slm güzel hamişler .maş kalabalığız bugün

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 2 ziyaretçi)
henüz yeni girdim geçmişe bakmadım,önce bir merhaba diyeyim dedim..umarım herkes iyidir ..
benim bgün biraz canım sıkkın daha doğrusu dün akşamdan sıkıldı bugün biraz iyiyim diyebiliirim..ay kızlar gerçekten bu ara sinirlerim bozuldu ya..ya hava güzelken şu badana işini yapalım dedim eşime,ne zamandır sallantıda ,dün işten döndü önceki sefer iş dönüşü kapıları zımparalamaya başları m demişti,ama nerdeee? tamam yorgn ama benim kızdıgım ne? bi gece önce o yokken oğlm geç uyudu 3 gibi,o da sabah 10,30da geliyor,biz uyuduk öğleye kdr ,o pc başında oyun oynadı,tam biz kalktık demezmi benim uykum var,sinir oldum,madem vardı gel bizimle uyu bizimle uyanki vakit geçirelim..hiç aldırmadı gitti uyudu bnde zorla kahvaltıya kaldırdım,kahvaltıdan sonrada hemen koştu yatmaya akşam 5,30da zor uynadırdım yemeğe,o da dükkana gidecek diye kalktı beyimiz..tabi kapılar flnda yalan oldu..akşamda dükkandan geldi,kapıdan içeri girer girmez,ben yarın tüm gün dükkandayım annemler akraba ziyaretine büyükçekmeceye gidiyorlar demezmi? resmen moralman çöktüm,hani zaten tüm gün uyumuş ,ertesi gün nasılsa bütün gün evde ,hem geç kalkıp geç kahvaltı ediyoruz,hemde sonrası işe başlar kapılara diye düşünmüştüm,inanılmaz siinirlendim..
geçen kaynanama da söyledik badana yapıcaz havalar iyiyken diye,yani haberleri de var.. eşim dediki anne bu kapıları nasıl yapcaz babama hatırlat yarın bi bana tarif etsin başlim..ne dese beğenirsiniz? babanı yağmurlu hava olmadan bulamazsın biliyorsun,ya balığa gidiyor ya ormana..yani adam emekli kızlar bütün gün boş,sıfr zevk eğlence için arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor öylesine..ama gezmesi aksar yani bizim kapılar kalsada olur..ayrıca bugünde kayınpederimle birlikte gittiler,yani isteyince hep evde..gelde sinirlenme ya..
bende niye bu kadar acele ediyorm boya için,abimde 10gün evde ptesi görüştük dediki ,bu aralar yaparsanız bende yardım edim 2 kişi çabk bitirelim,tabi birde havalar güzelken temizlik perdeler fln biter diye düşündüm ama nerdeeeeeeeeeeee....!! ben vakit daralıyor 2 ay bile kalmadı diyorm millet şeyini gezidrme derdinde aferdersiniz..