- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.241
oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?
canım hoşgeldin,
gözünüz aydınnnn maşallah oğluşunaaa
ahaha diziden dimi
cnm en geç 3 ay içinde inş plastik kıskaç yöntemi ile sünnet yaptırcam...bana kalsa doğduktan 2 gün sonra ama göbeği düşerken oda iğlerşi 1 haftada hiç bişey kalmıyo...ama belki 40 ından sonra yaptıra bilirim..
canim bisiy yok ortada benle skorpion surekli dizi izleriz interneten.bem evde turk tv yok.gecen ay esimin isyerinde calistim.o sirada takip ettigim dizilerden 3 bolumunu kacirdim.dun yayinlanan bolumunu izledim.ama aralarda baya bi olay olmus baglanti kuramadim.catladim merakimdan.gecmis bolumunude o an icin izleyemedim.esim kiziyor bana surekli dizi izliyosun diye o yuzden.sabahida bekliyemedim.merakya oldum catladim resmen.skorpiona sordum noldu son 3 bolumde diye.oda hatirlayamadi.bana ozet gecemedi yani.bende agladim 8 kere simgeledim de.agladigimi.yapilirmi bu bana ya.neyse bugun izledimde rahtladim yoksa dokuz doguruyodum resmen.
ahaha diziden dimi
cnm en geç 3 ay içinde inş plastik kıskaç yöntemi ile sünnet yaptırcam...bana kalsa doğduktan 2 gün sonra ama göbeği düşerken oda iğlerşi 1 haftada hiç bişey kalmıyo...ama belki 40 ından sonra yaptıra bilirim..
gozunaydin canim.bebeginede maasallah.insallah saglikli bi sekilde kucaginda alirsin.
esracim yakinda skorpion beni afaroz edecek.eli masali ya.neyse gecmisi okudum.soyle hangi bolumler izliyimde ozet geciyim demis.genede kiyamadim.eside ameliyatli daha iyilesemmeis.birde oglu var.zor yetisiyomus hepsine.birde benle ugrasmasin simdi.tam kopurursonra.
minik pipişlerini kesiceklermi:26:hımm evet bak bilmiyordum o zaman bende 3 ay içinde yaptırayım .ay kuzucuma kıyamam ya sünnet demi olacaklarmış
esracim yakinda skorpion beni afaroz edecek.eli masali ya.neyse gecmisi okudum.soyle hangi bolumler izliyimde ozet geciyim demis.genede kiyamadim.eside ameliyatli daha iyilesemmeis.birde oglu var.zor yetisiyomus hepsine.birde benle ugrasmasin simdi.tam kopurursonra.
günaydın annelerr2 gündür kabus görüp duruyorum yaaa ağzım burnum uçuk içinde kaldı bide akşam üst kattaki kadının mutfağında kullandığı bütün su benim mutfağıma doldu,ıspanaktan çok tiksinmiştim kadın bide ıspanak yıkamış,bütün gece halı topla,mutfağı dezenfekte et öldük kocamla valla yaaa ıspanaktan bi kere daha tiksinmiş oldum sayesinde,durup dururken iş çıktı başımıza :84: neysee hastalara geçmiş olsun,çalışanlara kolay gelsin,bi an önce izin zamanları gelsin inşalllaaahhhhh hadi çok öptük kızımla sizi
maşallah cnm... iyidir haftasıyla uyumlu olması geri çıkmasında... benim 20 gün önde de ne oluyo kafası büyük iri bebek doktor nasıl çıkcak diyo... sevinimmi üzülimmi...
canim ben bir saglikci olarak aciklayayim sana.sunnet ettirmek daha saglikli yenidoganlarda.erkek bebekler kolaylikla idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor.malum onlarin pipilerini temizlemek kiz bebekler kadar kolay deil.sunnet yenidoganlarda doktorlar tarafindan oneriliyor.tabi aileye kalmis bisiy.
merhaba rana ,
bende erkek bebek annesi adayıyım :) ve bizde yenidoğan sünneti planlıyoruz...cok yakın bir arkadaşım gecen sene bebeğine yaptırdı göbeği düşmeden sünnet yeri iyileşmişti bu nedenle bebek açısındanda cok kolay olduğunu düşünüyorum...
burdanda kutluym tatlımmmm maşallah oğluşaaaa allahım nazarlardan esirgesin
ya ne bileyim hiç sünnetli pipi görmedimöyle bildiğimiz gibi kocaman yara falan olmuyor dimi hani bebeğe zor gelmesinde ,ama iyiymiş göbekten önce iyileşmesi o zaman doğar doğmaz daha mantıklı dimi ben iyleşmez falan zannediyordum
ayyy ne güzel.ben de 2 hafta sonra alacağım raporu.şimdi 30+1 deyiz.
hayırlı olsun cnm... sağlıkla gelsin inş bebişin..kesinlikle nimet bence..çocuğun mızmızınıda çekmiceksin malum yapmazsan kimisi 6 yaşına kadar bırakıyo... bence risk artıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?