2011 Nisan Anneleri

sağol bitanem inş. ya olumsuz düşünmemeye çalışıcamolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
cnım kaçıncı haftada görememişti doktor CADIARZU

Canım ben 6.haftamdaydım.Ama dediğim gibi kese çok büyüktü görünmesi gereken büyüklükte olmasına rağmen bebek görünmüyordu ki vajinal bakalım dedi zaten vajinal de görünmedi vee ne yazıkki kürtaj olmak zorunda kalmıştım:gitme:

Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq: canım bende düşüğümde keseyi 1 ayda görmüştük az az yükseliyordu sonra kendiliğinden düştü onda bile çok üzülmüştüm hala onun paranoyaklığı sürüyor

Çok iyi anlıyorum canım aynı tedirginlikleri sürekli bende yaşıyorum kafamda bir sürü olumusuz şeyler dönüyor bi yandan bi yandan da kendime kızıyorum ii şeyler düşün diye.
Ama çoğumuz böyle tedirginlikleri yaşıyoruz çünkü çoğumuzun 1-2 tane düşüğü olmuş.Rabbim tekrar yaşatmasın aynı acıları.Sağlıkla hayırlısıysa eğer bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inş:Saruboceq::Saruboceq:

Canım ben de ütü yapacağım çıkayım bari...Çok tembelim bi bilsen Nisa.İçimden hiç bi iş yapmak gelmiyor.Uyku hali var sürekli ki ben normalde kıpır kıpır yerimde duramam
Ütüyü de var yaa sabahtan beri erteleye erteleye bu saati buldu yapsamsam eğer yarın eşofmanlarla gideceğiz bayramlaşmaya:teytey:

Canım bende de şişkinlik oluyor özellikle akşamları yemekten sonra Sanki dağları yiyorum yaaa ama karnım maş bayaa bi şişiyor.Sabaha bişey kalmıyor ama akşamları rahatsız ediyorbilmiyorumkismile

aynen canım bende sanki dağları yiyorum gibi
birde feci gaz oluyır ondan şişiyoruz bebek hazmı yavaşlatıyormus hormonlar sayesinde ondan yani zamanla alışacağız napalım şu anda bile gazdan patlayacağım allahtan çıkarabiliyorum ilk başlarda cıkaramıyordumda çatlayacaktım bir gün nerdeyse rezene içip rahatladım

olumunekankayizsmile bendede cnm bi iş yapasım yok tadın çıkar denizcimolumunekankayizsmile

Ayy hakkatten böyle kaynana yoktur herhalde. Hemen hemen hepsi ister ki hanımlarının yemeklerini beğenmesinler vay anam vay anam desinler diye :)))

iyi akşamlar şekerler

bol bol yemek yiyorum diyenlere maaşalah diyorum :)) ben zor zahmet yiyorum doktor vitamin vermektense gıdalardan almamı söyledi dayanıcaz bakalım

ama et tavuk yumurta hiiiiiiç aram yok ( süt içebiliyorum nasıl olduysa :)))

Ayy hakkatten böyle kaynana yoktur herhalde. Hemen hemen hepsi ister ki hanımlarının yemeklerini beğenmesinler vay anam vay anam desinler diye :)))
canım sitede benimki öyle beni çok seviyor kayınvalidem dşiyenlerde var,ne diyelim alalh nazardan saklasın:)allah bizmkilerindce içine gelin sevgisiversin.benimki istrediğini alamamışta .

Herkeseöncelikle ii bayramlar ..Benimde bayramdan sonra kontrolüm var..Medipole gidicem.bu hastaneye giden varmı aranızda ve burada önerebileceğiniz bir doktor..

Günaydın güzel anneler...Nasılsınız...Vallah ben iyi değilim...Bugün mide bulantısınla uyandım ve üstüne üstlük kokulardanda tiksinmeye başladım...Bıdık annesine yaramazlık yapıyor...Üstüne üstlükte eşim saat 07:00 işe gitti ve 15:00 gelecek...Sadece bıdığım ve ben evdeyiz...Birde bugün bizim nikah günümüzmüş ama ben ilk defa böyle özel bir günü unuttum eşim hatırlattı...Unutkanlıklardamı başladı ne...

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...Kurban Bayramında cinsiyetlerini öğreniriz Allah'ın izniyle...Sonraki bayramlardada yine Allah'ın izniyle bebişlerimiz kucaklarımızda...

merabalar benim sat 28 haziran beklenen doğum tarihi 4 nisan, ilk hamileliğim çok heycanlı çok pimpirikli ve çok mutluyum, 8 haftalıkken kontrole gittik kalp atışını duyduk ve bebişimizi gördük Rabbim onu bize bağışlasın, tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere de Rabbim nasip etsin, hamile ve çocuk sahibi olanlarıda tamamına erdirsin bebeklerimizi bize bağışlasın amin... ayrıca nisan annelerine böyle bir paylaşım imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz...

hoşgeldin aramıza...sat lar aynı bakalım bebişler karar değiştirmezse aynı zamanda doğum yapcaz kısmet olursa 2li teste ne zaman gitceksin? benim 20sinde. Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...Ayrıca Ramazan Bayramınız kutlu olsun...Sevgiler..

hoşgeldinn canımm aramızaa Allah sağlıkla bağışlasın hep mutlu haberler alalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…