• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Ne kaynatıyonuz kızlarrrrrrrrr
ben işte olmanın bunalımını yaşıyorum offf offfffffff evde yatanlar kıymetini bilin yatın yuvarlanın oturun geri yatın yuvarlanın :24: :24: :24: :24:

selam kızlarrrrr3-4 gündür geremediğim için şöyle bi geçmişi okuyayım dedim ama nerdee o kadar çok sayfa birikmiş ki bişeycikler okuyamadan geldim inş.herşey yolundadır ve herkes iyidir bebeişlerimiz sağlıklıdır inş. dün dr.gittik kızımızı görmeye prensesim gayet sağlıklı:nazar:bi problemimiz yok herşeyimiz normal dedi dr.:nazar:15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bu arada kızımız 1600 gr.olmuş tam :nazar::nazar::nazar:rabbim sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.

selam kızlarrrrr3-4 gündür geremediğim için şöyle bi geçmişi okuyayım dedim ama nerdee o kadar çok sayfa birikmiş ki bişeycikler okuyamadan geldim inş.herşey yolundadır ve herkes iyidir bebeişlerimiz sağlıklıdır inş. dün dr.gittik kızımızı görmeye prensesim gayet sağlıklı:nazar:bi problemimiz yok herşeyimiz normal dedi dr.:nazar:15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bu arada kızımız 1600 gr.olmuş tam :nazar::nazar::nazar:rabbim sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.

oyyy maaşallah canım bebişine :nazar::emir_bebek::nazar:

AMİN CNM...GÖZÜN ADIN..MAŞALLAH... :nazar: PRENSESİNE..

HOŞGELDİN TATLIMMMM
MAŞALLAH KUZUYA KOCAMAN OLMUŞ :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım maşallah prensesine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kıskanma kıskanma yuvarlanılmıyor bu göbeklerle :9::9: ancak sola yatıyoruz o kadar, akşam sen de yatarsın keyfine bakarsın canım :8:
sola yatmayada razıyım kızlaray akşam biton iş var en kötüsü alışverişe gidilecek artık alışveriş yapmak bile işkence gibi geliyo

selam kızlar biraz şekerleme yaptım şimdide sersem gibiyim sizler nasılsınız bakalım.

işte bir adet daha yatıp yuvarlanmış geldi oh oh yatın biz burda çalışalım :31: :31::31: :31:

ERVA CNM SAĞOLASIN İNŞ SALI GÜNÜ EŞİM BAKICAK ARABAYA KISMETSE OLUR ZATİ...
bende senin bu 2.el tavsiyelerinden dolayı ev tipi ana kucağına bakıyorum..2 kişi ile görüşüyorum bakalım hayırlısı:1:
#
# t_y
# ..ERVA..
# ertugrul
# rosaperle+
# hulya85
# _mai_ SELAM CANLARIM... NASILSINIZ....:3:
Hamdolsun tatlım sen nasılsın, nsl gidiyor bakalım
Ne kaynatıyonuz kızlarrrrrrrrr
ben işte olmanın bunalımını yaşıyorum offf offfffffff evde yatanlar kıymetini bilin yatın yuvarlanın oturun geri yatın yuvarlanın :24: :24: :24: :24:
bende bgn işteyim:59::59:
oo maşallah sübhanallah bebişine :nazar:

Kızlar bişey sorcam aldığım krem renk kokoş pijama takımını yıkamasam ne olur... :27: Diğerlerini yıkıcam ama bu biraz narin.. Kıyamıyorum nedense... Yada yıkıcam temizliğe gelen ablaya ütületicem benim gözüm yemiyo bu aralar... Ama başlarsam kimsede durduramaz.... Napcam bilmiyorum size?

cnm ama bebişinin teni değecek narin kokoş pijamana :)) bence en azından bi suya bas çıkar öylece fazla sıkmadan askıyla as ılık bi ütü sür

bende senin bu 2.el tavsiyelerinden dolayı ev tipi ana kucağına bakıyorum..2 kişi ile görüşüyorum bakalım hayırlısı:1:

Hamdolsun tatlım sen nasılsın, nsl gidiyor bakalım

bende bgn işteyim:59::59:

oo maşallah sübhanallah bebişine :nazar:

gel tatlım gel sende bendensin yazık bize yaaaaaaaaaa

Ben de keşke çalışsam diyorum bazen, evde zaman geçmek bilmiyor, sıkılıyorum..

sola yatmayada razıyım kızlaray akşam biton iş var en kötüsü alışverişe gidilecek artık alışveriş yapmak bile işkence gibi geliyo

işte bir adet daha yatıp yuvarlanmış geldi oh oh yatın biz burda çalışalım :31: :31::31: :31:

Ben de keşke çalışsam diyorum bazen, evde zaman geçmek bilmiyor, sıkılıyorum..

işte insanoğlu kendinde olmayanı istiyor hep mesela benim saçlar kıvırcık hep düz saçım olsun istemişimdir
tatlım hamile kalmadan önce çalışmak keyifliydi ama artık hiç keyifli gelmiyo heleki cumartesi günleri işkence gibi çünkü biliyosun darmadağın bi ev seni bekliyo iş yapcak halin yok 1 günün var boş ondada ne yapcanı şaşıyosun normalde öğlene kadar işini bitirir gezersin ama hamileyken olmuyo

selam kızlar biraz şekerleme yaptım şimdide sersem gibiyim sizler nasılsınız bakalım.
hoşgeld,n cnm.... Hadi hayırlısı olsun...hangi model..ne kadara...yardımcı olabilirim malum bi ara çok sardım:9:
cnm ama bebişinin teni değecek narin kokoş pijamana :)) bence en azından bi suya bas çıkar öylece fazla sıkmadan askıyla as ılık bi ütü sür

anam en derin yerlerimden vurdun:9: Aman yıkarım ne olcak anam gelir onla muheppetle bitiririm ütümü... Oturarak yapıyorum zati masayı indiriyorum kendime göre..:9:

Back
X