- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.221
ohhhh güle güle kullan tatlım saçlarınıewet saçımı kestrdm uzamştı iiden kestrdim hafifledim geldim
amaaan cuma günüde insanın canı çalışmak bile istemiyor..ama napçan p.tesi günü bi beyannamenin son verilme günü bizde yetiştirmeye çalışıyoruz
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
resim ekleeeeeeeeeeeeeeee tatlım görelim bende yarın koycam taç almadım ama daha
tammm ttalım eklerm resimm.
aynen kaşlarım ne biçim çıktı varyaaaaa kuaförümde şu an doğuruyo kuaförsüzde kaldım
hoşbulduk cnmmm
sende hosgeldın canım
hoşgeldin tatlımmmmmmm
32 haftaya kadar ücretsiz iznemi ayıracaklar seni ücret vereceklermi nasıl olacak o iş şu son maaşlara bile çok ihtiyacımız var o yüzden sordum
güle güle kullan canm tek takımmı aldın bende aldım pijama gecelik sabahlık ama bir takım daha olsun dyrlar tac bulamadım sen hızlısınay gecmişi okuyamadım valla drek muhabbete grdm bende..ben aldım geceliklerimi lohusa tacımı bile aldımterlik falan almadım daha
hoşbulduk cnmmm
canımm haftaya çalışırım zaten doktorum 28 şubatta verecekti bunlar 1 hafta önce çık dyrlar o bir haftayı zaten ssk veryr rapor alırsam:26::26: kafam karıştı aslında iyi zaten sürünyrm yayınlarda görsen zorluyor beni ama karar veremedim doktor ne dyecek haklarımdan yararlanmam için kadroyu bekletrz dyrlar
güle güle kullan canm tek takımmı aldın bende aldım pijama gecelik sabahlık ama bir takım daha olsun dyrlar tac bulamadım sen hızlısın
hoşbulduk cnmmm
canımm haftaya çalışırım zaten doktorum 28 şubatta verecekti bunlar 1 hafta önce çık dyrlar o bir haftayı zaten ssk veryr rapor alırsam:26::26: kafam karıştı aslında iyi zaten sürünyrm yayınlarda görsen zorluyor beni ama karar veremedim doktor ne dyecek haklarımdan yararlanmam için kadroyu bekletrz dyrlar
güle güle kullan canm tek takımmı aldın bende aldım pijama gecelik sabahlık ama bir takım daha olsun dyrlar tac bulamadım sen hızlısın
hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl
ii akşamlar canm iiiyz biz sen nasılsın
kızlar cicişlere ekledim babetlerle geceliklerii
biz de iyiyiz kızımla birlikte biraz halsizlik var bugün bende kızım da iyi göbek attırıyor bana napsın iyicene fırıldak oldu maşallah
şimdi tatlım bu konuya cvp verme bölümünde üstta yazı tipi vs seçilen yer varya orda ataç var o ataça tıkla bi sayfa açılacak orda dosya ekle butonu var ona tıkla dosyaları seç çıkar ona tıkla bilgisayardan fotoyu seç orda sonra apload files a tıkla yükleme bitince alta atar resmi içeriği ekle de oldu bitti
ay anladınmı
biz de iyiyiz kızımla birlikte biraz halsizlik var bugün bende kızım da iyi göbek attırıyor bana napsın iyicene fırıldak oldu maşallah
bakıym bakalım hemen
olmuyo yuklemıyo resmı nasıl olacak
ay ya büyüdü kuzular ne güzelll allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
canıım onu doktorumda dedi doğumu iznini erken başlatırıız dedi ama bebek geç doğarsa 8 hafataya kadar doğmazsa diye düşünyrm:26::26: ben istifa etmeden çıkış yapamazlar yaparlarsa tazm vericekler cnm bnm istfamı bekliyrlar izin btimi:26:bence tatlım doktor doğum iznini 1 hafta önceden yazsın benimkide 5 gün erken yazılacak bi sorun olmuyormuş o şekilde yapki sonra ssk dan filan paranı alırken sıkıntı yaratmasınlar doğum iznin bitincede bi kaç gün ssk yatıracaklar zaten dimi sana sonrada çıkışını yaparlar bence eşşeğini sağlam kazığa bağla izin raporunu rica et erken yazsın doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?