2011 Nisan Anneleri

slmmm kızlar nasılsınız biz geldikkk geçmişe bakamadım ama işten kaçak girdiğimde gördüm

mesacım, aysucum, discopur geçmiş olsun kızlar dikkatedin kendinize

didemcimm sana bişi sorcam işyerimden aradı müdürüm kabul ederlerse izne erken çık diyor yerime sözleşmeli birini alacaklar doğumdan sonra da istiifa edersiniz kadrona geçiririz dediler ben dönmek istmyrdum işe zaten gece mesaisi flan. mantıklı mı sence

hoşbulduukkkk anam çıkamadım kuafrden gorseniz memleketin hepsi kuafre doluşmuş sankii bz otralm yermzde millet bakyr kendne
ohhhh neler yaptırdın bakım kuaförde tatlım millet bakıyo kendine
hosbulduk canım.neler oldu bız yokken

tatlım bugünkü konu süs püs hastane terlikleri gecelik vs hastaneye götürülecek makyaj malzemeleri

hoşgeldin tatlımmmmmmm
32 haftaya kadar ücretsiz iznemi ayıracaklar seni ücret vereceklermi nasıl olacak o iş şu son maaşlara bile çok ihtiyacımız var o yüzden sordum

kızlar ben bebk sekerlerımı sıze gostermek ıstıyorum.nasıl cekecegım resmını nasıl koyuluyo buraya.bana anlatırmısınız

ohhhh neler yaptırdın bakım kuaförde tatlım millet bakıyo kendine

tatlım bugünkü konu süs püs hastane terlikleri gecelik vs hastaneye götürülecek makyaj malzemeleri

ay gecmişi okuyamadım valla drek muhabbete grdm bende..ben aldım geceliklerimi lohusa tacımı bile aldım terlik falan almadım daha

sende hosgeldın canım

Son düzenleme:
kızlar ben bebk sekerlerımı sıze gostermek ıstıyorum.nasıl cekecegım resmını nasıl koyuluyo buraya.bana anlatırmısınız

şimdi tatlım bu konuya cvp verme bölümünde üstta yazı tipi vs seçilen yer varya orda ataç var o ataça tıkla bi sayfa açılacak orda dosya ekle butonu var ona tıkla dosyaları seç çıkar ona tıkla bilgisayardan fotoyu seç orda sonra apload files a tıkla yükleme bitince alta atar resmi içeriği ekle de oldu bitti
ay anladınmı

kızlar ben çıkıyorum.kaynanama görümcem gelmiş çay yapmışlar benide çağırıyolar.
biraz çıkıyımda gelirim gene
görüşürüz bizim içinde ye iç
afiyet olsun tatlımmm iyi akşamlar
inşallah izne çıkınca dinlendiricez kuzuları tatlım
ben işi gücü bıraktım baksana full çenem çalışıyo elim iş yaparmı
amaaan cuma günüde insanın canı çalışmak bile istemiyor..ama napçan p.tesi günü bi beyannamenin son verilme günü bizde yetiştirmeye çalışıyoruz
kızlar ya bugun benim çok fena sırtım ağrıyor dün yorıldum sanıırm epey
çok geçmiş olsun canım, uzanabilme şansın varsa tavsiye ederim iyi geliyor tatlım:13:

haklısın tatlım stresse girmemek elde değil, ama tek dayanağın bebiş olsun canım ki zaten odur da..onu düşünerek sıkıntı yapmamaya çalışki o da etkilenmesin yazıık
ben geldım canlarımneler kaynattınız bır bakıp geleyım
Hoşgeldin canım,
ne olsun doğumdan sonra da kendimizi salmayıp bakımlı görünmemiz gerektiğini konuştuk kokoş kokoş

biiiiz geldiikkk
Hoşgeldiniz tatlııım:13:

ay gecmişi okuyamadım valla drek muhabbete grdm bende..ben aldım geceliklerimi lohusa tacımı bile aldım terlik falan almadım daha
resim ekleeeeeeeeeeeeeeee tatlım görelim bende yarın koycam taç almadım ama daha

vallahı aynaya bakamaz oldum artık.resmen cadıya döndüm.benımde ıyı bır bakıma ıhtıyacım var

aynen kaşlarım ne biçim çıktı varyaaaaa kuaförümde şu an doğuruyo kuaförsüzde kaldım

hoşbldk ttalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…