ben bugun kendim icin alisverise ciktim.emzirme sutyeni konuunda cok kararsiz kaldim.sence kullanislimi.

hosbulduk cigerim.simdi aklimdan tossun pasa yegenim gecti.bu gidisle senin oglan skorpionun kizini ezecek valla.gobekli olursa kiz begenmez felan.

yok anam benim oğlum uzun boylu geniş omuzlı olur... öyle göbekli tıfnazmı diyolar nediyolar olmaz.... bizim oğlanlar yakışıklıdır anam öyle bi hata yaparsa yolluyom kaynanasının yanına zati... alsın anne kız ortalarına benim oğlanı ezsin erkek anam bunlar erkek.... bk bugün eşimle doktora gittik... ikimizde kahvaltı yapmadık.... neyse saat oldu 11 gibi bişey alışveriş yapıcaz adam demezmi sen markete git... almaya başla..bende şüurda bi börekçi var yer gelirim başım ağrıdı...dedi allah allah benmi hamileyim senmi bi hoşsun.. kendine müsliman benimde midem ağrıyo dedim... sonra gittik yedik ikimizde...hiç düşünmezlermi ya... boğasım geldi oracıkta..

erkekler aciktiklari zaman cok sinirli olurlarmis ve gozleri bisiy gormezmis.bizim kocalar baya bi bogazlarina duskun.dua edelimde oglanlarimizda acikgozlu olsunlarda ezdirmesinler kendilerini.

kullanisli tabi canim ben bayadir kullaniyorum simdiden rahat cünkü tavsiye ederim.
anladim canim.aman kotu bisiy olmasinda.bende pek gelemiyorum artik.sana bisiy sorucam.bu emzirme sutyeni nasil sence.ben bugun kendim icin alisverise ciktim.emzirme sutyeni konuunda cok kararsiz kaldim.sence kullanislimi.

hosbulduk cigerim.simdi aklimdan tossun pasa yegenim gecti.bu gidisle senin oglan skorpionun kizini ezecek valla.gobekli olursa kiz begenmez felan.

dünü$ senin adamda ho$ dogrusu yaadamatta babaya cekmesin de

anam erkeklerin hangisinin kendine has bi garipliği yokki...sözde bizi anlamak zor derler ama ne alaka..biz çok şeffafız içimizde bişey saklamayız... asıl kendileri bi anlaşılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…