- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.421
hu huu asagidakiler uyudunuz mu
slm kizlar.nasilsiniz.size bisiy soliyim ama gulmeyin sakin.ya esim cocuga memati ismini vercekmis.ciddi ciddi herkesede soluyor ismi memati diye.adam takmis bu memtaiye ya.
hoşgeldiniz cnm... b darlık var bende...sıcak başmış vaziyette bi gerginlik oldu 310 dakkadır sebebini bilmiyorum...ruhum daralıyo resmen
hosbulduk cnm kalk bir bardak birazcik soguk cok degil ama su ic belki iyi gelir..
çocutum arada dayanıyo bana....adamında kuru öksürüğü varo batıyo resmen sinir oluyorum... yatmaya gittide rahatladım... arızaya bağladım ya... :26: bide maç izliyodu kafam kaldırmıyo resmen...tv açmam ben çünkü
anlasildi dünüs sana batan kocisti:))) o gitti rahatladin bak
selam kizlar bizde geldik kizimla
dünü$ bizim kizin ismi hakkinda karar veremiyoruz nisa olcakti ya vazgeciyoz gibi ipek ve eylül isimleride eklendi listeye kararsiz kaldik yaa ipege yogunlastik simdide
dünü$ bizim kizin ismi hakkinda karar veremiyoruz nisa olcakti ya vazgeciyoz gibi ipek ve eylül isimleride eklendi listeye kararsiz kaldik yaa ipege yogunlastik simdide
hosgeldin canm.ferihayi izliyodum yeni bitti.
çocutum arada dayanıyo bana....adamında kuru öksürüğü varo batıyo resmen sinir oluyorum... yatmaya gittide rahatladım... arızaya bağladım ya... :26: bide maç izliyodu kafam kaldırmıyo resmen...tv açmam ben çünkü
canim bizim kocisle onceki halimizi biliyodunuz.valla benim kocnin simdi agzi var dili yok.ben ne dersem onu yapiyor.artik ise aksam 4 te gidiyor.gunduzleride beni gezdiriyor.kendi tarafindan kimseyye uymuyo artik.kendide bazi seylerin farkina vardi sanirim.bu aralar tartismamiz olursa benim cazgirligimdan oluyordur yani.
eylül güzel... şık bi isim bencede.
canim bizim kocisle onceki halimizi biliyodunuz.valla benim kocnin simdi agzi var dili yok.ben ne dersem onu yapiyor.artik ise aksam 4 te gidiyor.gunduzleride beni gezdiriyor.kendi tarafindan kimseyye uymuyo artik.kendide bazi seylerin farkina vardi sanirim.bu aralar tartismamiz olursa benim cazgirligimdan oluyordur yani.
almancada kesin ü harfi olmadigi icin ue yazicaklar.. kizim birine harf harf ismini yazdirmak zorunda oldugunda [ e,üpsilon,el,u,e,el ]diye yazdirmak zorunda kalicak( biraz ugrasmali..
dilini IsIr canim nazar deydirme kendi kendinehe söyle hersey yoluna girmis sevindim sizin adiniza
aman maşallah diyelim..nazar değmesin cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?