2011 Nisan Anneleri

saol canım iiyiz mutlu gününüzü kutlarım Allah nice mutlu günlerinizi eşin ve doğacak çocuğunla birlikte yaşatsın inş. a.s.

bebişler naz yapıyo bizde oraya takılmış durumdayız unutabiliyoruz napalım delikafadulden

hehe herkez hemen hemen ayınymış meğersem...benim kocamda bugün milli takımın maçına gidicek basketbol izlemeye....bend evde tekim..valla bu forum olmasa ne yapcam bilmiyorum..

yok berrakcım evdeyim yatıyorum bi annemlere gideriz okadar....yatınca daha güvende hissediyorum kendimi...gerçi doktor yat dedi..mecbur.artık telefona sarılır herkesi ararım...yavaş yavaşta hamişliğimi paylaşıyorum..kalp atışlarını duyunca rahatladım az..bide su kan yok olsa rahimn dışından benim bayramım ozaman

ya canım sorma sabah ben tedirgin uyandım çok minik bir kan pıhtısı çıktı korktum eşim annem telaşlanma içerisi temizleniyor dediler inşaalah bişeyim yoktur acile gidip baktırmayı bile düşündüm ama pazartesini bekliycem sanırım

cnm kırmızı renkte olmadığı sürece tedirgin olma..olabilir...içini ferah tut kesinlikle tam güven ve stressiz bir yaşam bebişi herşeyi etkiliyor...zihnini arındır...kısmet herşey..kaderde yazılmış bir kere...onu yaşıyoruz..

Kızlarr hepinize mutlu,huzurlu,şeker tadında bir bayram diliyorum..Bir dahaki ramazan bayramını bebişlerimizle geçirmek dileğiyle....

hoşgeldin aramızaa.s.
dualarına bende amin diyorum....

herkese hayırlı bayramlar kızlara.s.
bende bayramı yatarak geçirenlerdenim
üstelik eşimde çalışıyor yanı yanlızım...
sabah eşimin ailesiyle kalabalık bir şekilde yedik içtik sonra evime çıktım ve yatıyorum...
sağlıcakla gelsin bebişleirmizde ne yapalım bu bayramda böyle geçsin...

hayırlı bayramlar canım
bende genelde yatıyorum yeterki iyi haberler alalım nazlılar biraz bizimkler
Allahım ilerisi iyi olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…