2011 Nisan Anneleri

aysucum sağlıklı olsun da bebeğin nasıl geldiği önemli değil hem iyi tarafından bak bebeşine çok daha erken kavuşacaksn

Canım hayırlısı olsun,Geçmiş olsun bu hafta iyi beslenir bebişinin kilosunu toparlarsın inşallah.Kardon dolanması için üzüldüm inşallah doğuma kadar bi problem olmazda,bekler gününü doğan paşa.

Slm kııslar biz geldik evde net yok eskisi kadar gelemiyorum ama çok özlüyorum sizi geçmişe baktım ufak tefek sorunlar var az kaldı Allah hepimizn yardmcsı olsn
HOŞGELDİN TATLIMMMMMMMM
BİZDE SENİ ÇOK ÖZLÜYORUZ NASILSIN BEBİŞİN NASIL

az kaldı iznine de

Bende muhteşem yüzyılı izledikten sonra rüyamda dizinin devamını izliyorum
senaristini arayıp bak bu bölümde böyle böyle olucak/olun diye anlatasım var :5
ya bide işin kötüsü benim rüyalarda fredi ye banzeyen bi adam var ay bende o cibiliyetsize yardım ediyom nükleer silahlar filan kullanıyoz görevimiz tehlikedeki gibi garip garip aletlerim var ay ya sıyırttım iyicene

Slm kııslar biz geldik evde net yok eskisi kadar gelemiyorum ama çok özlüyorum sizi geçmişe baktım ufak tefek sorunlar var az kaldı Allah hepimizn yardmcsı olsn

hoşgeldin cnm.

bişiler yemeye çalışıyorum bakalım yarın ne dicek diğer doktor.
seninde ara kapanmıştır cnm inşallah ne zaman kontrolün?

sanırım cnm.doktorum ilaç yazıcaktı bi problemim yok çok şükür dedim hiç bişim yoktu o zaman dün çıktı.yarın söylerim bu doktor yazar artık.
zaten bi doğsun o mideme dayadığı poposunu ısırıcam.

aysucum sağlıklı olsun da bebeğin nasıl geldiği önemli değil hem iyi tarafından bak bebeşine çok daha erken kavuşacaksn

saol tatlım dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil.

Merhaba Tatlı Annişler :119::118:
nasılsınız bakalım bugün..ben dün epey geç saatlere kaar mesai yaptım o yuzden brz yorgun epey uykusuzum
aysucum hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..cümlemiz için gerçi böyle..
benimde en korkulu rüyam kordon dolanmasıgeceleri o kadar dönüyorum ki kordon dolanması bizimde başımıza gelirmi diye düşünmeden edemiyorum:18::18:

çok saol cnm.yarın gittiğimde iyi şeyler duyarım inşallah.

çok dönersek kordonmu dolanıyo yaaaaaaaaa
bu arada hoşgeldin kuşummm neden bu kadar uzun uzadıya çalışıyon sen bakim

ay evet ya bende de var acayip midem yanıyor artık yemeklerden soğudum hiçbirşey canım çekmiyor ne yesem ağzıma geliyor bide acı acı bebekten ah sıpa bi doğsunda onun popişini yiyecem

hoşgeldin cnm.
kordon dolanmasının bizimle alakası yokmuş cnm bende sordum ama kendileri dönerken yapıyolarmış.soluna yatmaya çalış dedi belki çözer dedi.solumuza yatınca daha rahat oluyolarmış.
hayırlısı cnm cümlemiz için.

sağol canım bende ii sayılırım antibiyotiği kullanmaya devam ediyorum genel olarak hep yatıyyorum kanamam kesildi şükür kayınvalidem geldi yanımda o bakıyor işte.benim bebişte geçen cuma gittiğimde 2240 gr dı.1 hafta önde gidiyor.bu benim için ii çünkü erken doğum olursa bebek daha çabuk toparlanırmış.ben yememe dikkat etmeye başladım hergün 1 bardak süt içiyorum meyve mutlaka bide fındık falan yemeye çalışıyorum...

sağol canım bende ii sayılırım antibiyotiği kullanmaya devam ediyorum genel olarak hep yatıyyorum kanamam kesildi şükür kayınvalidem geldi yanımda o bakıyor işte.benim bebişte geçen cuma gittiğimde 2240 gr dı.1 hafta önde gidiyor.bu benim için ii çünkü erken doğum olursa bebek daha çabuk toparlanırmış.ben yememe dikkat etmeye başladım hergün 1 bardak süt içiyorum meyve mutlaka bide fındık falan yemeye çalışıyorum...

sen baya coşmuşsun

bişiler yemeye çalışıyorum bakalım yarın ne dicek diğer doktor.
seninde ara kapanmıştır cnm inşallah ne zaman kontrolün?

İnşallah canım kontrolüm cuma günü çok sabırsızlaıyorum

hoşgeldin ervacım Allah yardımcın olsun

ay evet ya bende de var acayip midem yanıyor artık yemeklerden soğudum hiçbirşey canım çekmiyor ne yesem ağzıma geliyor bide acı acı bebekten ah sıpa bi doğsunda onun popişini yiyecem
kuzuların popoları gitti desene anneleri yemek için bekliyo

sen baya coşmuşsun

İnşallah canım kontrolüm cuma günü çok sabırsızlaıyorum

hoşgeldin ervacım Allah yardımcın olsun
ben aştım tatlım ne diyon sen yaaaa aksiyon desen var korku gerilim var manyak rüyalar görüyom

çok dönersek kordonmu dolanıyo yaaaaaaaaa
bu arada hoşgeldin kuşummm neden bu kadar uzun uzadıya çalışıyon sen bakim
Hoşbulduk tatlım ,
normalde bu kadar geçe kalmıyorum ama dün beyannamenin verilmesinin son günüydü yetiştirebilmek adına mesai kaldık kordon dolanmasıyla ilgili olarak ta annem öyle diyoooobnm de aklıma yer etti tabii aynı zmnda korkuda düştü

Hoşbulduk aysucum,bizle alakası yoksa valla içim rahatlar canım..sıpalarımız da bizi tekmeledikleri yetmiyor gibi birde kendilerini kordona mı doluyorlarmış
bende mide yanması her yemekte değilde sanırım yağı tuzu belli olmayan yerlerden yediğimde daha çok oluyor..kendimde böyle gözlemledim

ben artık geceleri uyuyamamaya başladım sola yatınca hiç uykuya dalamıyorum ama sağ taraf acayip rahat geliyor ama sola yatmam gerektiğini düşününce tekarar sola eee olmuyor sağa sırt üstü yatmak yasak inanınki saat 3 den aşağı uyuyamıyorum iyice uykuya susayınca ancak

aman tatlım ya çok yorma kendini iş bitmezzzzzz biz biteriz iş bitmez yani
ben neden dolanıyo bilmiyodum ama aysu sağolsun aydınlattı

ya bu sola yatma olayı bendede sıkıntı sinir oluyorum varya hep sırt üstü dönüyorum istem dışı ve senin gibi sonunda sinirlerim laşk oluyo ve uyuyamıyorum napsakki arkama yastık bile koymayı denedim ama nafile kendimede bebek muamelesi yapıyom maşallah bana sırta yastık destekleri filan :78: :78: :78: :78::81: :81: :81:

bebiş nasıl olsun deprem etkisi yaratıyo bende hareketlerinin şiddetinden sarsılıyorm resmen
kendini çok yorma canım biz yoruldukça bebişlerde yoruluyormuş bu arada benib bebişte çok hareketli yani kordon dolanması an meselesi
mide yanması berbat bişey drum tablet verdi aromalı gibi düzenli değil ama midem yandıkça kullanyorm

hoşbulduk kuşum dr bana da söylemişti sol tarafta oksijen akışı daha iyi oluyormuş hayırlısı artk,

hepinize slm güzel annişler bugün çok mutluyum 30. haftama girdik çok şükür nerdeyse halay çekicem sevinçten evin içinde ayrıca kızımın odasıda geldi bugün silip yerleştiriyim dedim ama sanırım gözüm yemiyo anneimi bekliyim ama odası çok güzel oldu yaa dün gece oturdum saatlerce eşyaların abaktım yine duygusallık tavan yaptı

kuzuların popoları gitti desene anneleri yemek için bekliyo

ben aştım tatlım ne diyon sen yaaaa aksiyon desen var korku gerilim var manyak rüyalar görüyom

bende bişey anlatayım ama eşimin aklına geldikçe gülüyor . hani polisiye bir dizi var suçluları bulıyorlar cıs mıamı diye .gece rüyamda bende bir oteldeyim her ne alakaysa yıkanmış bulaşıklara bakıyorum ve şunu diyorum''hııımmm bulaşıklar çarçabuk yıkanmış'' hemen bulaşıkçıyı aratıyorum sabah kalktığımda gülmekten eşime zor anlattım .her akşam 2 bölüm ard arda izliyoruz hiç kaçırmamaya çalışıyoruz işte anlayacağınız bende ne cevherler varmış beya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…