2011 Nisan Anneleri

gerçekten komik olmuş yaaa

meraba herkese hafta sonum yoğun geçti
bebek odasını hazırladık yıka ütüle ıka ütüle perşian oldum ya
gece yarısıda sancım tuttu biraz neyse çabuk geçti ter ter öldüm bittim bu ne ya
kızımda tepindi durdu içerde tatlı cadım benim
şimdi iyiyimşükür bir ara eşim kokrtu dr arasakmı diye nyse tekrarlamadı

yoksa yalancıların mı başladı kıs aman dikkat et yorma kendini

leegörkemm canım hosgeldin kontrolün nasıl gecti aradım topiği ama yazmaamıssın..

ayy canım ssabahtan işim vardı girdim ama hiç okumadım. şimdi gördüm yazdığını. canım çok şükür haftamızda çıktık yine. bebişim 1500 gram 42 cm olmuş. 31+2 de gittik. ben kilosu düşük dedim. doktor da normal dedi. sadece kilolu doğmaz yoksa geri falan değil dedi. öyle işte canım. çok şükür herşey yolunda.

canım benzerini bende yapmıstım kaplp atısını dyunca idrar ve kan tahlili alındı hemen
bana verdiler bardağı o kalp atıısnı hayal ederek oturdum çişimi yapıyorum son anda uyandım bana bunu çiş yap diye vermediler diye çok komikti o heyacandan insan şaşışıyor valla

geçmiş olsun Fundacım..

benimde ağrılarım çok arttı,yürüyemiyorum doğru dürüst,sırtım belim ve kalçam ağrıyor..
benim oğluş yine dönmüş,cuma günü dr.daydık,nst için tekrar çağırmıştı..bu seferki nst daha iyi çıktı
ama izlemeye devam edicez..

oğlumun boynuna 1 defa kordon dolanmış,oyuzden dikkat ediyorum ama sıpa beni elinde oynatıyor.
yanlara yatamıyorum 2 taraftada vuruyor hemen,bende düzeliyorum,sırtüstü yatıyorum mecburen..

kızlarr kandiliniz mubarek, sevgililer gününüz kutlu olsun.

benim evdeki pc den haftasonu giremedim nete. doktor kontrolümüzü yazamadım o yüzden. bu arada dscopur cum doktora sordum bebeğin aşağıda olması bebeişin pozisyonu, annenin yapısına göre değişiyormuş. hamileden hamileye fark edermiş. kimseyi dinleme erken doğum falan tetiklemez birşey olmaz dedi. hem bak ne güzel aşağıda midene baskı yapmamış oluyor dedi. haberin olsun canım.

selam canim sirt üstü yatiyorum demissinde doktorlar tarafindan en tavsiye edilmeyen pozisyon sirtüstü yatmak.cogunluk yan yatmalisin ve özelliklede sol yanina bebege böylece daha fazla kan akisi saglaniyo..

doktorumla cumartesi konuştuk. sezeryan olan hamilelere doğum izinlerini uzatmak için 1 aylık rapor verilebiliyormuş. normal doğumda böyle bişey yokmuş. ben hiç duymamıştım. acaba özel sektör de kabul ediyor mudur bunu?sonuçta ssk kabul ediyor. ve bu 1 aylık ücreti alabiliyor muyuzki ssk dan? böyle rapor almayı düşünen ya da önceden bilgisi olan vcar mı?:26:

Günaydın kızlar
öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun daha sonra sevgililer gününüz kutlu olsuuuuuun..

Sevgililer gününde eşiyle hediyeleşen var mııııııııı? biz evvelden hediyeleşirdik ama bu sene birbirimize alacağımıza bebişe alalım diye karar verdik:13::13:böylesi beni daha çok mutlu etti valla..

Mevlid kandili de hayırlısıyla layıkıyla geçirmemizi rabbim nasip eder inşallah :13:

ilk defa duyuyorum tatlım

sağol canım senin de kutlu olsun. biz hediyeleştik tatlım. ikimiz de birşey alma bak tamam anlaştık demiştik ama birbirimizden habersiz almışız

biz bazı sevgililer gününde hediyeleşir, bazılarında hediyeleşmezdik. bu sene eşim bana hediye aldı diye tahmin ediyorum, ben ona almadım ama şimdi çıkıp pasta malzemesi alıp yapçam, mükellef bi de ofra kurcam. tamamdır...sizlerin de sevgililer gününüz kutlu, kandiliniz mübarek olsun

Canım güzel dileklerin için sağol,senin vasıtanla diğer arkadaşlarımızında kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum.Eşime güneş gözlüğü aldım, kırılmıştı gözlükleri,hergün yollarda olduğu içinde ihtiyacı vardı.Gittim aldım,o olmadan aldım gözlükçü problem olmaz değiştiririz dedi ama inşallah olurMaksat sevgililer günü değil onun bi ihtiyacını karşılamaktı,normalde diğer eksikler aklımıza geliyor bütçe ayıramıyoruz bugünde bahanesi olsun dedim.Güle güle kullansın kocişim.Oda beni dün sağolsun alışveriş merkesine götürdü ne istiyorsan al,ben alırım beğenirsin beğenmezsin dedi (doğum günüm için gider kendisi alır ama sevgililer gününü oda çok mecburi görmediği için),bende babet,ev ayakkabısı ve gecelik pijama takımlarımı aldırdım,onlarda aradan çıkmış oldular

Günaydın kızlar

Mevlid kandiliniz mübarek, ettiğimiz tüm dualar kabul olsun
Bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun
Sevgilinizle sevdiklerinizle birlikte nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara

Beray'ın anası çok geçmiş olsun Çok dikkatli olmamız lazım hamileyken hastalık hiçç çekilmiyor
Bir an önce atlatırsın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…