• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

biz izleyemiyoz sen izle anlatırsın bize

tamam canım şuana kadar giysiler 30da bitkisel ürünlerle makine yada elde yıkansın bebeğe götürecekler için hast ile görüşün çıkarkenmuhakkak kalın tulum ve üzerini sarın hava iide olsa bebek ısıya uyum sağlayamayabilir dedi reklama gitti:27::27::27:

amannn bende açtım izliyom patronda karşımda ama boşver seside kısdım azcıkta müzik açtım ikisi birbirine karışıyo :1: :1: :1:

günaydın kızlar

2 de doktor randevumuz var. bize dua edin

Hayırlı haberlerle dönersin canım inşallah.

Of kızlar ben artık zorlanmaya başladım yaa :( Ya artık dışarı çıkmaya gelmiyo, çok ayakta kalmasam da halim dermanım kalmıyor.Dün bi çıktım, eve geldiğimde ölü gibiydim.21.30 da uyumuşum, sabah da 10 gibi kalktım.Ama halaa perişan haldeyim.Kolumu zor kaldırıyorum.Daha 2 ay var ne olcak bu böyle bilmem.:43: Eşime de dedim artık bebişin eksiklerini tamamen bitirelim benim halim dermanım kalmaz son ay dışarı çıkmaya. Resmen çöktüm......

amannn bende açtım izliyom patronda karşımda ama boşver seside kısdım azcıkta müzik açtım ikisi birbirine karışıyo :1: :1: :1:

ilahi didem:1::1::1: adamda bilgilensinnn

Of kızlar ben artık zorlanmaya başladım yaa :( Ya artık dışarı çıkmaya gelmiyo, çok ayakta kalmasam da halim dermanım kalmıyor.Dün bi çıktım, eve geldiğimde ölü gibiydim.21.30 da uyumuşum, sabah da 10 gibi kalktım.Ama halaa perişan haldeyim.Kolumu zor kaldırıyorum.Daha 2 ay var ne olcak bu böyle bilmem.:43: Eşime de dedim artık bebişin eksiklerini tamamen bitirelim benim halim dermanım kalmaz son ay dışarı çıkmaya. Resmen çöktüm......

canım bende sen gibiyim 9da uyudum 10da kalktım yorgunluk diz boyu:17::17: boşuna demiyorlarmış tecrübeliler bol bol uyuyun dinlenin diye bu arada kesinlikle alışverişi son ana bırakmamak gerekiyor:31:

ilahi didem:1::1::1: adamda bilgilensinnn

canım bende sen gibiyim 9da uyudum 10da kalktım yorgunluk diz boyu:17::17: boşuna demiyorlarmış tecrübeliler bol bol uyuyun dinlenin diye bu arada kesinlikle alışverişi son ana bırakmamak gerekiyor:31:

aaa dimi bencillik ettim şimdi olmadı sesi açam ben adamda öğrensin :52: :52: :52: :52:

tatlım bendede aynı sorun var bide bacaklarım uyuşuyo kasıklarım sancıyo biraz fazla yürüyünce allah yardımcımız olsun valla

Kızlar şubat annelerine misafir olayım dedim,şu bizim avio çantalarımız orda da yok satmaya başlamış ama biz erken davranmışız onlara kalmamış.

:119: :119: :119: Günaydın hatunlar... :119: :119: :119:

günaydınn canım geç oldu :16::16::16:

Kızlar şubat annelerine misafir olayım dedim,şu bizim avio çantalarımız orda da yok satmaya başlamış ama biz erken davranmışız onlara kalmamış.
sayende esteemcim valla hepimiz aldık nerdeyse:27::27:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım sabah sabah iyi kaynatmışsınız.

günaydın canım hoşgeldin

ben super yorgun ve bitkinim hic ayaga kalkacak halim yok inanin teyzemin esi vefaat etti 3gun once gelen gidenin hatti hesabi yok yemek bi taraftan temizlik bi taraftan bussuru cocuk var ailede onlara ben bakayim yemekle bulasikla siz ugrasin dedim o da daha yorucu cocuklar hasta biri daha yeni dogdu yazik annesinin sutu gelmiyor uzuntuden mama takviyesi yapiyoruz bebisimizde alisamadi mamaya galiba oyle huzursuz yani anliyacaginiz cok kotu bi durumdayiz 10gun cenaze evinde kuran okunurmus 3gun oldu rabbim hepimize guc versin alnimizin akiyla bitiririz insallah sizde dualarinizi eksik etmeyin tatlislar :43::43::43::43::43::43:

Back
X