- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.021
sağol bitanem inş. ya olumsuz düşünmemeye çalışıcamolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
cnım kaçıncı haftada görememişti doktor CADIARZU
Canım ben 6.haftamdaydım.Ama dediğim gibi kese çok büyüktü görünmesi gereken büyüklükte olmasına rağmen bebek görünmüyordu ki vajinal bakalım dedi zaten vajinal de görünmedi vee ne yazıkki kürtaj olmak zorunda kalmıştım:gitme:
Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq: canım bende düşüğümde keseyi 1 ayda görmüştük az az yükseliyordu sonra kendiliğinden düştü onda bile çok üzülmüştüm hala onun paranoyaklığı sürüyor
Canım bende de şişkinlik oluyor özellikle akşamları yemekten sonra Sanki dağları yiyorum yaaa ama karnım maş bayaa bi şişiyor.Sabaha bişey kalmıyor ama akşamları rahatsız ediyorbilmiyorumkismile
Canım ben de ütü yapacağım çıkayım bari...Çok tembelim bi bilsen Nisa.İçimden hiç bi iş yapmak gelmiyor.Uyku hali var sürekli ki ben normalde kıpır kıpır yerimde duramam
Ütüyü de var yaa sabahtan beri erteleye erteleye bu saati buldu yapsamsam eğer yarın eşofmanlarla gideceğiz bayramlaşmaya:teytey:
Kızlar hepinize hayırlı ve mutlu bayramlar...
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile ...iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler.
Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına:
"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söylermisin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak.
böyle kaynana varmı?:)
canım sitede benimki öyle beni çok seviyor kayınvalidem dşiyenlerde var,ne diyelim alalh nazardan saklasın:)allah bizmkilerindce içine gelin sevgisiversin.benimki istrediğini alamamışta .Ayy hakkatten böyle kaynana yoktur herhalde. Hemen hemen hepsi ister ki hanımlarının yemeklerini beğenmesinler vay anam vay anam desinler diye :)))
amin canım amin.canım sitede benimki öyle beni çok seviyor kayınvalidem dşiyenlerde var,ne diyelim alalh nazardan saklasın:)allah bizmkilerindce içine gelin sevgisiversin.benimki istrediğini alamamışta .
merabalar benim sat 28 haziran beklenen doğum tarihi 4 nisan, ilk hamileliğim çok heycanlı çok pimpirikli ve çok mutluyum, 8 haftalıkken kontrole gittik kalp atışını duyduk ve bebişimizi gördük Rabbim onu bize bağışlasın, tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere de Rabbim nasip etsin, hamile ve çocuk sahibi olanlarıda tamamına erdirsin bebeklerimizi bize bağışlasın amin... ayrıca nisan annelerine böyle bir paylaşım imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz...
merabalar benim sat 28 haziran beklenen doğum tarihi 4 nisan, ilk hamileliğim çok heycanlı çok pimpirikli ve çok mutluyum, 8 haftalıkken kontrole gittik kalp atışını duyduk ve bebişimizi gördük Rabbim onu bize bağışlasın, tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere de Rabbim nasip etsin, hamile ve çocuk sahibi olanlarıda tamamına erdirsin bebeklerimizi bize bağışlasın amin... ayrıca nisan annelerine böyle bir paylaşım imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?