• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri :16::16::16:
hoşgeldin tatlımmmmm :16: :16::16:
:1::1:est. tatlım yaaa:1::1:ben kaşlarımı aldırmıyordum zaten ama bıyıklarımı her hafta alırdım..hamiş kaldığımdan beride onlar bi azaldı bi azaldı ne zmn aldığımı hatırlamıyorum

Selam tatlım hoşgeldinn:71:epey geç oldu ama işyerinde bende anca vakit buldum:1:

sıhatler olsun tatlım:128:

hoşgeldin tatlım , bi yandan azıcık atıştırıyorum canım sen nasılsın:56:

Allah kolaylık versin canım..sen daha fazla izne çıkmayı iple çekiyorsundur

nasılsın canım bi yaramazlık yok inş.

ben de zor uyanıyorum mecburen..ama h.sonu bol bol acısını çıkarıyorum:16:

ayy tatlım Beyaz masa gibisin 1::1:

sorma yaaa pazarları saymazsak 14 günüm kaldı ben böyle hesap yapıyom esteem didem böyle hesaplarsan gelmez o izin diyodu :1: :1:
yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışıyom tatlım buyrun beyaz masaya :52: :52: :52:

yapmışsın tatlımmmmm afferim sannnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
çok tatlı olmuş şekerlerin ay ben hala örüyorum süsleme işine geçemedik bi tane süslesem çekip fotosunu koycam inşallah

ama fotograf makınesınden cektıgımız yuklenmıyo.o daha guzel gorunuyodu.bu resmı bılgısayarın kamerasıyla cektık.kötu oldu goruntusu:1:

raporunda sıkıntımı oluyoki tatlım neden alamayasın

5 aydır ücretsiz izindeyim rapor tarihinden önce 120 günlük prim ödemesinin olmasının gerektiğini duydum rapor ücretinin alınabilmesi için araştırdım 2 arkadaşıma sordum ikisi de doğumdan önceki 1 yıl içinde 120 günlük prim olması gerektiğini söylediler o tabiiki var orada bir karışıklık oldu yani sen biliyor musun bu konu ile ilgili fikrin var mı?

sorma yaaa pazarları saymazsak 14 günüm kaldı ben böyle hesap yapıyom esteem didem böyle hesaplarsan gelmez o izin diyodu :1: :1:
yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışıyom tatlım buyrun beyaz masaya :52: :52: :52:

:60: canım ben sadece çalışacağım iş gününü hesaplıyorum , cumartesi pazarı geç, hastaneye gideceğim yarım günü düşüyorum, bir de yarım gün doktor ziyareti. kalıyor geriye 10 gün :61:
böyle kendimi motive ediyorum :60: :60: neyseki şubat 31 değil yaşasınn :65:

ama fotograf makınesınden cektıgımız yuklenmıyo.o daha guzel gorunuyodu.bu resmı bılgısayarın kamerasıyla cektık.kötu oldu goruntusu:1:

Fotoğraf makinesinle çektiğim fotoğrafları bende yükleyemiyorum canım...Boyutla ilgili sanırım yüklenmeyişi...Boyutunuda karıştırdım hep ama başaramadım...Bende cep telefonumla çekip yüklüyorum...

:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri :16::16::16:
Merhaba şekeeeer, hoşgeldin
ayy canımallah sizin gibi çalışanlara yardım etsin ben bir haftadır eşime yardım ediyorum evin işlerine yetişemez oldum :18:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiin..ev işlerimi ben zaten koyverdim gitti :1::1:
:52::52::1::1:
Olmuş tatlım ben görebiliyorumresmi ve çokda beğendim :16:

çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma:37:

olsun tatlım ne olduğu belli olduğu belli oluyo çokta kötü değil görüntü
çok güzel olmuş sağlıcakla dağıtırsın inşallah

5 aydır ücretsiz izindeyim rapor tarihinden önce 120 günlük prim ödemesinin olmasının gerektiğini duydum rapor ücretinin alınabilmesi için araştırdım 2 arkadaşıma sordum ikisi de doğumdan önceki 1 yıl içinde 120 günlük prim olması gerektiğini söylediler o tabiiki var orada bir karışıklık oldu yani sen biliyor musun bu konu ile ilgili fikrin var mı?
benim bildiğimde 1 yıl içerisinde olması lazım ama yinede daha iyi bilen birine sormak lazım kafam karıştı :26: :26: :26:

:60: canım ben sadece çalışacağım iş gününü hesaplıyorum , cumartesi pazarı geç, hastaneye gideceğim yarım günü düşüyorum, bir de yarım gün doktor ziyareti. kalıyor geriye 10 gün :61:
böyle kendimi motive ediyorum :60: :60: neyseki şubat 31 değil yaşasınn :65:

benim doktor muayenesi kalmadığı için onları düşmüyom :52: :52: :52: :52: :52: sadecepazarlarım kaldı allahtan 31 değil yaaa

çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma:37:

canım ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. inşallah da öyle olur çünkü bebişle daha uzun vakit geçirmem için dayanmam şart.bir de düşün ben hergün izmir-manisa gidip geliyorum ama napalım mecbur

Back
X