• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın gebeşlerr :16:

Ben arada sebepsiz yere ağlıyorum :43:
Günaydın canımmmm... Hoşgeldinizzz :48:
bu aralar çok normal canım böyle durumlar :69:

herkese gunaydin kizlar.nasilsiniz.
Günaydınnnn hoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın??

günaydın prenses begüm ün annesi...:71:biz mert'imle iyiyiz sizler nasılsınız...

Tüm anneler ve bebişlerine günaydın...:66:
iyiyiz canımmmm hoşgeldinnnn ... Mert i de öperimmmm :69:

kızlar gunaydın.uc gundur gıremedı sıteye.cok rahatsızım ben.mıdem cok kotu bulanıyo.karnımda ara ara sancılar gelıyor.tansıyonum yukselıyor.nabzım hep yuksek.doktora gıdıp gelıyoruz.bıraztehlıkelıymıs durumum.cok korkuyorum kızlar.mıdem cok agrıyo.ılac falan vermedı henuz.takıp altındayım suan.heran hastaneye kosturabılırım.bana dua edın.neler oluyo anlamıyorum.sız nasılsınız

Canım geçmiş olsun...çok üzüldüm inan...Allah korusun seni de bebeği de...çok dikkat et canım yat bol bol dinlen..keşke hastaneye yatırsalardı gözetim altında olsaydın ya...bildikleri vardır tabi doktorların ...sağ salim atlatalım inşallah bu dönemimizi senin için bol bol dua etcem söz

herkese gunaydin kizlar.nasilsiniz.

Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :70:

kızlar gunaydın.uc gundur gıremedı sıteye.cok rahatsızım ben.mıdem cok kotu bulanıyo.karnımda ara ara sancılar gelıyor.tansıyonum yukselıyor.nabzım hep yuksek.doktora gıdıp gelıyoruz.bıraztehlıkelıymıs durumum.cok korkuyorum kızlar.mıdem cok agrıyo.ılac falan vermedı henuz.takıp altındayım suan.heran hastaneye kosturabılırım.bana dua edın.neler oluyo anlamıyorum.sız nasılsınız

Dorticim çok geçmiş olsun, bir an önce atlatırsın inşallah :70:
Nasıl bi tehlike varmış?

Günaydın canımmmm... Hoşgeldinizzz :48:
bu aralar çok normal canım böyle durumlar :69:

hoşbulduk ayçacım :70:
Eşim çok şaşırdı hıçkıra hıçkıra ağlıyorum :49:
niye diye sorduğunda hamileyim görmüyomusun diye söyleniyorum ondan sonra gülme geliyo filan bi tuhafım yani :27: :9:

Günaydın Anneler.... :3::3::3::emir_bebek:

Canım geçmiş olsun... Dikkat et her yerde salgın var...:nazar: Bol bol dinlen...

iyiyiz canımmmm hoşgeldinnnn ... Mert i de öperimmmm :69:[/QUOTE]

sağol canım...biliyor musun dün oğlumun çamaşırlarını yıkadım tabi beyazlar ve renkliler ayrı derken 3 makine çamşır yıkadım...hafta sonu ütülücem ne tatlı ya onlara bakıyorum sürekli....

günaydın kızlarrrrrrr bizde geldikkkk nasılsınız :16: :16: :16: :16: :16:

tatlım çok geçmişolsun dikkat et kendine bol bol dinlen

Günaydın canımmm :48: çoookkk geçmiş olsun, dinlen, yorma kendini..En kısa zamanda geçer inşallah bulantıların.. :69:

hep yataktayım zaten.hıcbısey yapamıyorum.tuvalete bıle gıderken heran dusecekmıs gıbı oluyorum.ınsallah duzelırım.çok korkutuyor bu rahatsızlık benı.:53:

Kızlarrr.... Zaman daraldıkça ben değişik değişik rüyalar :30:, yavaş yavaş da böyle hafiften korkmaya başladım doğumdan...:52::52::52:

Birde Normal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum... :18::nazar:

Canım geçmiş olsun...çok üzüldüm inan...Allah korusun seni de bebeği de...çok dikkat et canım yat bol bol dinlen..keşke hastaneye yatırsalardı gözetim altında olsaydın ya...bildikleri vardır tabi doktorların ...sağ salim atlatalım inşallah bu dönemimizi senin için bol bol dua etcem söz

sagol canım.allah hepınızden razı olsun.tansıyonum yukseldıgı zaman cok korkuyorrum.nabzım hep yuksek zaten.allah korusun erken dogum tehlıkesı yapıyomus yuksek tansıyon.bebegın hareketlerıde bır garıp kızlar.neler oluyo anlamıyorum.oda sıkıntıda yavrum.

günaydın kızlarrrrrrr bizde geldikkkk nasılsınız :16: :16: :16: :16: :16:

canım hoşgeldinnnn... iyiyiz sen nasılsın:48:

sağol canım...biliyor musun dün oğlumun çamaşırlarını yıkadım tabi beyazlar ve renkliler ayrı derken 3 makine çamşır yıkadım...hafta sonu ütülücem ne tatlı ya onlara bakıyorum sürekli....
ay ellerine sağlıkkkkk :69: ne güzel yapmışsın, darısı başıma :70:
güzel günlerde giysin inşallah Mert Bey :emir_bebek:
Günaydın Anneler.... :3::3::3::emir_bebek:

Günaydın canımmm hoşgeldinizzz.. :71:

Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :70:

Dorticim çok geçmiş olsun, bir an önce atlatırsın inşallah :70:
Nasıl bi tehlike varmış?

hoşbulduk ayçacım :70:
Eşim çok şaşırdı hıçkıra hıçkıra ağlıyorum :49:
niye diye sorduğunda hamileyim görmüyomusun diye söyleniyorum ondan sonra gülme geliyo filan bi tuhafım yani :27: :9:

cok sagol canım.yuksek tansıyon erken dogum tehlıkesı yaparmıs.doktor ondan korkuyor.benımkı daha cok kucuk ya.otuz haftayı bır gecsek allahın ıznıyle.vallahı sasırdım kaldım.

hep yataktayım zaten.hıcbısey yapamıyorum.tuvalete bıle gıderken heran dusecekmıs gıbı oluyorum.ınsallah duzelırım.çok korkutuyor bu rahatsızlık benı.:53:
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Bol bol dinlen:):)

hoşgeldin :118: ben iyiyim canım sen nasılsın :118:

benim kasıklarımda adetten bi gün önceki ağrı gibi bi ağrı var :25: uzanıyorum.. Normal bi durummu acaba :26:
Canım okudun mu bilmiyorum ama cumartesi sabaha karşı bende de oldu bu tip bi sancı ve 1 saat sürdü geçmedi hiç.Yalancı sancı deniyormuş vee 30.haftalardan sonra rahim doğuma hazırlandığı için normalmiş.

Kızlarrr.... Zaman daraldıkça ben değişik değişik rüyalar :30:, yavaş yavaş da böyle hafiften korkmaya başladım doğumdan...:52::52::52:

Yaa canım benim de normal doğum gönlümden çok geçiyor inş öyle olur ama yine de çok ısrarcı olmak istemiyorum hayırlısı neyse o olsun inş.

canım biryerde okumuştum bu haftalar da bebişlerin beyin gelişimi hızlanıyormuş, onlarda rüya görüyorlarmış & annelerin bu dönemde çok fazla & çok karışık rüya görmeleri normalmiş.. Annenin beyni de etkileniyormuş:40:
doğumla ilgili ben de birazcık korkmaya başladım, dün doğum yapacağım hastaneye odalarına bakmak için gittik.. hasta katlarında kapıları süslü odaları gördüm, :nazar:Allahım ben de yaklaşık bir buçuk ay sonra burada yatanlardan olacağım inşallah dedimmmm hem sevindim hem tırstım :34:

hoşgeldin :118: ben iyiyim canım sen nasılsın :118:

benim kasıklarımda adetten bi gün önceki ağrı gibi bi ağrı var :25: uzanıyorum.. Normal bi durummu acaba :26:
bende iyiyim tatlımmmm izin yaklaştıkça rahatlıyorum
ya o kasık ağrıları bendede oluyo son zamanlarda özellikle yürürken normaldir herhalde diye düşünüyorum tatlım

sende benim gibisin tatlım valla bende normal doğum isteyip korkanlardanım
kızlar ben bi rüyalar görüyorum kısa metrajlı sinema filmi tadında varyaaaa eşime anlatıyorum bundan film yapabiliriz diye dalga geçiyo :1: :1: ve hergün devamını görüyom dizi gibi

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Bol bol dinlen:):)

Canım okudun mu bilmiyorum ama cumartesi sabaha karşı bende de oldu bu tip bi sancı ve 1 saat sürdü geçmedi hiç.Yalancı sancı deniyormuş vee 30.haftalardan sonra rahim doğuma hazırlandığı için normalmiş.

Yaa canım benim de normal doğum gönlümden çok geçiyor inş öyle olur ama yine de çok ısrarcı olmak istemiyorum hayırlısı neyse o olsun inş.

sagol canım.su mıde agrısı olmasa.mahvedıyor vallahı.

Back
X