2011 Nisan Anneleri

1.200-1.500 cvarında olan bebek arabaso concorde neo.. istediğim model... eşim salı günü iriyle görüşecek.. 850 dedi ama 650 nakit verirse alıcaz..temiz diyo kusuru yokmuş çok az kullanılmış ama..eşim bakıcam baya kontrol edicek hayırlısıyla alıcak...

canim araba guzelmis.ins.dediginiz fiyata birakirlar.hem hic kullanilmamisa benziyor.gayet yeni duruyor.

bebem bu int resmi o arabanın resimleri değil... hayırlısı olsun... veriyo istediğmiz fiyata kabul etti..eşim bi kontrol edicek işte.. iyiyse alıcaz..

canim benim icin artik alisverise cikmak bir eziyet oldu resmen bebek cok asagiya vuruyo cok canim aciyo doktorumda yatak istirahati verdi birde ilk zaman icin gerekli seyler zaten almistim ve oglumdan kalma var hepsi renkleri ayirdim mavi harici cogu seyi kullanicam zaten onlari bir güzel yikayip ütüleyip yerlestirdim.gerekli birsey de olursa dogumdan sonra alirim.diger evdekileride yeni olmadigi icin eklemedim.
skorpion sen yeni cici eklemz oldun.tamamladinmi herseyini.

bende kiyafet almayi biraktim artik.zaten aldigimin cogu 0.aydan 12.aya kadar olanlardi.gecen bi saydim 60 a yakin citcitli bady ve tulum almisim.birde amerikalilar bu hafta aldiklarini vericeklermis.onlara gore eksik bisey kalmissa tammalarim diye dusundum.alirsam eger kizkardesim yeni dogum yapti.abla bol bol penye battaniye al diyor.cok kullaniliyomus.ben 4 tane almistim penye bataniye.2 tane daha alim dioyrum.3 tanede yunlu battaniye almistim.bakalim arti.

hoşgeldin cnmcım... iyiyiz biz çok şükür.... sen nasılsın cn

sağol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum..ama hep aklımda bebeğim..10 gün bu şekilde nasıl geçecek bilmem..
bugün sağlık ocağından arayıp konrole çağırdılar..normalde 23 şubatta gidecektim..okullar açılmadan hemşire kontrol etmek istemiş..tansiyonumu ölçtü ve herzamanki gibi düşük çıktı..zaten ayakta kalınca hep başım dönüyo..kilom normal..bebeğin kalp atışlarını dinledi çok güzel dedi
emzirme konusunda baya bilgi verdi..bilmediğim şeyleri öğrendim baya faydalı oldu..bebek tutuşunu gösterdi..memenin sadece ucunu değil etrafındaki kahverengi halkayı da bebeğin ağzına vermek gerekiyormuş..bu şekilde beyin algılayıp süt üretimi fazlalaşırmış..hemde göğüs uçları yara olmazmış..bir de sütün bol olması için kuru incir ısıgan otu ve bazı çaylar varmış bunları tüketince süt çoğalırmış..tabi birde hamilelikte olduğu gibi 2-3 litre su tüketmek gerekiyormuş..gibi bir takım bilgiler verdi..sizle de paylaşayım dedim..çok sık emzirmek gerekiyormuş..göğüslerde süt kalmayacakmış..o zaman süt azalırmış..sağmak gerekiyormuş..sanırım süt sağma makinası gerekli esracım..ben sağamamıştım çok acımıştı..gerçi ben çok sık emzirirdim..bi problemim olmamı ama..işte böyle..siz neler yaptınız bugün..

Aynı şeyler bende de var, elektrik süpürgesi ile salonu çok zor aldım..Hemen karnımın altında kasılma başlıyor..Ağrı oluyor bende oturuyorum..Büyüdü diye bebiş oynadığı zaman karnımın içi acıyor..Az kaldı vallahi:18:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…