- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.061
inş canım...iyi olsunlarda gerisi önemli değil...hayırlı bayramlar canım
bende genelde yatıyorum yeterki iyi haberler alalım nazlılar biraz bizimkler
Allahım ilerisi iyi olsun inş.
canım bu bayramda biraz beleşe geldikaydirigubbakcemile3Fadikcim aynı ben...bende yukarı kayınvalideme çıktım yedik içtik..bayramlaştık..sonra evime indim..yatıyorum:)
hoşgeldin aramıza...sat lar aynı bakalım bebişler karar değiştirmezse aynı zamanda doğum yapcaz kısmet olursa2li teste ne zaman gitceksin? benim 20sinde. Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...Ayrıca Ramazan Bayramınız kutlu olsun...Sevgiler..
of kızlar ya..bu gün toplasan 1 saat ayakta kaldım gerisinde oturdum..hemen başladı bel ağrım..karında olmadıda hafif akınıtı falan..hep tedirginim doktor dinlen dedi ama hepmi yatıcam....napcam ben..
herkesin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...
of hadi anneler nerdesiniz...canım sıkıldı yaf....
hoşgeldin aramızaa.s.
dualarına bende amin diyorum....
hoşbulduk ben daha yeniyim sitede ama aynı dönemdeki arkadaşlarla gebelik hakkında yorumlarda bulunmak okumak rahatlattı beni, ben herkese dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin amin...
hoşgeldinn canımm aramızaa Allah sağlıkla bağışlasın hep mutlu haberler alalım inş.
fisfisfisslm arkadaşlar bişey sorcam benim kasık bölgembe ara ara hafif sancılar oluyo bazende belimde, kontrole 2 hafta sonra gitcem tedirgin oluyorum son kontrolde doktor ilk 3 ayda normal dedi ama yinede tedirginim ne yapsam
hayırlı bayramlar sevgili nisan anneleri
ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
arife günü gittik metp.mid verdi bulantılar için daha kullanmadım ama sabahları oluyo bulantım
dün çıkardım hatta
kese düzgünmüş kalp atışını da duyduk çok şükür
üstelik te gördük
koca keseyi bırakmış en dibe saklanmış nerdeyse kese boş gibi gözüküyor yani
ama zamanla düzelir bu problem değil dedi dotorum
hayırlı bayramlar sevgili nisan anneleri
ben ve bebeğim de iyiyiz
ikiz değilmiş tekmiş
arife günü gittik metp.mid verdi bulantılar için daha kullanmadım ama sabahları oluyo bulantım
dün çıkardım hatta
kese düzgünmüş kalp atışını da duyduk çok şükür
üstelik te gördük
koca keseyi bırakmış en dibe saklanmış nerdeyse kese boş gibi gözüküyor yani
ama zamanla düzelir bu problem değil dedi dotorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?