2011 Nisan Anneleri

Kızlar namaz kılabiliyor musunuz?

ben hasıl hasıl kılıyorum hele namaz bittikten sonra sanki halimi göreceksin eşimde zannediyorki hızlı hızlı kıldığımı acaba oturarak makbul olur mu ki ? oturarak nasıl kılınır onu da bilmiyorum da bilen varsa sanırım artıkın öyle yapacağım.

ekle tatlım resmini bakalım. bizim şirketten eklenmiyor. evde de bilgisayara format atıldı. ekleyemiyorum. ben de eklerim. benimkine de bakarsın

esracığım bende oturarak kılayım bundan sonra barimmm:26:
ranacığımdoğumdan sonra şakır şakır veriliyormuş kilolar merak etme,veririz anacığım
esracığım boyun 1,67 normalde 57-58 kilo olmama rağmen, 61 kiloda hamileliğe başladım.Karnım kocaman oldu,çok berbat değilim tabii ama yine de kilolu duruyorum

aa bak doğru bakmadım bi de ona bakimm hatta abimler gelcek bugün alanyadan ordakinde varsa onlar baksın getirsin sivasta da ablam var ona da söyliyim baksın bulursa verir kargoya herkesi seferber ediyim ben :)) beğenirsen sen de al çok güzel yumuşacık ve kibar

aynen canım benimde hep aklıma geliyor her sabah kalktığımda onu şöööle bi dinliyorum hah attı tekmeyi deyince rahatlıyorum ama her sabah her sabah da zor oluyor inşallah bişeycikler olmaz allaha emanetler meleklerimiz apalım başka

hey maşallah bacı ya ülkeyi seferber ettin
sanal markete bak varsa söle bende bakam

ekle tatlım resmini bakalım. bizim şirketten eklenmiyor. evde de bilgisayara format atıldı. ekleyemiyorum. ben de eklerim. benimkine de bakarsın
ekledim kuşummmm sende en kısa zamanda eklede görelim
ay ya boşu boşuna yürek oynatması yapıyolar adamı en doğrusu hamileyken 1 doktordan başka hiç bi doktorla tek kelime konuşmayacan bile

İstinyeparktakinde de pembesi vardı canım yok alır eşim canım yakın zaten oraya.Siparişimi vereyim ben alsın gelsin

istinyeparkamı gidem şimdi eğer almazsa valla haber ver ben alırım tatlım

yaa ama kızlar babet tarzındakiler rahat giyilirmi hastanede:26:yani arkası açık olsa daha ii değilmi. tuvalete falan girmicezmi

Ben işyerinde kılmaya çalışıyorum ama karnım çok ağrımaya başladı hem abdest alırken hemde eğilirken,zararı olurmu acaba diye sorayım dedim:26:
namaz kılmanın hiç zararı olacağını düşünmüyorum tatlım , bilmiyorumki belki faydası bile vardır..ne bileyim biz secde ettikçe belki onlarda yavaş yavaş doğum yoluna giriyorlardır
canım benimde belli koçiş beni artık tombalacık halimem diye seviyooooo

işte evham geliyor insana olmadık en az 10 kere hareket etmeliymiş diye okumuştum..ama sen de bilirsin , pc başında oturduğum her vakitte bebeğim durmuyor ki bnm..hiperaktif gibi bi o yana bi bu yana dönüyor..sıkıştırıyorum belki zmn zmn onu
cnm doktrum bebeğin boynuna baktı kordon yok çok şükür... bak sürekli dönme... sola döneceksen hafif kalk toparlanır gibi öyle dön... otur ve pozisyon değiştir cnm...
Esracım , işe geç kalmamak adına sabahın köründe kalktığımdan uykuya doyamıyorum..geceleri de otur pozisyonda toparlanıp dönmek öyle zor geliyorki uykum bölünmesin diyesonra da boyle evhamlanıyor insanyok şöyle olur mu boyle olmuşmudur diye , hareketlerini hissedince rahatlıyorum ama yine de görmediğimiz için tereddüt etmiyor değilim
bu bazı sağlık ocağındakilerde niye boyle insan psikolojisini düşünmezler anlamış değilim
aynen tatlım hareketini hissedince brz olsun rahatlıyorum ama düşünmeden de edemiyorum

evet tatlım pc başında otururken benimkide sürekli hareket halinde yavrum ben işyerindeyken helak oluyo artık evimize gidelim de yatalım diyodur herhalde

yaa ama kızlar babet tarzındakiler rahat giyilirmi hastanede:26:yani arkası açık olsa daha ii değilmi. tuvalete falan girmicezmi

yok canım ya bence sorun olmaz zaten eve gelince her halukarda yıkanacak o terlikler ama tabi giyip çıkartması zor olur muki onu bende düşündüm

tabi evde giyilecekse çok güzel olur. süslenmek lazımdoğumdan sonra kendimizi bırakmamalıyız
evet tatlım kesinlikle bakımlı olmalıyız
benim arkadaş bugün sezeryanla doğuma giriyo 10 15 dakikaya girer kendide kuaför sabah saçlarını fönlemiş süslenmiş püslenmiş öyle gitti doğuma haber bekliyorum şimdi ondan sağ salim atlatır inşallah ikiside
ben alırım şekerim sana karşılıklı kargolaşırız

olur tatlım bide e5 deki lcw bakım ben ordada olabilir

yok canım ya bence sorun olmaz zaten eve gelince her halukarda yıkanacak o terlikler ama tabi giyip çıkartması zor olur muki onu bende düşündüm

tabi hastaneden gelen herşeyi yıkarız canım ama bir bakmak lazım. eğer ayağa eğilmeden hemen geçecek gibiyse zor olmaz

merhaba kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl

hadi bakalım inşallah. valla ben de saçıma fön çektirip çok hafif makyaj yapcam sezeryan olursa.fotoğraflarda çok güzel çıkıyor

ben normal istiyorum hep normal doğumdan sonraki halimide düşünemiyorum ayın bayın olurum zannımca
ama sezeryan olmak durumunda kalırsam bende süslü püslü giderim doğuma

merhaba kızlar nasılsınız

ben normal istiyorum hep normal doğumdan sonraki halimide düşünemiyorum ayın bayın olurum zannımca
ama sezeryan olmak durumunda kalırsam bende süslü püslü giderim doğuma

normal olursa o işi ben de yapamam zaten:18:ancak kendimize geldikten sonra orda belki elimize yüzümüze azıcık renk veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…