- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.101
tatlım ayy evet ya ben de öyle dedim. herkes kadın doğumcuymuş da benim haberim yokmuş. bana da bu kadar ultrasona girilirmi, 37. haftaya kadar çalışılırmı falan birr sürü şey diyorlar. valla sinirime dokunanları bozup atıyorum. hayır yani bide çocuğu olmayan insanlar da var bunların içindesen asıl bebişler doğduktan sonra gör yok öyle yedirilmez yok öyle yapılmaz hiççç kimseyi takma tatlım. doktor yürü dediyse yürü. biz önce allaha sonra onlara emanetiz. onlar bilir işini.
yarın benim kontrol var canm doktoruma sorarım bu aşağıda olma işini. yazarım forumda da.
evet canım benim ki hep yan. hep aynı poziyondaydı hiç değiştirmedsi.baş ve sırtsağ tarafımda bir ayak aşağı tarafta bir ayak sol tarafımdahiç bozmadı şimdiye kadar yarın doktora sorayım bari
ayyy eşler bizden de heyecanlı. benimki de emzirmeye takmış. ne güzel benim hiç yaşayamayacağım duygular. doğum, emzirmek. Allah sizi ne kadar özel yaratmış diyor valla korkuyorum çocuğu zorla emzirmeye çalışcak diye
4 işgünü geçerli canım reçeteler.
tatlım ayy evet ya ben de öyle dedim. herkes kadın doğumcuymuş da benim haberim yokmuş. bana da bu kadar ultrasona girilirmi, 37. haftaya kadar çalışılırmı falan birr sürü şey diyorlar. valla sinirime dokunanları bozup atıyorum. hayır yani bide çocuğu olmayan insanlar da var bunların içindesen asıl bebişler doğduktan sonra gör yok öyle yedirilmez yok öyle yapılmaz hiççç kimseyi takma tatlım. doktor yürü dediyse yürü. biz önce allaha sonra onlara emanetiz. onlar bilir işini.
yarın benim kontrol var canm doktoruma sorarım bu aşağıda olma işini. yazarım forumda da.
evet canım benim ki hep yan. hep aynı poziyondaydı hiç değiştirmedsi.baş ve sırtsağ tarafımda bir ayak aşağı tarafta bir ayak sol tarafımdahiç bozmadı şimdiye kadar yarın doktora sorayım bari
seninki de alem canım aman bebişi emzirmeye kalkmasında
adamlara o kadar ilginc geliyor ki doğurmamız emzirmemiz..
bana da ilginc geliyor aslında benimki de 9 ay cok uzun ya diyor adam sıkıldı beklemekten
Komik bi durum20 lik dişimin çıktığını fark ettim...çok şükür düzgün çıkıcak sanırım... Azı dişi gibi... Bişeyler çiğnerken fark ettiriyo kendini..ama alışamadım daha.
Canım maşallah 16 kilo almışsın,azda değil bende 61 kiloyla hamile kaldım şimdi 72 kilodayım ama bariz kiloluyum ve heryerimdende belli oluyo aldığım kilolar:18:
Komik bi durum20 lik dişimin çıktığını fark ettim...çok şükür düzgün çıkıcak sanırım... Azı dişi gibi... Bişeyler çiğnerken fark ettiriyo kendini..ama alışamadım daha.
benim ki de cıkıyor canım biraz daha beklesek bebişlerimizle birlikte cıkarırdık dişi
Benim bu 4.yirmilik diş ötekilerde cekilecek aslında cene yapım dar doğumu bekliyordum bir tane daha diş cıkarıyorum şimdi..
evet canım ya. insan son aylarda daha da sabırsızlanıyor. ayy ben de bazen diyorum damla kadar dı şimdi kocaman oldu diye. biz birebir yaşamamıza rağmen yine de mucize gibi. ayy ben senin doğum hikayeni çok merak ediyorum. mutlaka yaz buraya olurmu. eşin naptı sen naptınbu arada istanbula gidecekmisin canım?karar verdnmi?
valla bizimkide çok tırsak,korkmuyor musun doğumdan ,sakın doğum videoları seyretme deyip duruyor, dedim sen kadın olsan doğurmazdın korkudan diye takılıyorum
evet bi sorsana tatlım ya ne diycek benim doktora böle böle diyolar karnım aşağıdaymış desem baya bi dalga geçer benle adam hep yanında kimseyi hamilelik hakkında konuştruma abuk subuk şeyler dinleme diyip duruyodu
anacım ben çekemem öyle çen çen çen dibimde çocuk için yok şöle yok böle diyenleri işimiz var
dimi tatlım ya şu çevremdeki yandan tutma jinekologlar sussa rahat edcemCanım sıkma canını artık yavaş yavaş aşağıya inme vakitleri geliyor,senin kızda yamanmış tepikleri kaburgaya indiriyo:18:Son zamanlarda bol bol merdiven inip çıkmamız gerekiyormuş.Yürüyüşte iyidir meraklanma sen.
aman kızlar bi epilasyon yapayım dedim,bacağımı öyle tuttum,böyle tuttum,ayağa kalktım,oturdum 2 saatte anca bitirdim,ne zormuş yaaa nasıl durduysam karnımdan rahat yapamadım,geçende tırnaklarımı keseyim dedim valla oturup ağlıcaktım yaaa
bencedeeeeeeeeeeekesinlikle kadınların daha cesaretli olduğuna inananlardanım. bakma sen öyle göründüklerine erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır demişler belki de allah o yüzden bize bahşetti. erkeklerden bu işi beceren pek çıkmaz diye
sorarım canım zaten birazdan soru listemi hazırlıcam. ödevime çalışıp gideyimen iisi çen çen yapanları şut şut yapmak etrafımızdan
yazarım canım tabi..
benim doğumum da alem olur haklsıın
bana kalsa gidicem ist.ama eşimle simdilik bu konuyu konusmama karaı aldık cünkü kesin tartısıcaz bakalım oz amn ne gerekirse öyle yapalım dedik..
yemeyelim şimdiden birbirimiz
dimi tatlım ya şu çevremdeki yandan tutma jinekologlar sussa rahat edcem
benim kız fenaki ne fena boş bulunursam havaya zıplıyorum tekmelerinden
yeni dişin hayırlı olsun tatlımmm şanslısın genelde çürük oluyo o 20 lik dişler çok can yakıyo çıkarken sen hissetmemişsin bile
Hastane çantanı hazırlamadın dimi canım sen daha,geceliğinin resmini çekecektin,çekde gönder bakim
daha cicileride yıkamadım tatlım izne çıkıym yapcam
geceliğin fotosunuda çekmeyi unutuyom hep bide hastalık filan kaldı öyle bu akşam çeker mail atarım sana inşallah
yaa bizde görelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?