- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.461
hosgeldin canim.nasilsin.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..Alırsanız güle güle kullanın canım..
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum..sen nasılsın..
bende kiyafet almayi biraktim artik.zaten aldigimin cogu 0.aydan 12.aya kadar olanlardi.gecen bi saydim 60 a yakin citcitli bady ve tulum almisim.birde amerikalilar bu hafta aldiklarini vericeklermis.onlara gore eksik bisey kalmissa tammalarim diye dusundum.alirsam eger kizkardesim yeni dogum yapti.abla bol bol penye battaniye al diyor.cok kullaniliyomus.ben 4 tane almistim penye bataniye.2 tane daha alim dioyrum.3 tanede yunlu battaniye almistim.bakalim arti.
1. skorpion
2. polyanna+
3. esrayagmur
4. karamel86
5. sueylul
hepinize iyi geceler kızlar..
1. skorpion
2. polyanna+
3. esrayagmur
4. karamel86
5. sueylul
sağol cnm... vallahi hiç sorun değil sıfırda alırım arabayı ana kucağını... hoş kayınpederime aldırırım babam aldı ana kucağını zati.. sıfır fiyatınıda verdirirdim ama gerçekten temizse ne gerek var diyorum..ona vereceğim parayı farklı yerde harcarım yerim vs vs... yoksa ilk defa 2. el ürün aldık ve tertemiz... arabamızıda ona güvenerek bakıcaz aynı semtte olmasa bakma imkanı olmasa şansa atmayız zati..hayırlısı olsun
saol canim.iyiyim.bi tarftanda yemekle ugrasiyorum.sizede yaziyorum.
sağol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum..ama hep aklımda bebeğim..10 gün bu şekilde nasıl geçecek bilmem..
bugün sağlık ocağından arayıp konrole çağırdılar..normalde 23 şubatta gidecektim..okullar açılmadan hemşire kontrol etmek istemiş..tansiyonumu ölçtü ve herzamanki gibi düşük çıktı..zaten ayakta kalınca hep başım dönüyo..kilom normal..bebeğin kalp atışlarını dinledi çok güzel dedi
emzirme konusunda baya bilgi verdi..bilmediğim şeyleri öğrendim baya faydalı oldu..bebek tutuşunu gösterdi..memenin sadece ucunu değil etrafındaki kahverengi halkayı da bebeğin ağzına vermek gerekiyormuş..bu şekilde beyin algılayıp süt üretimi fazlalaşırmış..hemde göğüs uçları yara olmazmış..bir de sütün bol olması için kuru incir ısıgan otu ve bazı çaylar varmış bunları tüketince süt çoğalırmış..tabi birde hamilelikte olduğu gibi 2-3 litre su tüketmek gerekiyormuş..gibi bir takım bilgiler verdi..sizle de paylaşayım dedim..çok sık emzirmek gerekiyormuş..göğüslerde süt kalmayacakmış..o zaman süt azalırmış..sağmak gerekiyormuş..sanırım süt sağma makinası gerekli esracım..ben sağamamıştım çok acımıştı..gerçi ben çok sık emzirirdim..bi problemim olmamı ama..işte böyle..siz neler yaptınız bugün..
Polyanna moralin düzelmiş,geçen yazdıklarını okudum..Senin adına çok sevindim
hoşbulduk canım nasılsın..
1. skorpion
2. polyanna+
3. esrayagmur
4. karamel86
5. sueylul
sueylül eline sağlık,afiyet olsun...
Bir şey soracağım bebeğim tv izliyorum..Hep çocukları 5 - 6 tane,ben genelde yurtdışındaki ailelerin daha az çocukları oluyor diye düşünüyordum..Her çocuk için aileye para veriyorlar mı?
ikiz bebeği olan arkadaşa annesi çay karışımı hazırlamış aktarda baya bilgili birisi...fazla almış bana verdi sağlsun... günde 3 defa içmek erekiyomuş etkisi çok olmuş... sağma mak lazımsa o anda alırız cnm... şimdiden onu almak istemiyorum açıkcası..kaynanam herşeyi aldı... ama buna biraz karşı o yüzden ısrar etmedim ben alırım ma olmaz...od hem fikir yoksa gerekliliği için..eğer fazla olursa sağmak gerekiyomuş vs ateş yaparmış...inş fazla olurda sağarız az olup derdine düşmektense...bilgilendirdiğin için sağol cnm.bu meme ucu değil geniş olarak kvraması gerektiğini bilmiyordum
canım 2. gittiğim doktorum biraz beni rahatlattı..çok ciddi bir poblem yok dedi ama yine de birazcık su var dedi..10 gün sonra tekrar gidicem..gece gündüz dua ediyorum yavrum için..10 gün sonra bakalım neler duyucam inşallah güzel haberler alırım..hala içim tam rahat değil canım..herşey normal lafını bi duysam..
skorpion sen bebek sekeri konusunu naptin.burda oyle bisey yok.satan bi yerde yok.internet sitelerine baktim ama bulamadim.burda bi akrabamiz felan yok ziyerete gelicek olan.napacami sasirdim.ne bilim en azindan evde bulunsa iyi olurdu.ama bulamadim valla.
Ben iyi sonuçlar alacağına eminim..İçini ferah tut lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?