2011 Nisan Anneleri

ewet saçımı kestrdm uzamştı iiden kestrdim hafifledim geldim
ohhhh güle güle kullan tatlım saçlarını

amaaan cuma günüde insanın canı çalışmak bile istemiyor..ama napçan p.tesi günü bi beyannamenin son verilme günü bizde yetiştirmeye çalışıyoruz

benim canım hergün çalışmak istemiyo işin kötüsü cmt de çalışıyorum

nisaaaaaa yazdım tatlım sana görmedinmi
ücretsiz iznemi ayrılacaksın nasıl olacak o iş yoksa doğum iznine kadar rapormu alacaksın

sende hosgeldın canım
hoşbulduk cnmmm

hoşgeldin tatlımmmmmmm
32 haftaya kadar ücretsiz iznemi ayıracaklar seni ücret vereceklermi nasıl olacak o iş şu son maaşlara bile çok ihtiyacımız var o yüzden sordum

canımm haftaya çalışırım zaten doktorum 28 şubatta verecekti bunlar 1 hafta önce çık dyrlar o bir haftayı zaten ssk veryr rapor alırsam:26::26: kafam karıştı aslında iyi zaten sürünyrm yayınlarda görsen zorluyor beni ama karar veremedim doktor ne dyecek haklarımdan yararlanmam için kadroyu bekletrz dyrlar

ay gecmişi okuyamadım valla drek muhabbete grdm bende..ben aldım geceliklerimi lohusa tacımı bile aldım terlik falan almadım daha
güle güle kullan canm tek takımmı aldın bende aldım pijama gecelik sabahlık ama bir takım daha olsun dyrlar tac bulamadım sen hızlısın

canım bitane takım aldım gecelik sabhlık pijema takımı..bi tanede sadece gecelik aldm

bence tatlım doktor doğum iznini 1 hafta önceden yazsın benimkide 5 gün erken yazılacak bi sorun olmuyormuş o şekilde yapki sonra ssk dan filan paranı alırken sıkıntı yaratmasınlar doğum iznin bitincede bi kaç gün ssk yatıracaklar zaten dimi sana sonrada çıkışını yaparlar bence eşşeğini sağlam kazığa bağla izin raporunu rica et erken yazsın doktor

olmuyo yuklemıyo resmı nasıl olacak

kızımın yerinde ben bugün yerimden zor kalkar oldum hep uyumak istiyorum iyi ki çalışmıyorum şu anda
valla çalışanlara allah yardım etsin ben sabahları başımı kaldıramıyorum

canıım onu doktorumda dedi doğumu iznini erken başlatırıız dedi ama bebek geç doğarsa 8 hafataya kadar doğmazsa diye düşünyrm:26::26: ben istifa etmeden çıkış yapamazlar yaparlarsa tazm vericekler cnm bnm istfamı bekliyrlar izin btimi:26:

biz de iyiyiz kızımla birlikte biraz halsizlik var bugün bende kızım da iyi göbek attırıyor bana napsın iyicene fırıldak oldu maşallah

maşalllah prensesekeyfi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…