- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.441
ya kizlar sizdede oluyormu.bende bel agrisi,ve karnimda gun icinde giren sancilar oluyor.ozellikle bu hafta artti.
ya kizlar sizdede oluyormu.bende bel agrisi,ve karnimda gun icinde giren sancilar oluyor.ozellikle bu hafta artti.
canim ben yemek yaptiktan sonra belim agriyo uzun kalamiyorum ayakta..karnimin icindede bazen aciyo bebek büyüdügü icin olsa gerek agri yada sanci degilde aciyo resmen
1.200-1.500 cvarında olan bebek arabaso concorde neo.. istediğim model... eşim salı günü iriyle görüşecek.. 850 dedi ama 650 nakit verirse alıcaz..temiz diyo kusuru yokmuş çok az kullanılmış ama..eşim bakıcam baya kontrol edicek hayırlısıyla alıcak...
canim benmki resmen adet sancisi.doktora gittigimizde bi soracam bakalim.
bebem bu int resmi o arabanın resimleri değil... hayırlısı olsun... veriyo istediğmiz fiyata kabul etti..eşim bi kontrol edicek işte.. iyiyse alıcaz..
iyi geceler..bi bakayım dedim..neler yapıyosunuz..
skorpion sen yeni cici eklemz oldun.tamamladinmi herseyini.
bebem bu int resmi o arabanın resimleri değil... hayırlısı olsun... veriyo istediğmiz fiyata kabul etti..eşim bi kontrol edicek işte.. iyiyse alıcaz..
canim benim icin artik alisverise cikmak bir eziyet oldu resmen bebek cok asagiya vuruyo cok canim aciyo doktorumda yatak istirahati verdi birde ilk zaman icin gerekli seyler zaten almistim ve oglumdan kalma var hepsi renkleri ayirdim mavi harici cogu seyi kullanicam zaten onlari bir güzel yikayip ütüleyip yerlestirdim.gerekli birsey de olursa dogumdan sonra alirim.diger evdekileride yeni olmadigi icin eklemedim.
hoşgeldin cnmcım... iyiyiz biz çok şükür.... sen nasılsın cn
hosgelmissin:92:
canim benim icin artik alisverise cikmak bir eziyet oldu resmen bebek cok asagiya vuruyo cok canim aciyo doktorumda yatak istirahati verdi birde ilk zaman icin gerekli seyler zaten almistim ve oglumdan kalma var hepsi renkleri ayirdim mavi harici cogu seyi kullanicam zaten onlari bir güzel yikayip ütüleyip yerlestirdim.gerekli birsey de olursa dogumdan sonra alirim.diger evdekileride yeni olmadigi icin eklemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?