2011 Nisan Anneleri

vay.. vay.. vay.. yoktur be canım :))))

Berrakcım soyak a arada sırada bowling oynamak için gelirdik eşimle ama öle 2 defa ancak...an bişi biliyorum oraları....

canım bende evlenince buraya geldim 2.5 sene oluyor önceden beşiktaş sonra bostancı sonra moda :)) baya dolaştık yani babam memur olduğu için

şimdide artık emekli oldular taa bahçeşehirdeler ( k.validemde kartal biz böle ayrı diyarlarda kaldık anlıycan

:) baya gezmişsin cnm..modayı seviyorum ya bostancı falan...oralarda çok rahat ediyorum...çok şükür KAYINVALİDEMİZ ÇOK İYİLER..İKİ KERE ŞANSLIYIZ...BİDE İYİKİ VARSINIZ KILZAR YA..YOKSA BU YATAKDA ZAMAN GEÇERMİ...İKİ LAZ EDİYORUZ BİZİ ANLAYANLARLA NE GÜZEL....

bencede böyle süper oldu iyiki burda arkadaşlar var :)))
pek kalkmıyoruz ama bayramda hareket olucak ister istemez :)) ama yaa ben oy kullanamıcam sanırım ikamet kartalda olduğu için araba yorar diye gidemicem

Ya bana yat dedi doktor ama...nekadar sık yatmam gerektiğini sormadım....arabaya binmektemi sakıncalı...şimdi oy var...bayramda bi anneme gidicem....bi testler için kan vercem....bi kontrol ver hepsi arabayla..bişi olmaz dimi..sorsammı ayşe hanıma..

inş görürsün canım bende iki gün önce gördüm hareketlerini ayaklarını oynatıyodu baya net gördüm çoook mutlu oldum allah herkese nasip etsin görmeyi.

canım biliyorsun orası ne kadar temiz olursa içimiz o kadar rahat eder ayşe hanım bana şaşırmıştı çalışmayı sevdiğimi biliyor bir hafta yattım annem baktı dedim bak faydasını gördük dedi bayramdada gezme yok dedi o yüzden seçimi gözden çıkardım maalesef (

annem babam burda olduğu içinde ablalarımda buraya gelicek kvalidemlerde gelirler hem beni görücekler

sen yinede sor istersen canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…