- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.001
canım biliyorsun orası ne kadar temiz olursa içimiz o kadar rahat eder ayşe hanım bana şaşırmıştı çalışmayı sevdiğimi biliyor bir hafta yattım annem baktı dedim bak faydasını gördük dedi bayramdada gezme yok dedi o yüzden seçimi gözden çıkardım maalesef(
annem babam burda olduğu içinde ablalarımda buraya gelicek kvalidemlerde gelirler hem beni görücekler
sen yinede sor istersen canımm
Sizi seviyorum....hayırlı iftarlar....iftardan sonra görüşürüz....
bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım o zaman kanamamda yoktu...kızlar ben de 4. haftadan beri progestan kullanıyorum şu anda 9. haftamdayım acaba ne kadar daha kullanacağım progestan bebnim kanamnama rahimdeydi dıaşrı çıkmadı şükür şu aznda kanamalı bölge oolmamamsına rağmen dr um hala kullanacaksın dedi 8. haftada gtiiğimizde 1 ay daha kullanallım demişti inşallah 12. haftada bebeğim sağlıklı olurda kesilir herkese iyi bayramalr diliyorum şekerler
ben bualşntıldan ölücem bu arada sizler nasılsınız birde göbüşler ne durumda benimki 2-3 gundur biraz cıktı zayıf oldugum için hemen anlaşılıyor hele akşamları feci şişiyor
canım bazılarımızın döllenme zamanı erken veya geç olduğu için farklı çıkıyor...bende bişeyi merak ediyorum hep yazıyosunuz mesela 2-3 gün geri geliyor bebeğim diye benimde 1 gün ileriden gidiyor acaba bunun bı anlamı varmı yani ultrasonda 1 gün ilerideyım bugun 9 haftalık oldum ama adetıme görede 8+6.doktorada sormayı unuttum.buarada bende herkesin bayramını şimdiden kutlarım allah bayram dönüşündede hayırlı haberlerle yazışmayı nasip etsin kızlarkaydirigubbakcemile5
bnde yeni başladım progestan sen nasıl kulanıoyrsun canım vajınal mı oral mı ben çok karrasız kalmıştım kullanmakta kanama leke falan yok rahimde koyuluk var kanama olabilir dedi ama bakıorum benim gibi olnlar da var demek tek bnde değilmiş bide korkulacak bişey değilmiş die düşünüyorum.ben 8 hafat 1 günlüğüm allah şükür hiç bulantı falan yok şu aralar sacde kasık ağrım var göbiş yok dahabeklioz bakalım ne güzel senin çıkmış bnde zayıfım bakalım belli olcakmı :)))) ah o günnler bi gelse
slm kızlar nasılsınız?
canım bende vajinal kullanıyorum sende ihmal etme kullan canım ben kullanaya başaldıktan 1 hafta sonra baya küçüldü 2. haftada tamamen yok oldu inş. hala iyyidir bende perşembe guu gideceğim dr a haftaya yani
birde bence reflü başladı o yuzdende cok şişiyorum canım ama belli belirsiz göbek var saklamak zorlaşıyor sanki biraz kilo almksım gibi
bnirde kilo almama rağmen sanki şiştim :lepi:
medicanaya gidiyorum canım çamlıca ama doktor neden vajinal önermedi onu merak ettim bide şartlandırmıştım kesin görürüz diye nasip geç olsun güç olmasın boş gebelikten korkuyorum ama aklıma getirnenek istiyorummm
belki geçmişte lekelenmem oldu o yüzden olabilir smear testim temiz çıktı çok şükür
Sevindim testin temiz çıkmasına.değildir boş gebelik takma kafana.Tekrar ne zaman gel dedi??
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile ...iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler.
Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına:
"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söylermisin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak.
böyle kaynana varmı?:)
Önyargılı okudum:) Dedim kesin gelin yemek yapsın ben yatayım diye ayak yapıyor kaynana dedim (Benimki genelde öyle yapıyor çünkü, gazlıyordu beni yeni gelinken sen benden güzel yapıyorsun yemekleri diye :)))) ) Ama final çok şaşırtıcıyd,aramızda böyle kaynanalara sahip arkadaşlar olduğunu bilmek güzel. İnşallah ilerde bizde oğlumuz olursa bu şekilde kaynanalar olabilelim :d
Mrb canım okudum yazdıklarını sakın olumsuz düşünme bebiş annesine kesin naz yapıyordur.Ayrıca vajinal baksaydı kesin görürdü ama bakmak istememiş öyle uygun görmüş demekki.Sıkma sen canını tatlım:teselli:
Ben de iyiyim işte mide bulantıları ile uğraşıyorum midemi boş da bırakmak istemediğim için zorla da olsa tıkıyorum lokmaları ağzıma.Ama hala süt ve yumurta yiyemiyorum hem de hiçç:sinifsinif:
Sevindim testin temiz çıkmasına.değildir boş gebelik takma kafana.Tekrar ne zaman gel dedi??
haftaya çarşamba dedi canım bakalım Allahtan bayram tatili falan giirdi zaman çabuk geçer başka hastaneye gttim ama sıra yoktu çok yoğun arefe yaolumunekankayizsmile
haftaya çarşamba dedi canım bakalım Allahtan bayram tatili falan giirdi zaman çabuk geçer başka hastaneye gttim ama sıra yoktu çok yoğun arefe yaolumunekankayizsmile
Canım boş gebelik olsa doktor müdahale ederdi.Benim mesela ilk gebeliğimde kesenin boyu büyük olmasına rağmen göremeyince vajinal bakalım dedi ve öylelikle anladı boş gebelik olduğunu.Sen içini ferah tut inş bayramdan sonra görüceksin miniğini:CüvCüv:
Kızlar ben çıkıyorum ... Hepinize şeker tadında güzel bayramlar...Sevgiler...
Kızlar ben çıkıyorum ... Hepinize şeker tadında güzel bayramlar...Sevgiler...
sağol bitanem inş. ya olumsuz düşünmemeye çalışıcamolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanCanım boş gebelik olsa doktor müdahale ederdi.Benim mesela ilk gebeliğimde kesenin boyu büyük olmasına rağmen göremeyince vajinal bakalım dedi ve öylelikle anladı boş gebelik olduğunu.Sen içini ferah tut inş bayramdan sonra görüceksin miniğini:CüvCüv:
cnım kaçıncı haftada görememişti doktor CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?