2011 Nisan Anneleri

ben bıraz cıkayım kızlar gozlerımı dınlendıreyım.çoktandır buradayım.gozlerım sulandı artık.sıze doyum olmuyor zaten.duramıyorum buraya gırmeyınce.çok sevıyorum hepınızız.şımdılık hoscakalın.

Son düzenleme:
sen nasılsın nisacım?
dikkat et aysucum artık iice ağırlaştık bende iyiyim ama çok yorgunum iş ev çok yoruyr beni dayanamıyorum izne erken çıkıcam galiba:26:

NİSA_86 ben usg göre hesaplıyorum...Ne olur ne olmaz...Zaten topiklerdede gördüğüm kadarıyla bebişler sabırsızlar...

haklısın canım benimde usgde 2 hafta errken çıkıyor bende hazırlıklı olayım doktor gelmez dedi ama gven olmaz bnmki sürekli dönükte başı korkmuyr değilim erken gelicek dye

oo maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin :13:

sen yine yükleyebilirsen net olarakta görmek isterim:13:

Hoşgeldin aysu , oooh mamaları yedin geldin dimi

hoşbulduk cnm
yok valla yiyemedim tatlım yaaa.boğazlarımdan geçmiyo hiç bişi.bebek gibi besleniyorum kaç gündür.mısır gevreği yiyorum sadece oda yarım saat sütte bekletiyorumki iice yumuşasın diye.

çalışmak gerçekten zor olsa gerek hamileyken.
erken iznin onursa çok iyi olur senin için.hadi şimdiden gözünaydın cnm.

kızlar durun ayol ne dogurması.daha beklesınler o mınıkler ıcerde.hele benımkı daha otuza bıle gırmedı.ama allah korusun kızlar.
canımmm inş. beklerler ama diğer topiklerde bekleyen az çabucak büyüsünler

bizde seni

kızlar ben çıkıyorum bir sürü ütüm var.özellikle nevresimlerimi ütüliyimki doğumda serilicekler hazır olsunlar.
görüşürüzz

herkes kaybolmuş diyecektim salak kafam yazılanları okudum herkes veda etmiş , hiçaklıma gelmiyor aşağıya bakmak kızlay iyi akşamlar ne var ne yok iyimisiniz?

iyi akşamlar hepinize.
netim bozuktu iki gündür giremedim neyseki düzeldi.
ayy kızlarr ben iyice ağırlaştım yaa...
artık dışarda gezmek falan bana eziyet gibi...

evet cnm büyüyorlar
ayağını fln bi dayıyo zıplatıyo artık bni.
gecede uykularım kaçtıı
daralıyorum ççoookkk
hayırlsııyla bi kurtulsakkk artık dimi.

bu akşam hanımın çiftliği ve feriha var..
bende onlara bakıyorum
bi yandanda yazıyorumm

benim kçizgi film izleyince bakamadım televizyona ne var ne yok diye aslında bende ferihayı izliyordum bi açtırmayı deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…