- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.521
günaydın canım nasılsın:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım nasılsın:))
iyiyiz canım ,işe geldik kahvaltımızı yaptık,biraz çene çaldık arkadaşla birazda sizinle çene çalayım dedim:)Cumartesi iş olmuyor boşu boşuna geliyoruz işte![]()
ayy evet canım hakslın cumartesileri öyle oluyor.. bnm oğlanda cosmus durumda ayy dün gece hiç durmadı bugünde öyle oynasıp duruyor:))) dün çok işim var hiç oturmadım oda hiç oynamadı uyudu heraldde şimd uyanık:))
bende dün gece ayaklarımın bacaklarımın ağrısından uyuyamadım,yatakta uzun süre kıvrandım.
Gözlerimden uyku akıyordu,kendi kendime diyorum az sonra uyuyakalıcam ağrı aklıma bile gelmeyecek.Öyle de oldu uzun süre kıvrandıktan sonra uyuyakalmışım.Bizimkide coşmuş durumda şuanda tabii yemeğini yedi,suyunuda içti paşa şimdi keyif zamanı![]()
aynen ölye şaka maka nasıl büyüdüler yaa:) neyse canım ben kacıyorum küçük beyin odası gelcekte hazırlıklar var:) onlara kosusturuyorum 3 4 gündür.. cok öpüyorm sizlerii:))
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gerçi şerifemden başka kimsede yok ya neyse
günaydın tatlım hoşgeldinnnnGünaydın tatlişkolar..........
Yetmiyo muyum şekerim![]()
günaydın nisan anneleri bebişler
![]()
günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
hoşbuldukkk canım izin günüm bugündü dün erkenden uyudum kaç saattir uyumuşuz ancak kendimize geldiksen nasılsın nasıl gidiyor canımmm
ohhh ne güzel keyif yapmışsın tatlımmmmm
bende napıym işyerindeyim sıkkın sıkkın oturuyorum şu cmt çalışmak çok zor geliyo ya
günaydın nisan anneleri bebişler
![]()
ay evet tatlımmm kutlama yapalımaz kaldııı canım benim bende yarın çalışcam bana da pazar çalışmak çok zor geliyor2 haftamız kaldı kutlama yapalım didem
![]()
gunaydın fıstıklar nasılsınız bakalım![]()