- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.981
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile ...iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler.
Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına:
"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söylermisin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak.
böyle kaynana varmı?:)
Kız var beinmkisi vallahi :) çok şükür...elhamdülillah.....
Berrakcım soyak a arada sırada bowling oynamak için gelirdik eşimle ama öle 2 defa ancak...an bişi biliyorum oraları....
hıımm ne güzel yaa burdaki arkadaşlar hep aynı çevrede oturuyoo çok mutlu oldum. bende ümraniye deyim
Aaa stv kayınvalidemin yeni evine çok yakın...çamlıca tarafında...bende mecidiye köyde işletmeciydim..profilo...murat muhallebicisinin oralarda....
Eskane güzelmiş yaaa bende mutlu oldum evlerimiz ümraniyede hastaneler ümrraniyede biz bu gidişle karşılaşırız da :)))
:) baya gezmişsin cnm..modayı seviyorum ya bostancı falan...oralarda çok rahat ediyorum...çok şükür KAYINVALİDEMİZ ÇOK İYİLER..İKİ KERE ŞANSLIYIZ...BİDE İYİKİ VARSINIZ KILZAR YA..YOKSA BU YATAKDA ZAMAN GEÇERMİ...İKİ LAZ EDİYORUZ BİZİ ANLAYANLARLA NE GÜZEL....
Eska
kızlar işteyim eve gidince konuşalım bende ümraniyedeyim bilgi alışverişi yapalımolumunekankayizsmile
inş canım neden olmasın karşılaşırız bir gün berrakacım senin kaç haftalık bebişin
Ya bana yat dedi doktor ama...nekadar sık yatmam gerektiğini sormadım....arabaya binmektemi sakıncalı...şimdi oy var...bayramda bi anneme gidicem....bi testler için kan vercem....bi kontrol ver hepsi arabayla..bişi olmaz dimi..sorsammı ayşe hanıma..
inş görürsün canım bende iki gün önce gördüm hareketlerini ayaklarını oynatıyodu baya net gördüm çoook mutlu oldum allah herkese nasip etsin görmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?