2011 Nisan Anneleri

bana okadar demedi ama dediğin gibi sorsam iyi olur...cnm

bende hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım o zaman kanamamda yoktu...
sonra hem içten hem dıştan kanamam oldu...
şükür şuan maşallah kanama falan yok...
ama dr banada bırakma dedi...
bakalım ne zaman bırak diyecek...

canım bazılarımızın döllenme zamanı erken veya geç olduğu için farklı çıkıyor...
bazılarında ise usg yanılma payı oluyor...
her zaman usg da 2-3 gün yanılma payı vardır...

[/B]

kızlar.....kayınvalidemde yemek yedim iki üç bişey kaldırdım..sonra kaçtım...sağolsun zaten bişi yaptırmıyo bana ama orada biraz bel ağrısı ve hafif kramp girdi..ya psikolojik yada yatmaya çok alıştım :) ayağa kalkmak bende yan etki yaptı...

canım bende vajinal kullanıyorum sende ihmal etme kullan canım ben kullanaya başaldıktan 1 hafta sonra baya küçüldü 2. haftada tamamen yok oldu inş. hala iyyidir bende perşembe guu gideceğim dr a haftaya yani
birde bence reflü başladı o yuzdende cok şişiyorum canım ama belli belirsiz göbek var saklamak zorlaşıyor sanki biraz kilo almksım gibi
bnirde kilo almama rağmen sanki şiştim :lepi:

slm kızlar nasılsınız?

Mrb canım okudum yazdıklarını sakın olumsuz düşünme bebiş annesine kesin naz yapıyordur.Ayrıca vajinal baksaydı kesin görürdü ama bakmak istememiş öyle uygun görmüş demekki.Sıkma sen canını tatlım:teselli:
Ben de iyiyim işte mide bulantıları ile uğraşıyorum midemi boş da bırakmak istemediğim için zorla da olsa tıkıyorum lokmaları ağzıma.Ama hala süt ve yumurta yiyemiyorum hem de hiçç:sinifsinif:

Canım bende de şişkinlik oluyor özellikle akşamları yemekten sonra Sanki dağları yiyorum yaaa ama karnım maş bayaa bi şişiyor.Sabaha bişey kalmıyor ama akşamları rahatsız ediyorbilmiyorumkismile

haklısın canım benim olumunekankayizsmile ben tedirgin oldum işte elimde değil bilmiyorum kesede bakmıştı vajinal şimdi normal diye bakma gereği duymadı kesenin büyümesi
Allah kolaylık versin canım benim bulantım çok yok acıkınca az bulanıyor ama şişkinlik fazla oda canımı sıkıyor doktorda demekki rahat olacak sizin çok belirgin belirti olmaz dedi canım kalsiyum açıısndan zengin yiyecekler ye ben yumurta çocukluktan bu yana yiyemiyorum malesef:gitme:

hımmm neyse evet az kalmış nisa hem o zamanda karından göremezse vajinal istersin sende için rahatlar böylece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…