2011 Nisan Anneleri

hımm evet bak bilmiyordum o zaman bende 3 ay içinde yaptırayım .ay kuzucuma kıyamam ya sünnet demi olacaklarmış

dizi yüzündenmiydi allahım başka dert vermesin canım benim ne diym

esracim yakinda skorpion beni afaroz edecek.eli masali ya.neyse gecmisi okudum.soyle hangi bolumler izliyimde ozet geciyim demis.genede kiyamadim.eside ameliyatli daha iyilesemmeis.birde oglu var.zor yetisiyomus hepsine.birde benle ugrasmasin simdi.tam kopurur sonra.

hey allahım sueylülcüm bugün beni baya güldürdün kıs korma skorpinden koruruz biz seni

hımm evet bak bilmiyordum o zaman bende 3 ay içinde yaptırayım .ay kuzucuma kıyamam ya sünnet demi olacaklarmış
minik pipişlerini kesiceklermi:26: yerim ben onları ya...olsunlar cnm daha sağlıklı hem acıda hissetmezler hem enfeksiyon kapma riskleride çok düşük...

tatlım otur izle kızın dediği gibi bi ton işi var hem 8 dizi aynı anda takip ediyo kolaymı ben 3 dizi izlesem ne olurum kolay değil ama...

Canım ya çok geçmiş olsun,başkasının pisliğiyle uğraşmışsınızÇok yorma kendini bizde sizi öptük

maşallah cnm... iyidir haftasıyla uyumlu olması geri çıkmasında... benim 20 gün önde de ne oluyo kafası büyük iri bebek doktor nasıl çıkcak diyo... sevinimmi üzülimmi...

bende sizi okudukça bebeğim zayıf diye hayıflanmıştım ama takmayayım kafaya barim.Sağol canım birşey olmaz merak etme çatı muayenesinde belli olur çıkıp çıkmayacağı.İnşallah bi sorun olmaz.

merhaba rana ,
bende erkek bebek annesi adayıyım :) ve bizde yenidoğan sünneti planlıyoruz...cok yakın bir arkadaşım gecen sene bebeğine yaptırdı göbeği düşmeden sünnet yeri iyileşmişti bu nedenle bebek açısındanda cok kolay olduğunu düşünüyorum...

kızlar,

doğum jeli diye birşey çıkmış normal doğumu ağrısız ve kolay konuma getiriyormuş doktoruyla bu konuda konuşan varmı ?
benim kontrolüme 3 hafta var bende bilgi aldığımda aktarıcam...

hayırlı olsun cnm... sağlıkla gelsin inş bebişin..kesinlikle nimet bence..çocuğun mızmızınıda çekmiceksin malum yapmazsan kimisi 6 yaşına kadar bırakıyo... bence risk artıyo...

ya ne bileyim hiç sünnetli pipi görmedimöyle bildiğimiz gibi kocaman yara falan olmuyor dimi hani bebeğe zor gelmesinde ,ama iyiymiş göbekten önce iyileşmesi o zaman doğar doğmaz daha mantıklı dimi ben iyleşmez falan zannediyordum

tek sorun cok küçük olduğu için kıyamamak oluyor sanırım...arkadaşım ayy cok küçük diye baya hayıflanmıştı ama yaptırdıktan sonra cok rahat ettiler...sende görünce belki farklı hissedersin ama bebekler cok cabuk topluyormuş kendini vazgeçme diye yazıyım istedim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…