2011 Nisan Anneleri

Canım çatın genişliyor çünkü normaldir benim doktor magnezum yazarken çatı genişlerken olan ağrıyıda azaltır demişti endişelenme

günaydın hanımlar Sevgililer Gününüz ve Mevlid kandiliniz kutlu olsun...Doğuma az kala dua edelim bol bol bu gece hepimiz için...

Günaydın herkeslereee
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş

:79::80::81:Mrb kızlar kandiliniz mübarek,Sevgililer gününüz kutlu olsun

günaydın kızlarrr
ayağımda uyuşma ve kramp bende de var uykudan uyandırıyor

günaydın hanımlar Sevgililer Gününüz ve Mevlid kandiliniz kutlu olsun...Doğuma az kala dua edelim bol bol bu gece hepimiz için...

hoşgeldiniz Kızlarrr

hoşgeldinnn..
ben de geçen gün seni sordum, yoktun ne zamandır..:26: Tatildin ondan giremedin demek
iyiyiz biz sen nasılsın??
Sağoıl tatlım evet tatildi ama aile ziyaretleri falan olunca pek bi tatil gibi olmadı şu anda kendimi daha yorgun hissediyorum biz de iyiyiz ee yokken baya bi kaynatmışsınız kaynanalar falan
Valla herkes yorum yapmış bern de eksik kalmayayım benim kayınvalideciğimde ne düğünümde ne sonrasında bir iğne almadı bana şimdi bebiş doğacak gittik yanlarına yine ses yok bir de ne diyo biliyor musunuz sizin oralarda bebeğin beşiğini kızın annesi yapmaz mı , bi sinirlendim ki sormayın kızlar sanki herşeyi adetlere göre uyguladılar da beşik kaldı ne münasebet dedim anneme aldırmam beşiği kendim alırım ama annem torununa hediyeler alıyo örgüler örüyo dedim , bu defa da diyoki amannn eşya giysi önemli değil hele bi doğsunda.....
Böyle işte kim ne derse desin hiçbir kayınvalide anne gibi olmaz istesede olamaz bence, bende inşallah doğuma yakın annemlere gidicem doğum sonrası da kendimi toparlayana kadar orda kalırım annem bebeğime de bana da çok güzel bakar He bu arada düğünümüzde bir iğneden mahrum bırtakan kayınvalidemin kızı evleniyor yani görümcem , k. validem bizim hediye olarak bulaşık makinesi almamızı istiyormuş bir kız çeyizsiz gitmezmiş böyle işte kendi kızına gelince zorunlu aman neyse şimdi günahlarını dökmeyelim

Ben de de oluyor canım nbenim drda ilgilenmedi ağrılar normaldir dedi sende rahat ol hepimizde var o ağrılar

günaydın kızlarrr
ayağımda uyuşma ve kramp bende de var uykudan uyandırıyor

günaydın canım o kramplardan bende de var özellikle uykudayken oluyor dra sordum calsiyum eksikliği ve d3 vitamini içeren bir ilaç verdi suda eriytiliyor her gün süt içiyorum ama peynir yoğurt tüketmediğim için sanırım böyle oldu sen de bi sor istersen çünkü calsiyum eksikliği ciddi kalıcı sorunlara yol açabiliyr muş ostoöporoz falan

haftaiçi kontrolüm var canım söylerim muhakkak kalsiyum eksikliği olduğu biliyordum ayak krampınn nedenin ama bende yoktu bu ara basladı..

çok şaşırdım senin doktoruna canım. benim bildiğim - doktorum da aynı şeyi söyledi - kramplar magnezyum eksikliğinden oluyor. bu nedenle magvital adlı bir toz kullanıyorum. geceleri hiç kramp felan olmuyor. iki gün üst üste içmeyi unuttum. gece iki kere kramp girdi hala yeri ağrıyor. araba kullanamıyorum artık. bi de korku başladı ya araç kullanırken gelse ne olur diye. bu kramplar çok kötü çokkk.

yorulunca ve yürüyünce oluyo cnm dinlenince geçiyo

kızlar aslında ben bugün raporluyum ama işe geldim hem sıkıldım evde hemde iş yerinde işler çok nasıl olsa oturarak çalışıyorum yarın da dolpler randevum var iyice belli olur durumum diye düşündüm ... Dolplerde erken doğum tehlikesi görünür değilmi kendimi iyi hissediyorum ve dikkat ettiğimden tehlike geçti diye düşünüyorum

herşey yolundadır canım, bak sen kendini iyi hissediyormuşsun zaten, çok güzel maşallah

Kızlar size komik birşey anlatayım geçen hastaneye gitmeden lavoboya girdim oyle evden cıktım orada da idrar tahlili istediler aldım bardağı girdim lavoboya bu seferde bardağı tutmayı unutmuşum Artık uğraş ugras 1 kaç damla gittim teslim ettim dedim unuttum ben bunu teslim alan kızlar güldüler biraz bazıları da ağzına kadar dolduruyor dediler :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…