- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.101
Cnm kaç haftalıktı ilk düşüklerin...
Ya kızlar ben korktum biraz..dotoru aradım..kendi doktorumun benim dinlenmemi istediği için 15 dakikada olsa araba yolculuğu yapma dedi....dünde 2 saat oturdum die belim kırıldı resmen...artık eşim annemleri alcak gelcek..normalde birlikte gidip bayramlaşıp annemleri alıp kayınvalidemlere gelceklerdi ama bana yatak göründü...kan vermeyede gidicektim...eşim dedi onlar gelir artık kan almaya az bi farkla alıyolar af.......af..
Evet cnm....17 sinde...senin nezaman....nasılsın iyimisin..
bazılarrında yazmıyor demekki....
canım bunu sitres yapma sakın...
bir aksilik olsa dr söyler zaten....
canım bende 3 düşüğk olunca dahada dikketliğim...
diğer hamilelikleirmde pek bilgili değildim hatta bilgisayarda yoktu birşeyde araştıramıyordum...
dr lar bana hiç bir zaman sakın kalkma devamlı yat dememişlerdi...
sadece kendine dikket et bol bol dinlen dediler...
hele ilk hamileliğim çok acemi ve cahildim büütn kanama boyunca ayaktaydım hiç yatmadım...
etrafımdaki inasanlar bazıları böyle üzerine adet görebiliyormuş diye beni avuttular...
ve kanama en sonun çok arttı adet gibi oldu ve birgün sonrada düştü...
3. hamileliğimdede yattım ama başlarında bir misafir gelmişti bende yemek hazırlayayım hemen bişe olmaz diğe düşündüm ve 2 saat kadar dezgah başında yemek yaptım ama ne sofrayı kurmaya nede yıkamaya yardım etmedim...
sağolsun onları yaptıalr...
ve o gece lekelenmeler başladı işte....ve zaman sonra o bebeğimide kaybettim...
ama bunda taviz vermiyorum işte inş hepte başarabilirim....
sende dikket et canım herşeyi boşver...
lekelenme durana kadar devemlı yat...
pazartesi dr gittiğinde merak ettin herşeyi sor öğren ve dr için bile öğle sık sık kendini yorma....
inş kısa zamanda kesilir canım...
inş cnm...sen test yaptırdınmı?.
evet cnm..nerde yaptırdın testlerini? onu sorcaktım...bide nasıl sonuçlar iyi değilmi
mecbur cnm pazartesi çünkü anca perşembe veriyorlar...cumada kontrol var...medicana hastanesinin karşısında labaratuar var özel...ümraniyedeki...orayla konuştum 400 tuttu..inş eve gelip kan ve idrar alma imkNLARI OLUR...
sağol canım inş...Cnm benim....allah bu bebişinin doğmasını nasip etsin inş....1 defa düşük oldu..diğeri regli gibiydi...çok feci ve insan psikolojisi inanılmaz bozuluyo...
eevt canım çok şükür maşallah bu günlere geldik...canım benim bak maaşalah 10 haftaya gelmişiz o ilk yaşadıkların tarihleri geçtik
Allahın izniyle dua ediyorum tamamına erdirsin bebeğini sağlıklı kucağında olsun inşaalah diye
gerçekten bazı şeyler eksik bilgilendirmeden de oluyo ilk defa yaşadığımız şeylerde anlam veremiyoruz yaşananlara ama sen maş.temkinlisin bizlerede tecrübelerini aktardın Allah razı olsun yüzünü güldürsün inş.
evet canım kısmet...Fadik herşey kısmet kader .Takma kafana stres de çok etkili biliyorsun .Benimde ilk hamileliğim çok tedirginim ama dua ediyorum yapacak başka bişey yok 2 gün önce biraz evi toparlayayım dedim temizlik ve üstüne ütü felan yaptım.suan sağ kasığımda daha fazla ağrı var.Her zaman vardı ağrı hafif doktor olabilir kasların geriliyor demişti ama bu biraz fazla ağrıyor. kanama yada leke yok ama insan tedirgin oluyor yinede.sanırım kendimi biraz fazla yordum.bayramdan hemen sonra kontrolüm var heyecanla bekliyorum. dua edip kendimi ferahlatıyorum.
Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin.
Cnm benim tedirgin olma hemen uzan ve moralini iyi tut..çünkü kesinlikle moral çok önemli....kahverengi ise korkma...yerleşme lekesi olabilir...rahim genişliyo damar çatlamıştır...yeterki taze kan renginde olmasın olur öle....
Yaa kızlar bişey sorcam biraz önce wc ye gittiğimde iç çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş.Şimdi ayın 13ü gibi adet günümdü bazı bayanlarda adet günlerine yakın oluyormuş böyle akıntılar lekelenmeler.Çok korkuyorum yaaa hiçbişey yoktu bi anda ne oldu böylee????
Allahım sen bebeğimi koru Rabbim:Saruboceq:
Ayşe aynı dönemde olmuştu bende de lekelenme.kahverengi ve sadece bir kerelik olduysa sıkma canını.açık renk olunca kırmızımsı korkulacakmış dr ların dediğine göre.Progesteron kullanıyormusun?dinlen kafana takma Allahım korusun bebişini:Saruboceq:
Yaa kızlar bişey sorcam biraz önce wc ye gittiğimde iç çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş.Şimdi ayın 13ü gibi adet günümdü bazı bayanlarda adet günlerine yakın oluyormuş böyle akıntılar lekelenmeler.Çok korkuyorum yaaa hiçbişey yoktu bi anda ne oldu böylee????
Allahım sen bebeğimi koru Rabbim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?