- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.041
Günaydın güzel anneler...Nasılsınız...Vallah ben iyi değilim...Bugün mide bulantısınla uyandım ve üstüne üstlük kokulardanda tiksinmeye başladım...Bıdık annesine yaramazlık yapıyor...Üstüne üstlükte eşim saat 07:00 işe gitti ve 15:00 gelecek...Sadece bıdığım ve ben evdeyiz...Birde bugün bizim nikah günümüzmüş ama ben ilk defa böyle özel bir günü unuttum eşim hatırlattı...Unutkanlıklardamı başladı ne...
kızlar.....sizde bayramda yatanlardansınız benim gibi....BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...
yok berrakcım evdeyim yatıyorum bi annemlere gideriz okadar....yatınca daha güvende hissediyorum kendimi...gerçi doktor yat dedi..mecbur.artık telefona sarılır herkesi ararım...yavaş yavaşta hamişliğimi paylaşıyorum..kalp atışlarını duyunca rahatladım az..bide su kan yok olsa rahimn dışından benim bayramım ozaman
Günaydın kızlar Bayramınız kutlu olsun gelecek Ramazan Bayramında bebişlerimizle olmak dileğiyle...
Kızlarr hepinize mutlu,huzurlu,şeker tadında bir bayram diliyorum..Bir dahaki ramazan bayramını bebişlerimizle geçirmek dileğiyle....
Kızlarr hepinize mutlu,huzurlu,şeker tadında bir bayram diliyorum..Bir dahaki ramazan bayramını bebişlerimizle geçirmek dileğiyle....
Ya ne güzel....burda öle bişey yok valla....kalmadı ya..nerde o eski günler derler ya gerçekten öle....ah luna parka gitmek vardı
merabalar benim sat 28 haziran beklenen doğum tarihi 4 nisan, ilk hamileliğim çok heycanlı çok pimpirikli ve çok mutluyum, 8 haftalıkken kontrole gittik kalp atışını duyduk ve bebişimizi gördük Rabbim onu bize bağışlasın, tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere de Rabbim nasip etsin, hamile ve çocuk sahibi olanlarıda tamamına erdirsin bebeklerimizi bize bağışlasın amin... ayrıca nisan annelerine böyle bir paylaşım imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz...
hoşgeldin aramızaa.s.
dualarına bende amin diyorum....
sabah eşimin ailesiyle kalabalık bir şekilde yedik içtik sonra evime çıktım ve yatıyorum...
sağlıcakla gelsin bebişleirmizde ne yapalım bu bayramda böyle geçsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?