- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.141
Kızlar namaz kılabiliyor musunuz?
afiyet olsun tatlım sizedeeee iyiyim şekercim bende grip yavaş yavaş geçiyo rahatlıyorum inşallah haftasonu bişeyim kalmayacak
ya valla bende anlamadım karnın aşağıda dediler birazdan göbüşümün resmini çekip ekleyecem bakın bakim aşağıdamı
hoşgeldin canımmm
ayakların şişerse hiç olmaz bence sıkıyosa alma ay merak ettm nasıl bişeyki bende migrosa gidip baksammı çok kıskanç karıyım haaaa
migros sanal markete baktınmı interent üzerinden satışlarına belki vardır orda
afiyet olsun tatlım sizedeeee iyiyim şekercim bende grip yavaş yavaş geçiyo rahatlıyorum inşallah haftasonu bişeyim kalmayacak
ya valla bende anlamadım karnın aşağıda dediler birazdan göbüşümün resmini çekip ekleyecem bakın bakim aşağıdamı
hoşgeldin canımmm
ayakların şişerse hiç olmaz bence sıkıyosa alma ay merak ettm nasıl bişeyki bende migrosa gidip baksammı çok kıskanç karıyım haaaa
migros sanal markete baktınmı interent üzerinden satışlarına belki vardır orda
tez zamanda tamamen geçer inş. canım..fotonu çek bakalım merak ettim ben:13:
bide kızlar , ben geceleri çok dönüyorum ve korkuyorum da bebişte kordon dolanması falan olur mu diye..Böyle birşey Allah korusun anlaşılır mı ?Nasıl anlaşılır?
hey maşallah bacı ya ülkeyi seferber ettinaa bak doğru bakmadım bi de ona bakimm hatta abimler gelcek bugün alanyadan ordakinde varsa onlar baksın getirsin sivasta da ablam var ona da söyliyim baksın bulursa verir kargoya herkesi seferber ediyim ben :)) beğenirsen sen de al çok güzel yumuşacık ve kibar
ekledim kuşummmm sende en kısa zamanda eklede görelimekle tatlım resmini bakalım. bizim şirketten eklenmiyor. evde de bilgisayara format atıldı. ekleyemiyorum. ben de eklerim. benimkine de bakarsın
ay ya boşu boşuna yürek oynatması yapıyolar adamı en doğrusu hamileyken 1 doktordan başka hiç bi doktorla tek kelime konuşmayacan bilekızlar,,, aşılar için sağlık ocağına gittiğimde her ay kontrol için çağırmışlardı çok iyi ilgilendiler ben de gideyim dedim geçen gittim çok baş ağrım vardı bi haftadır geçmiyo kanına bakalım dediler ertesi gün aç karnına gittim kan verdim. dün sonucu almaya gittim kolestrolüm yüksek çıkmış hemşire ordaki doktora gösterdi branşı ne bilmiyorum, bana dedi sen çok yağlı mı besleniyosun şunu kullanıyo musun bunu kullanıyo musun falan ben de yağlı beslenmediğimi hatta özellikle kıstığımı söyledim.
sadece sütü ve yoğurdu yağlı tüketiyorum dedim günlük yarım lt süt 1 kase yoğurt ve peynir tüketiyorum kendi doktorum böyle önerdi ellerimde uğuşma var ve mide yanmam çok oluyo diye özellikle sütü bol tüket demişti. bu sağlık ocağındaki adam ;çok tüketiyosun o kadar süt içilir mi 1 bardak iç yeter fazlası da zararlı çocuk hipokalsemi olur bilmem ne bozdu moralimi sinir ... ben de hemen doktorumu aradım gittim yanına gösterdim sonucu diğerinin söylediklerini de anlattım doktorum dedi ki; hamilelikte çoğu değer yüksek çıkar normal bunlar biz annelerin morali bozulmasın diye söylemeyiz dedi. 9 ay kolestrolün yüksek olsa ne olur sen mutlaka iç sütünü canının istediği gibi beslen keyfini çıkar dedi. içimi rahatlattı canım benim yaa ohhh...... sinirler bilip bilmeden konuşuyo bi daha gitmicem doğum sonrası topuk kanı için gitsem yeter ve bebişimin aşıları için gitcem sadece.
İstinyeparktakinde de pembesi vardı canımyok alır eşim canım yakın zaten oraya.Siparişimi vereyim ben alsın gelsin
aa bak doğru bakmadım bi de ona bakimm hatta abimler gelcek bugün alanyadan ordakinde varsa onlar baksın getirsin sivasta da ablam var ona da söyliyim baksın bulursa verir kargoya herkesi seferber ediyim ben :)) beğenirsen sen de al çok güzel yumuşacık ve kibar
yaa ama kızlar babet tarzındakiler rahat giyilirmi hastanede:26:yani arkası açık olsa daha ii değilmi. tuvalete falan girmicezmi
namaz kılmanın hiç zararı olacağını düşünmüyorum tatlım , bilmiyorumki belki faydası bile vardır..ne bileyim biz secde ettikçe belki onlarda yavaş yavaş doğum yoluna giriyorlardırBen işyerinde kılmaya çalışıyorum ama karnım çok ağrımaya başladı hem abdest alırken hemde eğilirken,zararı olurmu acaba diye sorayım dedim:26:
canım benimde belli koçiş beni artık tombalacık halimem diye seviyooooo
işte evham geliyor insana olmadıkçekcem hemen
ya tatlım çok dönmekten kordn dolanması olmaz bence allah göstermesin getirme aklıan öyle şeyler
bu haftalardan sonra çok iyi takip edip çetele tutmak lazımmış minnoşların hareketleriyle ilgili o nasıl olcaksa
Esracım , işe geç kalmamak adına sabahın köründe kalktığımdan uykuya doyamıyorum..geceleri de otur pozisyonda toparlanıp dönmek öyle zor geliyorki uykum bölünmesin diyecnm doktrum bebeğin boynuna baktı kordon yok çok şükür... bak sürekli dönme... sola döneceksen hafif kalk toparlanır gibi öyle dön... otur ve pozisyon değiştir cnm...
bu bazı sağlık ocağındakilerde niye boyle insan psikolojisini düşünmezler anlamış değilimkızlar,,, aşılar için sağlık ocağına gittiğimde her ay kontrol için çağırmışlardı çok iyi ilgilendiler ben de gideyim dedim geçen gittim çok baş ağrım vardı bi haftadır geçmiyo kanına bakalım dediler ertesi gün aç karnına gittim kan verdim. dün sonucu almaya gittim kolestrolüm yüksek çıkmış hemşire ordaki doktora gösterdi branşı ne bilmiyorum, bana dedi sen çok yağlı mı besleniyosun şunu kullanıyo musun bunu kullanıyo musun falan ben de yağlı beslenmediğimi hatta özellikle kıstığımı söyledim.
sadece sütü ve yoğurdu yağlı tüketiyorum dedim günlük yarım lt süt 1 kase yoğurt ve peynir tüketiyorum kendi doktorum böyle önerdi ellerimde uğuşma var ve mide yanmam çok oluyo diye özellikle sütü bol tüket demişti. bu sağlık ocağındaki adam ;çok tüketiyosun o kadar süt içilir mi 1 bardak iç yeter fazlası da zararlı çocuk hipokalsemi olur bilmem ne bozdu moralimi sinir ... ben de hemen doktorumu aradım gittim yanına gösterdim sonucu diğerinin söylediklerini de anlattım doktorum dedi ki; hamilelikte çoğu değer yüksek çıkar normal bunlar biz annelerin morali bozulmasın diye söylemeyiz dedi. 9 ay kolestrolün yüksek olsa ne olur sen mutlaka iç sütünü canının istediği gibi beslen keyfini çıkar dedi. içimi rahatlattı canım benim yaa ohhh...... sinirler bilip bilmeden konuşuyo bi daha gitmicem doğum sonrası topuk kanı için gitsem yeter ve bebişimin aşıları için gitcem sadece.
aynen tatlım hareketini hissedince brz olsun rahatlıyorum ama düşünmeden de edemiyorumaynen canım benimde hep aklıma geliyor her sabah kalktığımda onu şöööle bi dinliyorum hah attı tekmeyi deyince rahatlıyorum ama her sabah her sabah da zor oluyor inşallah bişeycikler olmaz allaha emanetler meleklerimiz apalım başka
namaz kılmanın hiç zararı olacağını düşünmüyorum tatlım , bilmiyorumki belki faydası bile vardır..ne bileyim biz secde ettikçe belki onlarda yavaş yavaş doğum yoluna giriyorlardır
işte evham geliyor insana olmadıken az 10 kere hareket etmeliymiş diye okumuştum..ama sen de bilirsin , pc başında oturduğum her vakitte bebeğim durmuyor ki bnm..hiperaktif gibi bi o yana bi bu yana dönüyor..sıkıştırıyorum belki zmn zmn onu
Esracım , işe geç kalmamak adına sabahın köründe kalktığımdan uykuya doyamıyorum..geceleri de otur pozisyonda toparlanıp dönmek öyle zor geliyorki uykum bölünmesin diyesonra da boyle evhamlanıyor insan yok şöyle olur mu boyle olmuşmudur diye , hareketlerini hissedince rahatlıyorum ama yine de görmediğimiz için tereddüt etmiyor değilim
bu bazı sağlık ocağındakilerde niye boyle insan psikolojisini düşünmezler anlamış değilim
aynen tatlım hareketini hissedince brz olsun rahatlıyorum ama düşünmeden de edemiyorum
arkası açık aldım bitane o babetlerde evde şık olur bence ay ne bilim bebişleri süslüyoz acıkta biz süslenelim
ben alırım şekerim sana karşılıklı kargolaşırız
yaa ama kızlar babet tarzındakiler rahat giyilirmi hastanede:26:yani arkası açık olsa daha ii değilmi. tuvalete falan girmicezmi
evet tatlım kesinlikle bakımlı olmalıyıztabi evde giyilecekse çok güzel olur. süslenmek lazımdoğumdan sonra kendimizi bırakmamalıyız
ben alırım şekerim sana karşılıklı kargolaşırız
merhaba kızlar nasılsınız
yok canım ya bence sorun olmaz zaten eve gelince her halukarda yıkanacak o terlikler ama tabi giyip çıkartması zor olur muki onu bende düşündüm
evet tatlım kesinlikle bakımlı olmalıyız
benim arkadaş bugün sezeryanla doğuma giriyo 10 15 dakikaya girer kendide kuaför sabah saçlarını fönlemiş süslenmiş püslenmiş öyle gitti doğuma haber bekliyorum şimdi ondan sağ salim atlatır inşallah ikiside
olur tatlım bide e5 deki lcw bakım ben ordada olabilir
ben normal istiyorum hep normal doğumdan sonraki halimide düşünemiyorum ayın bayın olurum zannımcatabi hastaneden gelen herşeyi yıkarız canım ama bir bakmak lazım. eğer ayağa eğilmeden hemen geçecek gibiyse zor olmaz
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl
hadi bakalım inşallah. valla ben de saçıma fön çektirip çok hafif makyaj yapcam sezeryan olursa.fotoğraflarda çok güzel çıkıyor
yok canım ya bence sorun olmaz zaten eve gelince her halukarda yıkanacak o terlikler ama tabi giyip çıkartması zor olur muki onu bende düşündüm
evet tatlım kesinlikle bakımlı olmalıyız
benim arkadaş bugün sezeryanla doğuma giriyo 10 15 dakikaya girer kendide kuaför sabah saçlarını fönlemiş süslenmiş püslenmiş öyle gitti doğuma haber bekliyorum şimdi ondan sağ salim atlatır inşallah ikiside
olur tatlım bide e5 deki lcw bakım ben ordada olabilir
ben normal istiyorum hep normal doğumdan sonraki halimide düşünemiyorum ayın bayın olurum zannımca
ama sezeryan olmak durumunda kalırsam bende süslü püslü giderim doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?