2011 Nisan Anneleri

Cnm kaç haftalıktı ilk düşüklerin...

1. si dr söylememişti usg dede ne kadar olduğunu bulamadım
ama tahmini 6 hafta falan....
2. si sadece idrar testi yapmıştım ve bayram tatili girmişti...
9 gün bayram tatilini bekledim dr a gitmek için...
birde 1. düştü diye 2. de düşecek diye aklıma hiçbirşey gelmedi yoksa dururmuydum...
tam bayram tatili bitti yarın dr giderim diyodum lekelenme başladı...
ve dr a randevuyuda yarın akşama ancak alabildim...
ve muayene sıramı beklerken birden çok fazla kanama oldu dr hemen içeri aldı ama bebek yoktu...
kan testi yaptık hemen hamilelik kesindi ama düşmüştü...
bu yüzden kaç haftalık olduğunu net bilmiyorum tahmini 5 küsür falan...
3. de saat göre 8+3 falan ama bebiş 6+3 te kalmış...
dr bana bebeğin gelişmediğini hiç söylemedi belki beni üzmemek adına bilmiyorum...
2 hafta kadar kalp atışı bekledik duyulmayınca umudu kestik...
şimdi usg kağıtlarına bakıyorumda düşmeden son 2 hafta içinde bebek devamlı 6+3 gözüyormuş....

Cnm benim....allah bu bebişinin doğmasını nasip etsin inş....1 defa düşük oldu..diğeri regli gibiydi...çok feci ve insan psikolojisi inanılmaz bozuluyo...

canım en iyisini yapıyorsun benimi bu sıkıntı oldu ama yol durumundan dolayı hastaneye gitmekten vazgeçtim dinlenmek gerçekten bebişlere iyi geliyor ailelerimizde bizi anlıyolar saolsunlar onlar sayesinde rahatız testleride öyle halletmen güzel olur senin randevunda haftaya sanırım inş.güzel haberler alırız

canım benim bak maaşalah 10 haftaya gelmişiz o ilk yaşadıkların tarihleri geçtik
Allahın izniyle dua ediyorum tamamına erdirsin bebeğini sağlıklı kucağında olsun inşaalah diye
gerçekten bazı şeyler eksik bilgilendirmeden de oluyo ilk defa yaşadığımız şeylerde anlam veremiyoruz yaşananlara ama sen maş.temkinlisin bizlerede tecrübelerini aktardın Allah razı olsun yüzünü güldürsün inş.

mecbur cnm pazartesi çünkü anca perşembe veriyorlar...cumada kontrol var...medicana hastanesinin karşısında labaratuar var özel...ümraniyedeki...orayla konuştum 400 tuttu..inş eve gelip kan ve idrar alma imkNLARI OLUR...

Fadik herşey kısmet kader .Takma kafana stres de çok etkili biliyorsun .Benimde ilk hamileliğim çok tedirginim ama dua ediyorum yapacak başka bişey yok 2 gün önce biraz evi toparlayayım dedim temizlik ve üstüne ütü felan yaptım.suan sağ kasığımda daha fazla ağrı var.Her zaman vardı ağrı hafif doktor olabilir kasların geriliyor demişti ama bu biraz fazla ağrıyor. kanama yada leke yok ama insan tedirgin oluyor yinede.sanırım kendimi biraz fazla yordum.bayramdan hemen sonra kontrolüm var heyecanla bekliyorum. dua edip kendimi ferahlatıyorum.
Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin.

evet bende 4 günde aldım kültür sonucu uzun sürüyor gelirler inşaalah canım sonuçta örnekler küçük tüplere koyuluyor belki biraz masrafı artar olmuyorsada yarım saat bile sürmez bende gidip halletmiştim sonra eve gelip yattım

Cnm benim....allah bu bebişinin doğmasını nasip etsin inş....1 defa düşük oldu..diğeri regli gibiydi...çok feci ve insan psikolojisi inanılmaz bozuluyo...
sağol canım inş...
rabbim sanada sağlıcakla bebişini kucaklamayı nasip etsin...

eevt canım çok şükür maşallah bu günlere geldik...
zaten biizm için kalp atışı duymak baya önemliydi duyduktan sonrada lekelenmelerin kesilmesi önemliydi...
şimdi şükür lekelenmede maşallah kesildi....
şuan dr tedbir amaçlı yat az daha diyor...
bende yatıyorum zaten...
rabbim hepimize sağlıcakla kucaklamayıda nasip etsin...amin....

evet canım kısmet...
streste çok çok önemli dr beni özellikle uyardı stres konusunda...
hatta nedeni anlaşılmayan düşüklerin çoğu stres kaynaklı dedi...

canım senin düşüğün olmadığı için şimdilik biizm gibi davranman gerekmez...
ama tabiki dikkat et kendine...
evet sanki insan yorulunca ağrısı daha fazla oluyor...
ben iş yapmıyorum ama dr a gittiği günü genelde daha fazla ağrım oluyor....
canım iş yaptığın zaman veya çok ayakta kaldığın zaman sırt üstü yatıp biraz dinlen üst üste çok iş yapma...
şu ilk ayları biraz dikkat etmek lazım....

Yaa kızlar bişey sorcam biraz önce wc ye gittiğimde iç çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş.Şimdi ayın 13ü gibi adet günümdü bazı bayanlarda adet günlerine yakın oluyormuş böyle akıntılar lekelenmeler.Çok korkuyorum yaaa hiçbişey yoktu bi anda ne oldu böylee????
Allahım sen bebeğimi koru Rabbim:Saruboceq:

Cnm benim tedirgin olma hemen uzan ve moralini iyi tut..çünkü kesinlikle moral çok önemli....kahverengi ise korkma...yerleşme lekesi olabilir...rahim genişliyo damar çatlamıştır...yeterki taze kan renginde olmasın olur öle....

Canım yerleşme lekesi ilk haftalarda oluyor diye biliyorum ben.Sürekli wc ye gidiyorum çok şükür gelmedi bi daha.Ama bir anda görünce panikledim.Allah'ım korusun inş:Saruboceq:

Ayşe aynı dönemde olmuştu bende de lekelenme.kahverengi ve sadece bir kerelik olduysa sıkma canını.açık renk olunca kırmızımsı korkulacakmış dr ların dediğine göre.Progesteron kullanıyormusun?dinlen kafana takma Allahım korusun bebişini:Saruboceq:

Yok canım progestereon falan kullanmıyorum doktor vermedi bana.Hiçbir iş yapmıyorum aslında sürekli uzanıyorum sadece yemek, namaz için falan kalkıyorum.Çok şükür kırmızı değil ama kahverengi işte biraz önce wc kağıdına yine geldi çok değil ama insan panikliyor işteeyvahedigeldismile
Rabbim sen bağışla yavrumu bana:Saruboceq:

hemen panik yapma canım inşallah kötü birşey yoktur içini ferah tut inşallah bebişin iyidir:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…