- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.121
ayşecim kırmızı olmaması iyi...Yaa kızlar bişey sorcam biraz önce wc ye gittiğimde iç çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş.Şimdi ayın 13ü gibi adet günümdü bazı bayanlarda adet günlerine yakın oluyormuş böyle akıntılar lekelenmeler.Çok korkuyorum yaaa hiçbişey yoktu bi anda ne oldu böylee????
Allahım sen bebeğimi koru Rabbim:Saruboceq:
anneler...nerdesiniz....huhu...
bende progesteren hiç uyku yapmadı...Heo....cnm ben progestan kullanıyorum diemi bilmem deli gibi uykum geliyo.....artık gözümün altında hafif morluk oldu......ve bugün 7 kişi tebrik etti beni aileden :) bebiş için çok hoşuma gitti...kaynımda 17 yaşında ufak...tansiyonumu ölçtü kalp atışı 105 çıkınca bende ondan anladım dedi :) ne güldüm.....ilk torun olcak ve herkez bekliyo....rabbim sağlıkla versin inş...
canım ben daha dr bulamadım...cnm ya unutuyorum....sen nerdeki doktora gidiyorsun....bide ilk duyduğunda bebişin kalbi kaç atıyordu...140 dan dşükse erkek diyolar sence ?benimki 128 di
Yok canım progestereon falan kullanmıyorum doktor vermedi bana.Hiçbir iş yapmıyorum aslında sürekli uzanıyorum sadece yemek, namaz için falan kalkıyorum.Çok şükür kırmızı değil ama kahverengi işte biraz önce wc kağıdına yine geldi çok değil ama insan panikliyor işteeyvahedigeldismile
Rabbim sen bağışla yavrumu bana:Saruboceq:
bayram tatili ya canım ondandır....bugun site baya sessiz
sultanbeylide oturuyorum canım...Hangi semtlerde istersin mesela...bazı hastanenin doktorları var çok iyii ama
canım benimde ilk zamanlar en azından gece 12 olsun hemen uyku bastırıyordu...günaydınnnnnnn tüm annişlereeee hihoyyyt
fadikcim bende senin gibiyim uyku hak getire :bbo:
ilk zamanlar çok uyurdum sonraları nedense uyuyamaz oldum sabah erkenden kalkıyorum gece uyumak nedir bilmiyorum uyku çok faydalıda bizde anormallik var kaydirigubbakcemile3
esrayağmur canım sen ne güzel uyuyabiliyormuşsun
Gözün aydın canım:lepi:Olsun bebişin sağlıklı olsun da tek veya ikiz olması önemli değil:CüvCüv:
iyi olmanıza sevindim canım....
sağlıklı olunda tek olması önemli değil...
maşallah kalp atışıda duymuşsunuz
rabbim sağlıcakla kucaklamayıda nasip etsin...
sat.2 temmuz muhtemelen dogum tarihi 9 nisan,ismim kübra......yaşım 21 ilk bebegim hamile kalmadan önceki kilom 54 suanki kilom 53 .......boyum 1,60.............rabbim hayırlı evlat versin inşallah sag salim dogsunlar inşallah hepimiz bir nefesde kurtulalım....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?