2011 Nisan Anneleri

sen baya coşmuşsun İnşallah canım kontrolüm cuma günü çok sabırsızlaıyorum hoşgeldin ervacım Allah yardımcın olsun
hoşbulduk canım , amiiiin cüml inşallah :)
bende koyverdim gittim valla.nerede rahatsam orada uyuya kalıyorum
aman tatlım ya çok yorma kendini iş bitmezzzzzz biz biteriz iş bitmez yani
ben neden dolanıyo bilmiyodum ama aysu sağolsun aydınlattı
bende hep bizden sanırdım bilmiyordum bebişten olacağını
bu kötü düşüncelerden başımıza gelmeyeceği varsa da allah korusun getireceğiz ama insan da görmeyince herşeyde endişe ediyor
Selam canım hoşgeldin,
hadi gözün aydın 30. haftan..odanız da hayırlı olsun güle güle kullanın..resimlerini de yayınlamayı unutma olur mu canım..ben oda falan yapamıyorum bari teyzoşlarımızın bebişleri için yaptıkları odaları görünce keyiflenelim:13:

Selam canım hoşgeldin,
kardeşin için öncelikle Allah tamamına erdirsin ve askerlik içinde tez kavuştursun size..bebeğine de maşallah sübhanllah doktorunun dediklerini de ihmal etme canım uygula mutlaka..uygularsan korkacak endişelenecek birşey kalmaz zaten:13:

Ben bi yemek yiyip geleyim kızlar
Afiyet olsun canım , bebeğine ve sana yarasın inş.

Biz yedik yedik şiştik geldik kızlar

bu aralar rüyalarda herkes artist galiba,bende sarayda kraliçeyle görüşüyordum geçen gün,bana elleriyle çorba yapıyordu.çorbanın adınıda bana ithaf etti
ay sen daha bi hoşmuşsun bacııııı
hoşgeldin tatlımmm oh maallah dede destek çıkıyomuş benimkilerde öyle beni şaşırttılar doğum masrafları için para biriktiriyolarmış yatağıda onlar aldı bişey yapmıyolar derken alttan alttan yaptıklarını görüyoz

ya iki deli işte Afiyet olsun canııımmm
saol şikerim esteem de bizden geri kalmaz baksana

afiyet olsun cnm
saol canım benimmmmmmmmm

Ben bebek fuarına gidemicem,davetiyemide almıştım ama eşimin 3 günlük iş toplantısı çıktı şehir dışında

ben eksik kalamazdım.. bizde bizdeee gideceğiz :92:
siz demi pazar günü gideceksiniz tatlım

şekerim adıma çorba yapıyo kendi elleriyle,adıda şerife olsun bundan sonra bu yemeğin diyo
zorlaya zorlayada içiriyor bir kaşık.Kraliçe kendi elleriyle besliyo beni

ay ay ayyyyy bizimki iyicene havalanmış çorbanın adıda şerifeymiş oy oyyyy tarifini aldınmı akşam bende pişirem kuşummmmm

gezeriz inşallah tatlım oyuncak almak istiyorum inşallah bulurum istediğim gibi bişiler
inşallah bulursun şekerim..bende park yatak falan bulma ümidiyle gidiyorum bakalım kısmet
Ben bebek fuarına gidemicem,davetiyemide almıştım ama eşimin 3 günlük iş toplantısı çıktı şehir dışında
başkası yok mu canım sana refakat edecek..davetiy bulduysan kaçırma bence..

kızlar merhaba bu kordon dolanması falan takmayın kafanıza ya birde o dert çıkmasın başımıza aman diyim ben dün epey dinlendim sancım falan olmadı şükürler olsun

şekerim adıma çorba yapıyo kendi elleriyle,adıda şerife olsun bundan sonra bu yemeğin diyo
zorlaya zorlayada içiriyor bir kaşık.Kraliçe kendi elleriyle besliyo beni

:

kızlar merhaba bu kordon dolanması falan takmayın kafanıza ya birde o dert çıkmasın başımıza aman diyim ben dün epey dinlendim sancım falan olmadı şükürler olsun
hoşgeldin tatlımmmmm
allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi canım benim işte biz karılar sürekli takılacak bi nokta buluyoz iyi olmanada sevindim çok yomra kendini
İstanbul Yeşilköy CNR da canım

perşembe işten erken çıkıp gitme niyetindeyiz ama bakalım izin alabilecek miyim
akşam 19,30 a kadar açık sanırım ben pazar gider rahat rahat gezerim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…