2011 Nisan Anneleri

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..Alırsanız güle güle kullanın canım..

sağol cnm... vallahi hiç sorun değil sıfırda alırım arabayı ana kucağını... hoş kayınpederime aldırırım babam aldı ana kucağını zati.. sıfır fiyatınıda verdirirdim ama gerçekten temizse ne gerek var diyorum..ona vereceğim parayı farklı yerde harcarım yerim vs vs... yoksa ilk defa 2. el ürün aldık ve tertemiz... arabamızıda ona güvenerek bakıcaz aynı semtte olmasa bakma imkanı olmasa şansa atmayız zati..hayırlısı olsun

benim ilk cocuktan olunca hersey eksik cok az oluyo.ee bebek arabamiz var,araba koltugu var,anakucagimiz,sepetimiz ayrica hastanede olan tarzda bebekleri koyduklari yataktan var yattigim yerden sürekli bebegi görebiliyorum yani plastik camdan e$im yapti meslegide tahta isleri kurunca resmini koyarim her beden bady miz var oglandan kalma,battaniye desen hepsi yepyeni duruyo pembede azcok birsey aldim nasilsa doguncada her hafta alisverise cikicaz eksik olursada alicam iste ne eksikse pek eksik yok

Ne güzel maşallah..Bizde alacak kimse de yok aldıralım..Bütün masrafı biz yaptık..Şimdi doğum parasına hazırlanıyoruz..3 milyarcık

ikiz bebeği olan arkadaşa annesi çay karışımı hazırlamış aktarda baya bilgili birisi...fazla almış bana verdi sağlsun... günde 3 defa içmek erekiyomuş etkisi çok olmuş... sağma mak lazımsa o anda alırız cnm... şimdiden onu almak istemiyorum açıkcası..kaynanam herşeyi aldı... ama buna biraz karşı o yüzden ısrar etmedim ben alırım ma olmaz...od hem fikir yoksa gerekliliği için..eğer fazla olursa sağmak gerekiyomuş vs ateş yaparmış...inş fazla olurda sağarız az olup derdine düşmektense...bilgilendirdiğin için sağol cnm.bu meme ucu değil geniş olarak kvraması gerektiğini bilmiyordum

skorpion sen bebek sekeri konusunu naptin.burda oyle bisey yok.satan bi yerde yok.internet sitelerine baktim ama bulamadim.burda bi akrabamiz felan yok ziyerete gelicek olan.napacami sasirdim.ne bilim en azindan evde bulunsa iyi olurdu.ama bulamadim valla.

sueylül eline sağlık,afiyet olsun...

Bir şey soracağım bebeğim tv izliyorum..Hep çocukları 5 - 6 tane,ben genelde yurtdışındaki ailelerin daha az çocukları oluyor diye düşünüyordum..Her çocuk için aileye para veriyorlar mı?

Polyanna moralin düzelmiş,geçen yazdıklarını okudum..Senin adına çok sevindim

canım 2. gittiğim doktorum biraz beni rahatlattı..çok ciddi bir poblem yok dedi ama yine de birazcık su var dedi..10 gün sonra tekrar gidicem..gece gündüz dua ediyorum yavrum için..10 gün sonra bakalım neler duyucam inşallah güzel haberler alırım..hala içim tam rahat değil canım..herşey normal lafını bi duysam..

bugün yetişemedim cnm..bi kızı hast yatırmışlardı 5-6 hafta tutucaklarmış bebeğim tv de sebebi neydi..erken doğum riskimi vardı... kaç haftalık baktınma ona bugün... gecedi sanırım

onu ben de bilmiyordum..üstelik meme ucunu verirsen bebek emerken hava da alıyo ve bu da gaz yapıyo bebekte ve işte o gazı çıkarmakta bi problem..stresli annelerin bebeği dünyaya gelince çok gazlı olurlarmış galiba benimki de çok gazlı olacak..yavrum iyi olsunda aman gazlı olsun razıyım ya..

Ben iyi sonuçlar alacağına eminim..İçini ferah tut lütfen..

burdada öyle birsey yok malesef bende türkiyeden ismarladim postayla gelicek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…