- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.081
fisfisfisslm arkadaşlar bişey sorcam benim kasık bölgembe ara ara hafif sancılar oluyo bazende belimde, kontrole 2 hafta sonra gitcem tedirgin oluyorum son kontrolde doktor ilk 3 ayda normal dedi ama yinede tedirginim ne yapsam
geç döllenme olabilir bu yüzden 6 haftalık gözükür...herkese hayırlı bayramlar.arkadaşlar geçen pazartesi doktorum kontrole çağırmıştı bebeğin kalp atışlarını duymak için .kalp atışlarını ben duymasdım dr var ama gümbür gümbür değil bayramdan sonra gel bi daha bakalım içimiz rahat etsin dedi, bir de sat 17 temmuz buna göre 7 haftalık olması gerekirken ultrasyonda 6 haftalık 7 mm çıktı sizce normal mi? Moralim çok bozuk
canım benim dr da birşey söylemiyor...Ya bi de ben sorım...benim doktorda bebişin boyu kaç dediğimde...bana dediki boyu yokki daha...acaba ciddiyemi almadı bizim ufaklığı çok küçük die :) herkesin doktoru demiş 3 mm gibi..banada kese 2 cm dedi ama kafam karıştı...
nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir inşaalah
dün akşam misafir sebebiyle biraz yanlarında oturmuştum ondan mı bilmiyorum ama pıhtı ve kanamam oldu(
bayram sebebiyle doktorada gidemedim pazartesi çağırmıştı gidicem bakalım
inşaalah bişey yoktur allah yardımcımız olsun
canım dikket et kendine...nasılsınız arkadaşlar iyisinizdir inşaalah
dün akşam misafir sebebiyle biraz yanlarında oturmuştum ondan mı bilmiyorum ama pıhtı ve kanamam oldu(
bayram sebebiyle doktorada gidemedim pazartesi çağırmıştı gidicem bakalım
inşaalah bişey yoktur Allah yardımcımız olsun
cnm benim allah şifa versin..sırt üstü yat...ne kadar geldi...devam ediyomu
canım dikket et kendine...
çok fazla oturmamaya çalış...
ben misafir falan takmıyorum hep yatıyorum...
onlar zaten durumumu biliyor....
hatta geçenlerde dayım annemlere gelmiş ben görmeye gidemedim...
sağolsun o beni görmeye geldi...
ilk başta azıcık oturdum daha sonra çaktırmadan yavaş yavaş uzandım:)
aslında dayım yattığımı biliyor o yüzden hemen beni görüp gidecekti ama ben yatınca onunda içi rahat etti geç saate kadar oturdu sohbet ettik...
Cnm doktorların sorduğu ilk şey şu oluyo...rengi...taze kan gibimi yoksa koyu kahve veya başka renkmi...çünkü bu zamanda rahmin büyümesinden dolayıda damarlarda çatlamadan dolayı yerleşme kanı ola biliyo...ama ciddiyetini sen bilirsin...dinlen tabi....dua et bol bol...
Cnm benim bu geç döllenmeyle alakalı bi konu.....mesele ben 6+5 günlükken gittiğimde bebiş 6+2 günlük çıktı ve kalp atışını gördük ve duyduk...seninkiside 6 hftlık gelişmiş...kalp atışı var ama ses biraz daha geç duyulur..yani sorun yok cnm içini rahat tut...2 gün sonra bile gitsen duyardın çünkü bu zamanda inanılmaz hızlı gelşiyorlar...ha benim bebişte öle uzun değil 3 sn duyurdu sesini.... Rahat ol cnm...
saolun içimi rahatlattınız a.sgeç döllenme olabilir bu yüzden 6 haftalık gözükür...
birde altı hafdada zaten kalp atışı net duyulmayabilir...
pozitif düşünmeye çalış inş pazartesi daha net duyarsınız.......
bazılarrında yazmıyor demekki....Evet cnm yok ordada bişey yazmıyo...ki benim doktorumda çok özverili ve çok iyi tecrübeli...ona güvendiğim için içim rahat yoksa...nekadar rahat doktorlar var....
fadikcim haklısın dahada dikkat etmem gerekiyor
akşam baya kalabalıktı k.validemler eşimin kardeşleri zaten annem babam benim durumumdan dolayı bizde onlar yat dediler ben iki üç saat otursam bişey olmaz sandım
en güzeli senin yaptığın gibi takmadan uzanmak :)
Allah tüm bebekleri korusun inş.
canım herkesin kanaması ve nedenleri aynı olmuyor ama ben kendimi artık iyice tanıdığım için yaşadıklarımı yazdım...Ya kızlar ben korktum biraz..dotoru aradım..kendi doktorumun benim dinlenmemi istediği için 15 dakikada olsa araba yolculuğu yapma dedi....dünde 2 saat oturdum die belim kırıldı resmen...artık eşim annemleri alcak gelcek..normalde birlikte gidip bayramlaşıp annemleri alıp kayınvalidemlere gelceklerdi ama bana yatak göründü...kan vermeyede gidicektim...eşim dedi onlar gelir artık kan almaya az bi farkla alıyolar af.......af..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?