2011 Nisan Anneleri

hayırlı bayramlar canım
bende genelde yatıyorum yeterki iyi haberler alalım nazlılar biraz bizimkler
Allahım ilerisi iyi olsun inş.
inş canım...iyi olsunlarda gerisi önemli değil...

Fadikcim aynı ben...bende yukarı kayınvalideme çıktım yedik içtik..bayramlaştık..sonra evime indim..yatıyorum:)
canım bu bayramda biraz beleşe geldikaydirigubbakcemile3
ne tatlı ne bişe ye içi yat...
ama rabbim kimseyi yataklara düşürmesin
bizimki çok önmeli değil rabbim beterinden korusun....

mrb kızlar ben bi süredir yoktum maaşallah 50sayfa ilerlemişsiniz okuyamadım

hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ailelerimizle ve yavrularımızla nice mutlu bayramlara inş

Meraba inşallah sağlıklı kolay ve hayırlı bir doğum yaparız, ben 25 inde gitcem kontrole doktorum söylemedi ikili test yapılacağını ama bir ay sonra tekrar gel demişti zaten bu test 11 -14 haftalar arasında oluyomuş bende 12. haftamı doldurmuş olcam muhtemelen yapar hayırlı sonuçlar alırız inşallah

of kızlar ya..bu gün toplasan 1 saat ayakta kaldım gerisinde oturdum..hemen başladı bel ağrım..karında olmadıda hafif akınıtı falan..hep tedirginim doktor dinlen dedi ama hepmi yatıcam....napcam ben..

of kızlar ya..bu gün toplasan 1 saat ayakta kaldım gerisinde oturdum..hemen başladı bel ağrım..karında olmadıda hafif akınıtı falan..hep tedirginim doktor dinlen dedi ama hepmi yatıcam....napcam ben..

Canım ben de çok çabuk yoruluyorum aynen yarım saat bile mutfakta ayakta kalsam hemen belim ağrıyor.Ayrıca akıntı falan bende de oluyor devamlı.İnş bebişlerimiz çok sağlıklıdır:CüvCüv:

fisfisfisslm arkadaşlar bişey sorcam benim kasık bölgembe ara ara hafif sancılar oluyo bazende belimde, kontrole 2 hafta sonra gitcem tedirgin oluyorum son kontrolde doktor ilk 3 ayda normal dedi ama yinede tedirginim ne yapsam

fisfisfisslm arkadaşlar bişey sorcam benim kasık bölgembe ara ara hafif sancılar oluyo bazende belimde, kontrole 2 hafta sonra gitcem tedirgin oluyorum son kontrolde doktor ilk 3 ayda normal dedi ama yinede tedirginim ne yapsam

Canım bunlar normal sancılar doktorunun da dediği gibi kafana takma.Rahim kasların genişliyor kolay değil.İster istemez biraz ağrı olması normal.Ama dayanılmayacak kadar çok olursa tabi ihmal etme git doktora.Ama ufak sancıları dert etme

hayırlı bayramlar sevgili nisan anneleri

ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
arife günü gittik metp.mid verdi bulantılar için daha kullanmadım ama sabahları oluyo bulantım
dün çıkardım hatta
kese düzgünmüş kalp atışını da duyduk çok şükür
üstelik te gördük
koca keseyi bırakmış en dibe saklanmış nerdeyse kese boş gibi gözüküyor yani
ama zamanla düzelir bu problem değil dedi dotorum

iyi olmanıza sevindim canım....
sağlıklı olunda tek olması önemli değil...
maşallah kalp atışıda duymuşsunuz
rabbim sağlıcakla kucaklamayıda nasip etsin...

Gözün aydın canım:lepi:Olsun bebişin sağlıklı olsun da tek veya ikiz olması önemli değil:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…