2011 Nisan Anneleri

kız bebişler yan yatıyor genelde canım erkeklerde dik ondan göbüşler sivri oluyor galiba..
benim tuhaf bir göbeğim var yanlar bombos bişey yok ön de oğlum

Komik bi durum 20 lik dişimin çıktığını fark ettim...çok şükür düzgün çıkıcak sanırım... Azı dişi gibi... Bişeyler çiğnerken fark ettiriyo kendini..ama alışamadım daha.

valla bizimkide çok tırsak,korkmuyor musun doğumdan ,sakın doğum videoları seyretme deyip duruyor, dedim sen kadın olsan doğurmazdın korkudan diye takılıyorum

evet bi sorsana tatlım ya ne diycek benim doktora böle böle diyolar karnım aşağıdaymış desem baya bi dalga geçer benle adam hep yanında kimseyi hamilelik hakkında konuştruma abuk subuk şeyler dinleme diyip duruyodu
anacım ben çekemem öyle çen çen çen dibimde çocuk için yok şöle yok böle diyenleri işimiz var

seninki de alem canım aman bebişi emzirmeye kalkmasında
adamlara o kadar ilginc geliyor ki doğurmamız emzirmemiz..
bana da ilginc geliyor aslında benimki de 9 ay cok uzun ya diyor adam sıkıldı beklemekten

evet canım ya. insan son aylarda daha da sabırsızlanıyor. ayy ben de bazen diyorum damla kadar dı şimdi kocaman oldu diye. biz birebir yaşamamıza rağmen yine de mucize gibi. ayy ben senin doğum hikayeni çok merak ediyorum. mutlaka yaz buraya olurmu. eşin naptı sen naptınbu arada istanbula gidecekmisin canım?karar verdnmi?

Komik bi durum 20 lik dişimin çıktığını fark ettim...çok şükür düzgün çıkıcak sanırım... Azı dişi gibi... Bişeyler çiğnerken fark ettiriyo kendini..ama alışamadım daha.

benim ki de cıkıyor canım biraz daha beklesek bebişlerimizle birlikte cıkarırdık dişi
benim bu 4.yirmilik diş ötekilerde cekilecek aslında cene yapım dar doğumu bekliyordum bir tane daha diş cıkarıyorum şimdi..

1 tanesini çektirdim cnm... Bakim yerim var dişte... Rahatsızlık vermezse kalsın ama diğeri.. Tam çıkmadığı için afedersin dişi çürütüyomuş.. Ağızımın tadı bozulmuştu...çekildi kurtuldum şükür...

yazarım canım tabi..
benim doğumum da alem olur haklsıın
bana kalsa gidicem ist.ama eşimle simdilik bu konuyu konusmama karaı aldık cünkü kesin tartısıcaz bakalım oz amn ne gerekirse öyle yapalım dedik..
yemeyelim şimdiden birbirimiz

valla bizimkide çok tırsak,korkmuyor musun doğumdan ,sakın doğum videoları seyretme deyip duruyor, dedim sen kadın olsan doğurmazdın korkudan diye takılıyorum

kesinlikle kadınların daha cesaretli olduğuna inananlardanım. bakma sen öyle göründüklerine erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır demişlerbelki de allah o yüzden bize bahşetti. erkeklerden bu işi beceren pek çıkmaz diye

sorarım canım zaten birazdan soru listemi hazırlıcam. ödevime çalışıp gideyimen iisi çen çen yapanları şut şut yapmak etrafımızdan

dimi tatlım ya şu çevremdeki yandan tutma jinekologlar sussa rahat edcem
benim kız fenaki ne fena boş bulunursam havaya zıplıyorum tekmelerinden

yeni dişin hayırlı olsun tatlımmm şanslısın genelde çürük oluyo o 20 lik dişler çok can yakıyo çıkarken sen hissetmemişsin bile

bencedeeeeeeeeeee

ennn güzeli. peşin peşin tartışmanın alemi yokzaman ne getiirirse onu yaşamak lazım haklısın.nasılsa kaderimizde birşey vardırdoğum fotoğrafçısı düşünüyor musun canım?geçen ben internet sayfasına baktım harika çekiyorlarmasal gibi ama tuzlu tabi fiyatı. ben düşünmüyorum zaten bu arefede eğey masraf oldu. ama fotoğraflar gerçekten çok önemli. çok dikkatli çekilmek güzel pozlar vermek lazım. ayy insan baktıkça duygulanıyor ya. ben işyerinde ağladım. allahtan kimse yok odada

Hastane çantanı hazırlamadın dimi canım sen daha,geceliğinin resmini çekecektin,çekde gönder bakim

Hastane çantanı hazırlamadın dimi canım sen daha,geceliğinin resmini çekecektin,çekde gönder bakim

daha cicileride yıkamadım tatlım izne çıkıym yapcam
geceliğin fotosunuda çekmeyi unutuyom hep bide hastalık filan kaldı öyle bu akşam çeker mail atarım sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…