2011 Nisan Anneleri

hoşgeldinnn canımm

Merhaba şeker anneler....
hepinizin kandili mübarek olsun...sevgililer gününüz de kutlu olsun...bebişlerimizle birlikte daha çok kandiller güzel günler görelim inşallah

Hayırlı kandiller diliyorum öncelikle güzel anneler nasılsınız?
Sana da hayırlı kandiller tatlım , hamdolsun iyiyim ben , sen nasılsın nsl gidiyor..ağrın krampın var mı
sağol canım ya moral oldu valla. inşallah son aylarda atak yapar cimcime. çünkü en azından 3 ü geçsin istiyorum. daha rahat bakılır gibi geliyor.
sağol tatlım daha iileri sizlerin olsun inşallahh
Allah ın izniyle fark atarlar inş..sen sezeryanmı düşünüyordun ki canım aklına takılan bi soru vardı ya onun için soruyorum
Selam Esra , hoşgeldin..
sana da hayırlı kandiller..
çok geçmiş olsun..Allah daha beterlerini göstermesin

ooo daha neki tatlım ileriki haftalarda karın bölgesi deve hörgücü gibi olacak neresi dümdüz neresi tümsek karıştıracaksın
Selam canım hoşgeldin, senin de kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun:13: anne çocuk fuarı CNR da tatlım 17-20 şubat arası olacak biliyorum..ama fuar fiyatlar ve çeşit açısından cazip midir bende merak ediyorum açıkcsı

hayırlı olsun canım,normal durum,su torbası gibiler zaten ne tarafa dönerseniz o tarafta oluyorlar.

hepinizin kandili mübarek olsun...sevgililer gününüz de kutlu olsun...bebişlerimizle birlikte daha çok kandiller güzel günler görelim inşallah

sizlerinde kandilleri mübark olsun bol bol dua edin inş... WELCQME cnm tuzlada fuar.. detay bilmiyorum....

sağol cnm...amin beterinden saklasın cnm....

canım büyük ihtimal sezeryan olacak. bakalım

Kızlar biz eşimle bir türlü karar veremedik oğlumuzun ismi konusunda...3 isim var aklımızda yiğit,ege ve mert sizce hangisi daha güzel???Oy çokluğuna göre kesinleştircem artık

Hoşbulduk hatunlar...Kandilimi ve sevgililer günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim...Yeni gelen annişkolarda hoşgeldiniz...Tuzla da mı fuar...Kendi arabamızla gideceğiz ama birden gözüm almadı...Bakalım eğer eşim izin günlerini değiştirebilirse gideriz ama yinede...Benim biraz işim var kızlar...Koçişi işe geçirdim ortalığı toparlayayım biraz...Pc açık...

Merhaba sana da şeker,
amiiiiin tatlım.
seninde kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun..

sizlerinde kandilleri mübark olsun bol bol dua edin inş... WELCQME cnm tuzlada fuar.. detay bilmiyorum....
tuzlada ki Chicco nun depo günleriydi , WELCQME ın sorduğu anne çocuk fuarı Yeşilyurt havaalanının ordaki CNR da biliyorum..yanlış mıyım kızlaaaar
canım büyük ihtimal sezeryan olacak. bakalım
hayırlısı olsun canım
ERVA iyiyim sayılır tatlım ağrım oluo gecede kramplarım oluo idare ediyorz napalım
Allah daha beterlerinden korusun, krampta şu aralar kabusumuz
Kızlar biz eşimle bir türlü karar veremedik oğlumuzun ismi konusunda...3 isim var aklımızda yiğit,ege ve mert sizce hangisi daha güzel???Oy çokluğuna göre kesinleştircem artık
Yiğit olmasın kanımca..tanıdığım bir yiğit bebek vardı..valla annesini geçtim komşularına bile illallah dedittiriyordu
selam hatunlaaaaaar
Selam canım hoşgeldiiiin

Canım ben Mert Diyorum
Yiğit & Ege de çok güzel, ama bu isimler son yıllarda çok popüler olduğundan etrafta bir sürü adaşı olma olasılığı fazla.. Mert ismi hep bana güzel gelmiştir..

benimle aynı sorunları yaşamışsın yani beni anlarsın:)benimde görümcemin düğünü mayısta bakalım ne istiycekler halbuki hediyesini biz kendimize ilk sene oturma grubu alırken yanında porselen takımı vermişlerdi 250 tl değerinde onu görümceme hediye ettim almasaydık mobilanın fiyatı düşecekti ben saf salak vermiştim herkes verme pişman olursun demişti doğruymuş:) eşyasız eve gelmiştimde evlendikten sonra aldık herşeyi:) öğrenci evinden beterdi evim:) kaynım altın yerine eksik neyse onu alıyım ablama demiş biz verdik hediyesini üstüne yine bişey beklerlerse eşimde yapalım derse kıyamet kopacak:) birde 26 nisanda doğumum var 19 mayısda olacak düğüne gidecekmişim ben lohusayken 12saatlik yola çıkacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…