- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.381
kızlar biz geldikkk
NİSA_86 ben usg göre hesaplıyorum...Ne olur ne olmaz...Zaten topiklerdede gördüğüm kadarıyla bebişler sabırsızlar...
oo maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin :13:35 yaşındayım canım
sen yine yükleyebilirsen net olarakta görmek isterim:13:yok yukleyemedık canım.aslında fotograf makınesındekıler daha guzeldı.canlı renkler falan.olmadı bı turlu
Hoşgeldin aysu , oooh mamaları yedin geldin dimisen nasılsın nisacım?
dikkat et aysucum artık iice ağırlaştık bende iyiyim ama çok yorgunum iş ev çok yoruyr beni dayanamıyorumsen nasılsın nisacım?
NİSA_86 ben usg göre hesaplıyorum...Ne olur ne olmaz...Zaten topiklerdede gördüğüm kadarıyla bebişler sabırsızlar...
oo maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin :13:
sen yine yükleyebilirsen net olarakta görmek isterim:13:
Hoşgeldin aysu , oooh mamaları yedin geldin dimi
dikkat et aysucum artık iice ağırlaştık bende iyiyim ama çok yorgunum iş ev çok yoruyr beni dayanamıyorumizne erken çıkıcam galiba:26:
haklısın canım benimde usgde 2 hafta errken çıkıyor bende hazırlıklı olayım doktor gelmez dedi ama gven olmaz bnmki sürekli dönükte başı korkmuyr değilim erken gelicek dye
kızlar durun ayol ne dogurması.daha beklesınler o mınıkler ıcerde.hele benımkı daha otuza bıle gırmedı.ama allah korusun kızlar.
canımmm inş. beklerler ama diğer topiklerde bekleyen az çabucak büyüsünlerkızlar durun ayol ne dogurması.daha beklesınler o mınıkler ıcerde.hele benımkı daha otuza bıle gırmedı.ama allah korusun kızlar.
ben bıraz cıkayım kızlar gozlerımı dınlendıreyım.çoktandır buradayım.gozlerım sulandı artık.sıze doyum olmuyor zaten.duramıyorum buraya gırmeyınce.çok sevıyorum hepınızız.şımdılık hoscakalın.
iyi akşamlar hepinize.
netim bozuktu iki gündür giremedim neyseki düzeldi.
ayy kızlarr ben iyice ağırlaştım yaa...
artık dışarda gezmek falan bana eziyet gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?