- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.881
kızlar benim 2 gündür ayaktayken çatı kısmım ağrıyor.. Yürürken & ayaktayken ağrı var, otururken yok.. :26: normal mi anlamadım yaa... Doktoru aradım çok ağrırsa minoset al dedi, benim doktor pek bir rahat :97: İnşallah önemli birşey yoktur..:44: sizde hiç böyle ağrılar başladı mı??
Normal canım merak etme.
Bende de oluyor.
Canım çatın genişliyor çünkü normaldir benim doktor magnezum yazarken çatı genişlerken olan ağrıyıda azaltır demişti endişelenme
Günaydın herkeslereee
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş
:79::80::81:Mrb kızlar kandiliniz mübarek,Sevgililer gününüz kutlu olsun
günaydın kızlarrr
ayağımda uyuşma ve kramp bende de var uykudan uyandırıyor
günaydın hanımlar Sevgililer Gününüz ve Mevlid kandiliniz kutlu olsun...Doğuma az kala dua edelim bol bol bu gece hepimiz için...
hoşgeldiniz Kızlarrr
Sağoıl tatlım evet tatildi ama aile ziyaretleri falan olunca pek bi tatil gibi olmadı şu anda kendimi daha yorgun hissediyorum biz de iyiyiz ee yokken baya bi kaynatmışsınız kaynanalar falanhoşgeldinnn..
ben de geçen gün seni sordum, yoktun ne zamandır..:26: Tatildin ondan giremedin demek
iyiyiz biz sen nasılsın??
kızlar benim 2 gündür ayaktayken çatı kısmım ağrıyor.. Yürürken & ayaktayken ağrı var, otururken yok.. :26: normal mi anlamadım yaa... Doktoru aradım çok ağrırsa minoset al dedi, benim doktor pek bir rahat :97: İnşallah önemli birşey yoktur..:44: sizde hiç böyle ağrılar başladı mı??
günaydın kızlarrr
ayağımda uyuşma ve kramp bende de var uykudan uyandırıyor
hoşgeldiniz Kızlarrr
beni de beni de
ben de mesaj atmıştım
CANIM SENİN BİLGİLERİNİ BİLMİYORUM sen sadece beni eklermisin demişsin ilk sayfaladan neleri eklediğimize bakarsan bilgilerini yazarsan ekleyebilirim..
günaydın canım o kramplardan bende de var özellikle uykudayken oluyor dra sordum calsiyum eksikliği ve d3 vitamini içeren bir ilaç verdi suda eriytiliyor her gün süt içiyorum ama peynir yoğurt tüketmediğim için sanırım böyle oldu sen de bi sor istersen çünkü calsiyum eksikliği ciddi kalıcı sorunlara yol açabiliyr muş ostoöporoz falan
günaydın canım o kramplardan bende de var özellikle uykudayken oluyor dra sordum calsiyum eksikliği ve d3 vitamini içeren bir ilaç verdi suda eriytiliyor her gün süt içiyorum ama peynir yoğurt tüketmediğim için sanırım böyle oldu sen de bi sor istersen çünkü calsiyum eksikliği ciddi kalıcı sorunlara yol açabiliyr muş ostoöporoz falan
kızlar benim 2 gündür ayaktayken çatı kısmım ağrıyor.. Yürürken & ayaktayken ağrı var, otururken yok.. :26: Normal mi anlamadım yaa... Doktoru aradım çok ağrırsa minoset al dedi, benim doktor pek bir rahat :97: Inşallah önemli birşey yoktur..:44: Sizde hiç böyle ağrılar başladı mı??
canım teşekkür ederimmm beni de eklemişsinprensesimle
yorulunca ve yürüyünce oluyo cnm dinlenince geçiyo
kızlar aslında ben bugün raporluyum ama işe geldim hem sıkıldım evde hemde iş yerinde işler çok nasıl olsa oturarak çalışıyorum yarın da dolpler randevum var iyice belli olur durumum diye düşündüm ... Dolplerde erken doğum tehlikesi görünür değilmi kendimi iyi hissediyorum ve dikkat ettiğimden tehlike geçti diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?