2011 Nisan Anneleri

hosbulduk cnm kalk bir bardak birazcik soguk cok degil ama su ic belki iyi gelir..

çocutum arada dayanıyo bana....adamında kuru öksürüğü varo batıyo resmen sinir oluyorum... yatmaya gittide rahatladım... arızaya bağladım ya... :26: bide maç izliyodu kafam kaldırmıyo resmen...tv açmam ben çünkü

canim bizim kocisle onceki halimizi biliyodunuz.valla benim kocnin simdi agzi var dili yok.ben ne dersem onu yapiyor.artik ise aksam 4 te gidiyor.gunduzleride beni gezdiriyor.kendi tarafindan kimseyye uymuyo artik.kendide bazi seylerin farkina vardi sanirim.bu aralar tartismamiz olursa benim cazgirligimdan oluyordur yani.

aman maşallah diyelim..nazar değmesin cnm....

dilini IsIr canim nazar deydirme kendi kendinehe söyle hersey yoluna girmis sevindim sizin adiniza

almancada kesin ü harfi olmadigi icin ue yazicaklar.. kizim birine harf harf ismini yazdirmak zorunda oldugunda [ e,üpsilon,el,u,e,el ]diye yazdirmak zorunda kalicak( biraz ugrasmali..

dilini IsIr canim nazar deydirme kendi kendinehe söyle hersey yoluna girmis sevindim sizin adiniza

iyi niyetten anlamayan insanlara edepsizlik yapmak lazimmis.simdi benim kafamda rahat.kocamlada aram iyi.kosemden seyrediyorum vala.onlar dertlerine yansinlar.hem ogullarindan oldular.hemde tek erkek cocuklarinin oglunu goremiycekler.oh oh.valla esim hic yapmazdi bunu yani.ayda sadece bir defa kizima para gonderirdi turkiyeye.bu ay iki defa gonderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…