2011 Nisan Anneleri

truf canım bende 10.haftamı bitirdim bugun 11.haftama girdim 1haftadır bulantılarım baya azaldı şükürler olsun evet çook fena bişiy insanın sosyal hayatı hiç bişiyi kalmıyo allah herkese yardım etsin.

evet canım hayırlısı olsun hepimiz bir nefeste kurtulalım inşallah kabızlık problemim yok çok şükür ama bulantılarım hala hafiflemedi hiç bişey yiyemiyorum zayıfladım yaaaa

kubracım allah yardımcın olsun bende kilo hiç almadım ama vermedimde hiçbişiy yiyemiyodum 1hafta öncesine kadar hatta serum bile takıldı baygınlık hali vardı hep üzerimde ama şimdi daha iyiyim gerçi hala canım bişiy istemiyo ama olsun doktorum bebeğin senin depolarından besleniyo dedi tabi ilk üç ay için onun için rahatım birazcık iştahım açılsa çok daha iyi olucam.

hoşgeldin kübraa.s.
edit tuşu olmadı için şuan listeye ekleme yapılamıyor....
ama sen takıl bizlere bir çare bulunacak elbet...

benim sata göre 5 nisandı ama 3-4 gün geriden gittiğim içim 8 nisan...
hayırlısı bakalım...
sağlıcakla gelsinlerde...

truf geçmiş olsun canım...
çok zor yaa...
kısa zamanda geçer inş...

@fadikcim öğleden sonra atlatıyorum bu aralar
metpamid kullanıcam dremamine çöpe atıcam
sen nasılsın yatıyormusun hala

@kübracım iyiyim iyiyiz dersin yarın beter olursun
kendi kendine nazar değdircen maaşalah barekallah diyelim
sen de biyerlerini kaşı
benim başıma hep gelir iyiyim derim ertesi gün beter olurum da

canım bunada şükür o zaman...devamlı olsa daha zor olur...

ben iyiyim çok şükür...
evet yatıyorum hala
eğer bir aksilik çıkmazsa bir kaç haftaya dr kalkabilirsin dedi...
şükür kanamam da yok maşallah....

bakalım zaman ne gösterecek....

umarım cabuk gecerr

haklısın dogru sölüyorsun babamız soruyo nasılsın diyo bende iyiz bugun diyorum sonra bi hastalanıyorum kalkamıyorum yerimden

kızlar doktorum bana folic asit vermişti ve ben onu her içtigimde bulantım oluyordu bıraktım içmedim genede gecmedi bulantılarım ama hafifledi vede 8.haftadan sonra kullanmaya gerek yokmus internetten duydum bir bilginiz varmı..........?

zararın neresinden dönersen kardır başla hemen bence ama evet keşke bırakmasaydın ve doktorlar hamiel kalmadan 3ay önce başlanmasını öneriyo yine doktor söylemedende kesilmiyo folik asit 6. ve 7. aya kadar bile kullananlar var.

merhaba hanımlaar
nasılsınız?
bende fena halde uyku hali var, hep yatasım var. misafirler vardı onlar gidince bende yayıldım hemen.
bulantı pek yok. sizler nasılsınız?

saol canım iyiyz bulantılar azaldı akşam olunca bendede halsizlik oluyo resmen akşam kal geliyo bana.ama genel olarak iyiym ben şükürler olsun rabbime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…