- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.261
kızlaaaaaaar bakın yaptık galıba herkes baksın buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlımmmmm:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri![]()
est. tatlım yaaa
ben kaşlarımı aldırmıyordum zaten ama bıyıklarımı her hafta alırdım..hamiş kaldığımdan beride onlar bi azaldı bi azaldı ne zmn aldığımı hatırlamıyorum
Selam tatlım hoşgeldinnepey geç oldu ama işyerinde bende anca vakit buldum
sıhatler olsun tatlım:128:
hoşgeldin tatlım , bi yandan azıcık atıştırıyorum canım sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım..sen daha fazla izne çıkmayı iple çekiyorsundur
nasılsın canım bi yaramazlık yok inş.
ben de zor uyanıyorum mecburen..ama h.sonu bol bol acısını çıkarıyorum
ayy tatlım Beyaz masa gibisin 1:![]()
kızlaaaaaaar bakın yaptık galıba herkes baksın buraya
hoşgeldin tatlımmmmm![]()
![]()
yapmışsın tatlımmmmm afferim sannnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
çok tatlı olmuş şekerlerin ay ben hala örüyorum süsleme işine geçemedik bi tane süslesem çekip fotosunu koycam inşallah
nasıl yapyosun ben yapamadım hala
raporunda sıkıntımı oluyoki tatlım neden alamayasın
sorma yaaa pazarları saymazsak 14 günüm kaldı ben böyle hesap yapıyom esteem didem böyle hesaplarsan gelmez o izin diyodu![]()
![]()
yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışıyom tatlım buyrun beyaz masaya![]()
![]()
![]()
ama fotograf makınesınden cektıgımız yuklenmıyo.o daha guzel gorunuyodu.bu resmı bılgısayarın kamerasıyla cektık.kötu oldu goruntusu![]()
Merhaba şekeeeer, hoşgeldin:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri![]()
Amiiiiiiiiiiiiiiiiin..ev işlerimi ben zaten koyverdim gittiayy canımallah sizin gibi çalışanlara yardım etsin ben bir haftadır eşime yardım ediyorum evin işlerine yetişemez oldum :18:
sorma yaaa pazarları saymazsak 14 günüm kaldı ben böyle hesap yapıyom esteem didem böyle hesaplarsan gelmez o izin diyodu![]()
![]()
yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışıyom tatlım buyrun beyaz masaya![]()
![]()
![]()
Olmuş tatlım ben görebiliyorumresmi ve çokda beğendim
ama fotograf makınesınden cektıgımız yuklenmıyo.o daha guzel gorunuyodu.bu resmı bılgısayarın kamerasıyla cektık.kötu oldu goruntusu![]()
çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma![]()
benim bildiğimde 1 yıl içerisinde olması lazım ama yinede daha iyi bilen birine sormak lazım kafam karıştı :26: :26: :26:5 aydır ücretsiz izindeyim rapor tarihinden önce 120 günlük prim ödemesinin olmasının gerektiğini duydum rapor ücretinin alınabilmesi için araştırdım 2 arkadaşıma sordum ikisi de doğumdan önceki 1 yıl içinde 120 günlük prim olması gerektiğini söylediler o tabiiki var orada bir karışıklık oldu yani sen biliyor musun bu konu ile ilgili fikrin var mı?
canım ben sadece çalışacağım iş gününü hesaplıyorum , cumartesi pazarı geç, hastaneye gideceğim yarım günü düşüyorum, bir de yarım gün doktor ziyareti. kalıyor geriye 10 gün
böyle kendimi motive ediyorum![]()
neyseki şubat 31 değil yaşasınn
![]()
çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma![]()