• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım hoşgeldinnnn... iyiyiz sen nasılsın:48:

:71:
bizde iyiyiz tatlım ana kız oturuyoz napalımmm 11 gün kaldı gün sayıyoz
gunaydın canım cok sagol.sen nasılsın.su mıde agrısı sızdede oluyomu kızlar

ben iyiyim tatlım allaha şükür
ya ben hiç mide problemi yaşamadım allaha şükür yoksa şu yediğim acıya ekşiye midemin mahvolması lazımdı ama fire vermedi allaha şükür ilk aylardaki bulantıları saymazsak

kızlar cantalarınızı hazırladınızmı.neler koydunuz neler eksık almadıgımız neler kaldı.benıde bılgılendırın ne olur

kızlar gunaydın.uc gundur gıremedı sıteye.cok rahatsızım ben.mıdem cok kotu bulanıyo.karnımda ara ara sancılar gelıyor.tansıyonum yukselıyor.nabzım hep yuksek.doktora gıdıp gelıyoruz.bıraztehlıkelıymıs durumum.cok korkuyorum kızlar.mıdem cok agrıyo.ılac falan vermedı henuz.takıp altındayım suan.heran hastaneye kosturabılırım.bana dua edın.neler oluyo anlamıyorum.sız nasılsınız

canim aynisi bendede var.adet sancisi gibi sanci cekiyorum.wc.den cikamiyorum.bi taraftanda didim agriyo.kramplar girip duruyo karnima.artik yarin dr.u ariycaz.sbah yani.

kızlar cantalarınızı hazırladınızmı.neler koydunuz neler eksık almadıgımız neler kaldı.benıde bılgılendırın ne olur

Canım ben Pazar günü Annemle hazırladım daha yeni. 2 tane Gecelik, Kızıma bir 10 lu hastane çıkışı, bir yelek koydum, kalın battaniyesini koydum, terlik, dişfırçası,deodorant, parfüm, kırmızı tacımı koydum, pembe taç da koydum (geceliğim pembe :1:), emzirme südyeni koydum 2 ad., siyah uzun kollu bir elbise koydum çıkışta giymek için, 2 çift çorap aldım,4 adet iç çamaşırı aldım, 1 paket göğüs pedi aldım, hasta bezi aldım, zaten kendi çantam olcak içinde makyaj malzemelerim var. :49:

Başka birşey almadım çünkü kalanı Hastane karşılıyor. havlu çocuk bezi, hasta bezi, şampuan vs.

Son düzenleme:
canim aynisi bendede var.adet sancisi gibi sanci cekiyorum.wc.den cikamiyorum.bi taraftanda didim agriyo.kramplar girip duruyo karnima.artik yarin dr.u ariycaz.sbah yani.

cok gecmıs olsun canım.bende dıken ustundeyım.cok korkuyorum.tansıyonum ve nabzım duzene gırmıyor.ılac kullanmak ıstemıyorum.ama boyle gıderse tansıyon ılacı verecek doktor.ne oluyo anlamıyorum.ne olduysa cumartesı gunu oldu.moralımde cok bozuktu.ondan sonra boyle oldum zaten

bizde iyiyiz tatlım ana kız oturuyoz napalımmm 11 gün kaldı gün sayıyoz
Evet canım gözümüz aydın, az kaldı izninlerin başlamasınaaa :66:...Çok şükürrr:21:

saaol canim.bende dis agrisindan uyuyamiyorum.
Kalsiyum alımını mı fazlalaştırsan ki :26: benim de dişlerimi fırçalarken diş etim kanıyordu, gittim yumuşak fırça aldım, çok bastırmıyorum.. dişler hassaslaştı tabi :50:

canım ben çoğu şeyi aldım, koydum dolaba, ama daha çantayı hazırlamadım..:26:

Canım ben Pazar günü Annemle hazırladım daha yeni. 2 tane Gecelik, Kızıma bir 10 lu hastane çıkışı, bir yelek koydum, kalın battaniyesini koydum, terlik, dişfırçası,deodorant, parfüm, kırmızı tacımı koydum, pembe taç da koydum (geceliğim pembe :1:), emzirme südyeni koydum 2 ad., siyah uzun kollu bir elbise koydum çıkışta giymek için, 2 çift çorap aldım,1 paket göğüs pedi aldım, hasta bezi aldım, zaten kendi çantam olcak içinde makyaj malzemelerim var. :49:

Başka birşey almadım çünkü kalanı Hastane karşılıyor. havlu çocuk bezi, hasta bezi, şampuan vs.

senın dogum ne zaman canım.bende hazırlayacagım bugun cantamı.ne olur ne olmaz.ama benımkı daha otuz haftayı bıle gecmedı.oyuzden cok koruyorum ıste

benim boğaz ağrım geçmek bilmedi dün kulak burun boğaza gittim antibiyotik verdi faranjit olmuşum ama bu sabah daha kötüyüm umarım kısa sürede iyileşirim kızlar doktorun tavsiyesi ılık için ılık yiyin çok sıcak soğuk içmeyin

Canım ben Pazar günü Annemle hazırladım daha yeni. 2 tane Gecelik, Kızıma bir 10 lu hastane çıkışı, bir yelek koydum, kalın battaniyesini koydum, terlik, dişfırçası,deodorant, parfüm, kırmızı tacımı koydum, pembe taç da koydum (geceliğim pembe :1:), emzirme südyeni koydum 2 ad., siyah uzun kollu bir elbise koydum çıkışta giymek için, 2 çift çorap aldım,4 adet iç çamaşırı aldım, 1 paket göğüs pedi aldım, hasta bezi aldım, zaten kendi çantam olcak içinde makyaj malzemelerim var. :49:

ben ıkı takım aldım hastane cıkısı.bır takım yetmez dıye.benım sezeryan ya ıkı ucgun kalacagım hastanede ben

Liste güzelmiş canım , ama bir tavsiye..10 lu hastane çıkışından başka yedek kıyafet koymayacak mısın bebişe?? bizim arkadaş tam çıkarma vaktine yakın bebişin altını temizlerken, yeni cicilerine yapmış bebiş :83:
ben bir de 5 li hastane çıkış seti koyucam her ihtimale karşı, üstüne bişi dökülür, terler,ya da kirletir diye.. :97:

benim boğaz ağrım geçmek bilmedi dün kulak burun boğaza gittim antibiyotik verdi faranjit olmuşum ama bu sabah daha kötüyüm umarım kısa sürede iyileşirim kızlar doktorun tavsiyesi ılık için ılık yiyin çok sıcak soğuk içmeyin

canım çoook geçmiş olsunnn.. :48:
inşallah hemen iyileşirsin :71:

kızlar gunaydın.uc gundur gıremedı sıteye.cok rahatsızım ben.mıdem cok kotu bulanıyo.karnımda ara ara sancılar gelıyor.tansıyonum yukselıyor.nabzım hep yuksek.doktora gıdıp gelıyoruz.bıraztehlıkelıymıs durumum.cok korkuyorum kızlar.mıdem cok agrıyo.ılac falan vermedı henuz.takıp altındayım suan.heran hastaneye kosturabılırım.bana dua edın.neler oluyo anlamıyorum.sız nasılsınız
geçmiş olsun cnm..aman dikkat et,son zamanlarda böyle sıkıntılar artıyor ne yazıkki..benimde öyle biraz,bende takip altındayım ama çok kötü değilim şuan..neden ilaç vermedi acaba dr.gaviscon filan veriyorlar ama,tansiyonuna çok dikkat etmen lazım,düşüremiyormusun?
tansiyon çok tehlikeli amaan dikkat et cnm...

günaydın prenses begüm ün annesi...:71:biz mert'imle iyiyiz sizler nasılsınız...

Tüm anneler ve bebişlerine günaydın...:66:

Günaydın gebeşlerr :16:

Ben arada sebepsiz yere ağlıyorum :43:

gunaydnn canm iiyiz kahvaltı yaptk tembellik yapyrz şimdi de sz nasılsınız :51:

Günaydın güzel annelerrrrr :71: :71:
Nasılsınız bakalım??

hepinize günaydın annişler ve kuzulaarı..:16:
biz de biraz uykusuzuz,yatmak benim için işkenceye dönüştü artık,ne yapıcam böyle bilmiyorum..
son 1 aydır biraz akıntım vardı,dr.um muayene etti,riski bir akıntı değil ama vajinal tablet verdi yine de onu kullanıcam bakalım..

senın dogum ne zaman canım.bende hazırlayacagım bugun cantamı.ne olur ne olmaz.ama benımkı daha otuz haftayı bıle gecmedı.oyuzden cok koruyorum ıste

Canım benim doğum normal şartlarda 2 nisan ama kızlar 1 hafta 10 gün kadar erken geliyormuş. o yüzden martın ortasından itibaren beklicez...

hepinize günaydın annişler ve kuzulaarı..:16:
biz de biraz uykusuzuz,yatmak benim için işkenceye dönüştü artık,ne yapıcam böyle bilmiyorum..
son 1 aydır biraz akıntım vardı,dr.um muayene etti,riski bir akıntı değil ama vajinal tablet verdi yine de onu kullanıcam bakalım..
Hoşgeldin canımmmm... uykusuzluk kötü olmuş canım, ama neyseki akıntı durumun riskli değilmiş canım geçmiş olsunnn...:nazar:

Evet canım gözümüz aydın, az kaldı izninlerin başlamasınaaa :66:...Çok şükürrr:21:
sonrada gelsin bebişler allaım kucağımıza kuzularımızı sağlıkla inşallah

Liste güzelmiş canım , ama bir tavsiye..10 lu hastane çıkışından başka yedek kıyafet koymayacak mısın bebişe?? bizim arkadaş tam çıkarma vaktine yakın bebişin altını temizlerken, yeni cicilerine yapmış bebiş :83:
ben bir de 5 li hastane çıkış seti koyucam her ihtimale karşı, üstüne bişi dökülür, terler,ya da kirletir diye.. :97:
bende bi 12 parça birde 5 parça koymayı düşünüyorum yedek battaniye filan da koyarım herhalde valizle giderim ben hastaneye

çok geçmiş olsun tatlım benimde öksürüğüm geçmedi daha ama doktorada gitmedim tatlım geçer diye bekliyorum zencefil bal yiyiyorum

Back
X