- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.201
ben geldım canlarımneler kaynattınız bır bakıp geleyım
biiiiz geldiikkk
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sende hosgeldın.bende sımdı gırdım
hoşbulduukkkk anam çıkamadım kuafrden gorseniz memleketin hepsi kuafre doluşmuş sankii bz otralm yermzde millet bakyr kendne
benımde kaşım alınacak.yarın gıderım heralde.sen ne yaptın sacını mı kestırdın.
ohhhh neler yaptırdın bakım kuaförde tatlım millet bakıyo kendinehoşbulduukkkk anam çıkamadım kuafrden gorseniz memleketin hepsi kuafre doluşmuş sankii bz otralm yermzde millet bakyr kendne
hosbulduk canım.neler oldu bız yokken
slmmm kızlar nasılsınız biz geldikkk geçmişe bakamadım ama işten kaçak girdiğimde gördüm
mesacım, aysucum, discopur geçmiş olsun kızlar dikkatedin kendinize
didemcimm sana bişi sorcam işyerimden aradı müdürüm kabul ederlerse izne erken çık diyor yerime sözleşmeli birini alacaklar doğumdan sonra da istiifa edersiniz kadrona geçiririz dediler ben dönmek istmyrdum işe zaten gece mesaisi flan. mantıklı mı sence
ohhhh neler yaptırdın bakım kuaförde tatlım millet bakıyo kendine
tatlım bugünkü konu süs püs hastane terlikleri gecelik vs hastaneye götürülecek makyaj malzemeleri
hoşbulduukkkk anam çıkamadım kuafrden gorseniz memleketin hepsi kuafre doluşmuş sankii bz otralm yermzde millet bakyr kendne
slmmm kızlar nasılsınız biz geldikkk geçmişe bakamadım ama işten kaçak girdiğimde gördüm
mesacım, aysucum, discopur geçmiş olsun kızlar dikkatedin kendinize
didemcimm sana bişi sorcam işyerimden aradı müdürüm kabul ederlerse izne erken çık diyor yerime sözleşmeli birini alacaklar doğumdan sonra da istiifa edersiniz kadrona geçiririz dediler ben dönmek istmyrdum işe zaten gece mesaisi flan. mantıklı mı sence
kızlar ben bebk sekerlerımı sıze gostermek ıstıyorum.nasıl cekecegım resmını nasıl koyuluyo buraya.bana anlatırmısınız
görüşürüz bizim içinde ye içkızlar ben çıkıyorum.kaynanama görümcem gelmiş çay yapmışlar benide çağırıyolar.
biraz çıkıyımda gelirim gene
afiyet olsun tatlımmm iyi akşamlar
inşallah izne çıkınca dinlendiricez kuzuları tatlım
ben işi gücü bıraktım baksana full çenem çalışıyo elim iş yaparmı
çok geçmiş olsun canım, uzanabilme şansın varsa tavsiye ederim iyi geliyor tatlım:13:kızlar ya bugun benim çok fena sırtım ağrıyor dün yorıldum sanıırm epey
haklısın tatlım stresse girmemek elde değil, ama tek dayanağın bebiş olsun canım ki zaten odur da..onu düşünerek sıkıntı yapmamaya çalışki o da etkilenmesin yazııkkızlar sağoln valla gerçekten telkine ihtiyacım var..ya dolmiyim diyorum ama resmen kötü düşünmeye itiyorlar insanı..eşimede ne desem olmuyor..bi tarafta ailesi bi tarafta ben oluyor..o na kalsa o da önce işleri yapalım diyor ama malm 2 iş adamda bunalıyor..ama bende artık gerçekten sakin olmakta zorlanıyorm...canım iyice burnmda..bak mesela bugün tüm gün eşim izinli evde olacaktı ama sabah 9da gittik taa alşam 8-9 ancak gelir..yani bende bunalıyorum hem bütün gün yalnızım,hem çocuk başıma sarıyor,hemde bi sürü iş ve alışveriş bile yapılcak duruyor..
işin kötüsü yarın işte 24 saat yani pazar sabahı 10,30da döncek,gelincede uyur akşam olur yani ben nerdeyse ptesi ye kadar tekim gibi bişey..nasıl bunalım geçirmiyim?
Hoşgeldin canım,ben geldım canlarımneler kaynattınız bır bakıp geleyım
Hoşgeldiniz tatlııım:13:biiiiz geldiikkk
ne güzellll iyiii etmişsin canım darısı bana biii gitmeye vakit bulamadımewet saçımı kestrdm uzamştı iiden kestrdim hafifledim geldim
dortiii ya bende kaş ve saça gdeym dyrm ama gözümde çok büyüyorbenımde kaşım alınacak.yarın gıderım heralde.sen ne yaptın sacını mı kestırdın.
resim ekleeeeeeeeeeeeeeee tatlım görelim bende yarın koycam taç almadım ama dahaay gecmişi okuyamadım valla drek muhabbete grdm bende..ben aldım geceliklerimi lohusa tacımı bile aldımterlik falan almadım daha
vallahı aynaya bakamaz oldum artık.resmen cadıya döndüm.benımde ıyı bır bakıma ıhtıyacım var
görüşürüz bizim içinde ye iç
amaaan cuma günüde insanın canı çalışmak bile istemiyor..ama napçan p.tesi günü bi beyannamenin son verilme günü bizde yetiştirmeye çalışıyoruz
çok geçmiş olsun canım, uzanabilme şansın varsa tavsiye ederim iyi geliyor tatlım:13:
haklısın tatlım stresse girmemek elde değil, ama tek dayanağın bebiş olsun canım ki zaten odur da..onu düşünerek sıkıntı yapmamaya çalışki o da etkilenmesin yazıık
Hoşgeldin canım,
ne olsun doğumdan sonra da kendimizi salmayıp bakımlı görünmemiz gerektiğini konuştuk kokoş kokoş
Hoşgeldiniz tatlııım:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?